Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Liero
Sammel

Sergeant

Liero

Nie wiem czy ktoś z was już widział tą gre. Liero to rodzaj Wormsów tyle że rozgrywka toczy się jednym robalem i w czasie rzeczywistym! Naszego przeciwnika (cpu lub kolege) możemy zabijac na różne sposoby, podobnie jak w orginale, tyle że tu nie ma tur !! jest tylko akcja!

a tu jedną z wielu stron o tej girce:
http://nate8.home.attbi.com/pages/liero/downloads/programs.htm

Oczywiście nie zawracałbym wam dupy gdyby nie to że pod ów Liero jest konwersja - ALIENS LIERO !!:D

http://qsitesonline.net/lierohh/Files/TCs/aliens.zip

Bawcie się dobrze :]
2003-02-17 11:01:58
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Sciagnalem i u mnie pod XP nie chce dzialac (brakuje pewnie pamieci podstawowej)... moglbys mi podeslac screena na maila bom ciekaw jak to wyglada...
2003-02-17 19:34:24
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Calkiem fajna ta gierka ; )
2003-02-17 20:51:34
Sammel

Sergeant

na ratunek Xpkowi ;)

wzięte z Faq :
1.1 - Windows XP
Q: Can I run Liero in Windows XP?
A: Yes you can. All you have to do is set the parameter to /N. That means to right click on "liero.exe", click "Properties" -- then click on the "Program" tab then click so that you can type in the first text box - at the very end of the text box hit space bat then type /N. That will load Liero without sound and you can then play Liero in Windows XP.
----------------------------

Mam nadzieje że wystarczy Smile, screena teżci wysłałem, dodam tylko jeszcze że ilość konwersji jest ogromna (m.in. 40K,CS,Qukae,Doom itd.)

Co do ALIENS, Majkel - chodzi ci to poprawnie? na początku wyskakuje błąd przy wczytywaniu dzwięków, skopiowałem do katalogu plik *.snd i ruszyło, tyle że teraz mam skopane obrazki Obcych Sad
2003-02-18 08:36:55
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

No ja tez nie mam dzwieku, widocznie trzebaby cos konfigurowac, ehh nie chce mi sie ; )
graficzka jest troche w niskiej rozdzielczosci, i dlatego te postacie tak wygladaja, zupelnie jak w pierwszej cz. Worms.
Ale gra sie przyjemnie.
2003-02-18 11:04:34
Sammel

Sergeant

Fakt graficzka to pamięta czasu Dooma Wink ale za to gierka ma niesłychaną grywalność dzięki mnogości modyfikacji. NIe wiem Majkel czy grałeś już z kumplem czy pykasz tylko z cpu, to drugie rozwiązanie jest tylko namiastką prawdziwej jadki jaka jest z graczem Very Happy, jeśli jeszcze zrobicie sobieplansze z dużą ilością przestrzeni,tak aby muc szaleć jak Indiana J. na linie i walić równocześnie z arseału, hm to będziedopiero rozgrywka Very Happy
2003-02-18 11:54:48
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Nie wiesz czy mozna grac przez net ?
2003-02-18 12:22:34
Sammel

Sergeant

nie, niestety nie - coż gierka jakby nie było jest Dosowa ;)

A szkoda bo by zrobiła większą furore chyba niż org.Wormsy Very Happy
2003-02-18 12:34:12
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu