Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Hipotetyczny zlot w Lodzi na razie stanal w miejscu:(
Oghm

Private First Class

Hipotetyczny zlot w Lodzi na razie stanal w miejscu:(

Wczoraj bylem z Suchym dowiedziec sie o to kino. Z jednego kina odeslali nas do 2 a pozniej Suchy zalatwial to mailowo(kto chetny temu Suchy rozmowe udostepni - mam nadzieje:)). Niestety bez rezultatu. Cos takiego nie moze miec miejsca:( Jedyna dobra opcja to komp i Aliens z divxa czy dvd:( Ale to nadal za maly ekranik a kazdy moze sobie zrobic jednoosobowy zlot na wlasnych smieciach:( Trzeba bedzie poszukac innych rozwiazan. Bede na goraco informowal o pomyslach:)
2003-02-17 20:11:26
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Jesli chodzi o Warszawe, to w pazdzierniku pisalem, ze w jednym z upadajacych kin emituja filmy juz tylko z VHS (a moze i DVD takze - trzeba by sie zapytac).

Ten watek to:

ALIENS z VHS emitowany w kinie
http://board.freeweb.pl/posts.php?board_id=1278&topic_id=31215&division=279

Oczywiscie ciagle otwarta jest sprawa Iluzionu....
Trzeba by sie kiedys w tygodniu tam przejechac, jak mowil VIRUS kosz "pobrania" repertuaru na rok to 10 zl.
2003-02-17 20:39:02
Suchy
F161

MODERATOR

Wcale nie stanal w miejscu, tylko poprostu odpadla nocka w Baltyku. Pozostaje nam Hicks i jego "konszachty" z Cytryna Wink Z infa jakie dostalem na ALIENSy poprostu skonczyla sie w Polsce koncesja!!! Nie ma mozliwosci na oficjalny i legalny pokaz. Hicks musi przekonac kolesi z Cytryny, jak bedzie trzeba to pojdziemy tam w trojke Wink
2003-02-17 21:13:55
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

NO I TERAZ

Trzeba ustalić:

KIEDY

GDZIE

ILE OSÓB (na 100% przyjedzie)

Wtedy dowiem się o cenę bo tak to nie chcą gadać SadSad Nie uważam żeby wszystko stanęło w miejscu. Trzeba tylko więcej zapału.
2003-02-17 22:16:55
Oghm

Private First Class

Zapal i checi sa ale troche mnie zgasila wiadomosc o niemoznosci wyemitowania sagi. Przejsc sie zawsze mozna i negocjowac na rozne sposoby rowniez(polowka gratis rzadzi:)). Licze na jakies propozycje. Co do realizacji - chetny jak zawsze:)
2003-02-17 22:49:44
J.Vasquez

Captain

[green]ILE OSÓB (na 100% przyjedzie) [/green]

Na 100% to ja wiem ze mnie nie bedzie:(...wymyślcie cos!
2003-02-18 08:32:47
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Sammel

Sergeant

:)

Kto - JA !!
Kiedy - ja jeste za wakacjami (teraz mam prace dyplomowa na głowie ;( )
Gdzie - Łódz, chyba że warszawa zagwarantuje nocleg ;)

co do kosztów, na dniach państwo odda mi to co ukradło, na moje szczęście zaliczyłe (za 4 razem) poprawke z rach. i nie muszępłacić za warunek - więc będe mógł odłożyć tak z 60 zeta Smile, mam nadzieje że wystarczy
2003-02-18 08:45:57
J.Vasquez

Captain

Ja tez jestem za wakacjami, teraz matura Sad i chyba dlatego nie chcą mnie puscić.
2003-02-18 08:53:01
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Szczerze mówiąc nie jadę na zlot by obejrzeć filmy - jasne, byłoby zajebiście, ale ost. jadę by spotkać się z ludźmi i pogadać.
Kwiecień rulezzz Razz
2003-02-19 15:23:47
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu