Autor |
Temat: sprawy (OT) |

Major
|
sprawy (OT)
a wiec pisze kolejnego OT (offtopica)...
do Suchego:
-przeslij najszybciej jak mozesz te plytki- bardzo ich potrzebuje
do Virusa:
-masz jakies foty swoich kartonowych dziel? chetnie bym je ogladnal :)
do Hicksa:
-cos jest nie tak z twoja skrzynka pocztowa... moje listy do ciebie nie dochodza a mam kilka spraw do omowienia
Shamman:
-mam dla ciebie plyty od Mefiego
Majkel:
-gramy jeszcze kiedys w AvP? :D
Wszyscy:
-dziekuje Majkelowi za T1, ale potrzebuje tego filmu z naprawde dobra jakoscia... jesli ktos ma, niech napisze...
-szukam kogos, kto ma program Adobe Premiere (6.0, 6.5), wiec jesli moze ktos podeslac, bede wdzieczny
-prace nad smartganem znow rozpoczete!!! niedlugo bede mogl sie zajac nad planami tego cacka, potem dojdzie do praktyki
-jesli ktos gra w CSa, szukajcie mnie (lub mojego brata) pod nickiem: [Bernard]SHREK
-Ci, ktorzy oczekuja ode mnie plyt, juz niedlugo beda je miec: zakupilem sobie mase plyt, i moge teraz nagrywac ale nie mam jeszcze wszystkiego, wiec badzcie cierpliwi :)
AVE
|
|
2003-02-17 10:48:58
|
|

Major
|
do Kolarbora
fotki byly przez dluugi czas na serwerze.... komus nawet poslalem mailem - wiec uzyj swej znakomitej percepcji i dowiedz sie komu...moze Ci podesle... ))
Terminatora1 dvd rip 2CD mam ale lezy u jakiegos kumpla... cierpliwosci
'Adobe premiere' - nie tykaj tego lepiej swoimi brudnymi lapkami... podesle ci mailem 'avicutter`a' (powinien Ci wystarczyc ))
houk! ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2003-02-17 12:30:46
|
|

Major
|
do śvirusa
podeslij podeslij chyba micos takiego juz wyslales, ale ja chce wiecej fotek
wiec czekam na T1... moze w koncu cie poznam
co do adobe, to jeszcze zobaczysz jakie cuda bede tam produkowac ale narazie oryginal lezy poza moimi granicami pienieznymi
przeslij mi tego avicuttera, mam nadzieje ze jest lepsze od VD
|
|
2003-02-17 12:45:09
|
|
|