Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: U MAJKELA ;)
Kolabor
Uuuuu...

Major

U MAJKELA ;)

UWAGAAAA! Smile
Pierwszy polski server do AvP uwazam za otwarty(applause Very Happy)!!!
Nosi on nazwe: u majkela, ale jego calkowita nazwa brzmi: Darmowa I Nieodpowiedzialna Kompletnie Najebana Sterydami I Sila Ognia Z Broni Zywcem Wzietej Ze Wspanialego I Cudownego Na Maxa Filmu Science Fiction Jedynego W Swoim Rodzaju Oraz Wspanialymi Aktorami Jak Bill Paxton Zatytulowanym Aliens Oraz Rownie Swietnego Filmu Takze Science Fiction O Nazwie Odpowiedniej Do Klimatu Pod Tytulem Predator Rozpierdalanka Na Pierwszym Takim Bez-Lagowym Serverze Polskim U Majkela Gdzie Jesli Umiesz Celowac I Ruszac Odpowiednio Myszka To Moze Cos Trafisz Jesli Ci Oczywiscie Pozwolimy My Maniacy Wspanialych Filmow Jakimi Sa Aliens Oraz Predator- Zapraszamy Cholernie Mocno Serdecznie I Niech Cie Pulse Rifle Chroni Przed Twoja Smiercia Ktorej I Tak Nikt Nie Bedzie Oplakiwac!

:D Oczywiscie nazwa servera zostala skrocona, gdyz cenzura nie pozwolila nam na cos takiego (:smile2:) a po drugie taka nazwa jst za dluga Very Happy
zapraszamy kazdego, kto ma takowa gre- Majkel was poprowadzi Very Happy

AVE

I niech Virus wysle mi moje plyty od Ciacha albo nie dostanie sie na server Wink
2003-02-11 19:24:36
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

hehehehhehehehhe

LOOOOL Kolabor ; ) :D

Nie no, pogralismy troche, jesli ktos ma ochote z nami pograc to zapraszam Razz
Moge hostnac i zwyklego AVP i AVP:GE, Kolabor ma [u]tylko[/u] pierwszego AVP...
2003-02-11 19:28:23
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Mozliwe ze stanie czynny cala dobe dedykowany serv SKY do AVP GOLD... kiedy i czy wogule nie wiadomo... a poki co kolejny raz zapraszam wszystkich na serwery SKY do AVP2 :)

http://www.sky.prv.pl
2003-02-11 22:21:07
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

[blockquote][red][b][i]CIACHO napisal
[/b][/i][/red][yellow]Mozliwe ze stanie czynny cala dobe dedykowany serv SKY do AVP GOLD... kiedy i czy wogule nie wiadomo... a poki co kolejny raz zapraszam wszystkich na serwery SKY do AVP2 Smile[/yellow][/blockquote]

Gdyby powstal taki serwerek dla AVP:GE to bylaby to naprawde fajna sprawa.

Nosze sie z zamiarem kupna AVP2, skoro mowisz CIACHO, ze "piratem" Very Happy nie pogram sobie na SKY...
Wszystko fajnie, ale pozniej bedzie tak, ze wykosztuje sie na gre, a na serwerze bede zawsze obrywal od kogos Very Happy
2003-02-11 23:04:24
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

do koralgola...

mowiem ze jeszczem niedostal "twoich" plyt od Ciacha wiec mnie niestrasz... a w avp niegram bo mi sie szybko znudzila Sad(( wiec i tak niezagladam na serwery... Smile))
pozdro

v_irus@interia.pl
2003-02-12 18:26:53
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

do svirusa

od dziwo gdzies czytalem, ze juz dostales te plytki... czyzby konspira against me?
a w avp zawsze mozna popykac- no DALEJ DALEJ!! RUSH RUSH!! gramy w AvP!!!!!!!!!!!!!!
2003-02-12 18:44:06
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

o dziwo...

.... nie dotarl do mnie oficjalny mail od Ciacha o pchnieciu przesylki poczta (tak zawsze robimy...) wide nie zostala wyslana... gdziezes widzial, ze ja otrzymalem???
pozdro

v_irus@interia.pl
2003-02-12 19:08:48
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

geeezzz EASY

Plytki jeszce nie nagrane nie mowiac o wyslaniu... sklada sie na to kilka powodow:

1)moja nagrywarka odmawia dzialania i uwala co druga plyte a "nagrywac" sie da tylko na predkosci 4x ... no kurwa rece mi opadaja jak na nia patrze... a na nowa mnie nie stac... sprobuje ja jeszcze raz porzadnie wyczyscic i moze sie jej choc na chwile poprawi.

2)mam sesje ktora jak zwykle idzie jak krew z nosa... kolejne terminy... kolejne pyty... dodotkowo robie jakas chalture za kase... generalnie nie mam czasu ani pieniedzy i "lajf" mi sie kompletnie nie uklada :(

Postaram sie to w koncu nagrac - jak nie u siebie to u kumpla - ale musicie wykazac jeszcze troche cierpliwosci.

A tak wogule to co ja mialem nagrac?! T2 DIRECTORS CUT i NEAR DARK to pamietam - cos jeszcze?!
2003-02-12 20:57:57
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

spox... wychamowalem :-)

rozumiem twoj bol- w ciagu dwoch tygodni sam mam z 5 tstow :(

a co do plyt, jesli jestes w stanie nagrac to poprosze o dane filmy:
lsnienie (S. Kubrick), IT (ten horros z clownem), Terminator 1(jesli masz dobra jakosc- nagrywaj), Full Metal Jacket (S. Kubrick)

a propo full meatla, jest tam jedno z najbardzije tajemniczych slow na swiecie w jez. angielskim (Wink): POONTANG! przetlumaczyli to jako "cipka" (mowi to Zwierzak na "pogrzebie porucznika i marine). ogolnie film jest wyjebisty!

T2 w sumie mam, ale jesli masz jakosc jak DTS to nagrywaj :)

AVE
2003-02-12 21:57:00
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu