Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: what about Siggi W. ...
Surtsey

Lieutenant Colonel

what about Siggi W. ...

Na forum były tematy o tym jaki był obcy a jakie inne filmy s-f, gadaliście o bohaterach (np Hicks)
obcego, ale to głównie o marinesach. Jednak nikt (przynajmniej ja nie zauważyłem, ale ja jestem ślepy, więc gdyby taki temat był to mnie oświećcie [green][/green]) nie poruszał tematu o Sigourney Weaver.

Ja jako jej fan zaczynam ten temat. Co myślicie o niej, o jej aktorstwie (widział kto jakieś jej filmy prócz Alienów, ja widziałem working girl i 2 części ghostbusters, a to dlatego, że video mi padło, gdyby nie to już dawno skiknąłbym do videoteki [green][/green]). Jakie są właściwie wasze odczucia dotyczące jej osoby.

Ciekawsze texty jeśli się pojawią umieszczę na stronie ( za pozwoleniem).

Co myślicie?
2003-02-10 13:43:39
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Ja rowniez ogladalem kilka innych jej filmow (m. in.: te, ktore wyminiles, i jakos nie widze jej w innej roli (niz rola Ellen Very Happy
Silna kobieta, nie moze grac rol w jakis tam "Gorylach we mgle", czy w "Dave"...
2003-02-10 13:58:12
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

zgadzam się

Siggi to wg mnie najtwardzsza kobieta hollywood
(nawet Vasquez się chowa, zresztą, kto przeżył
w drugiej części - Vas, czy Ellen?)

Jednak ja zawsze chętnie oglądam filmy z nią.

Oglądając Working girl bardzo się rozczarowałem,
na scenie była ok 20 minut, ale grała dobrze,
w końcu dostała złotego globa...
Trzeba mieć kunszt aktorski, żeby się nie narobić
o globa zarobić [yellow][/yellow]...
2003-02-10 14:03:18
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

[blockquote][yellow][/(...)Oglądając Working girl bardzo się rozczarowałem,
na scenie była ok 20 minut, ale grała dobrze,
w końcu dostała złotego globa...
Trzeba mieć kunszt aktorski, żeby się nie narobić
o globa zarobić [/yellow]...[/blockquote]

prawda...
Ona nie moze grac "zlych charakterow" Wink to do niej nie pasuje... Tylko wszysto psuje.
2003-02-10 14:04:58
Surtsey

Lieutenant Colonel

święta prawda człowieku..

choć, zabawna momentami też była..
Wdziewała na siebie też fajne stroje[green][/green], choć słyszałem, że w herthbreakers kiecek
ma od groma, co chwile je zmienia. Filmu nie widziałem, cierpię na chorobę zwaną "brak kaski"
Widział kto wielki podryw?
2003-02-10 14:18:24
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

" Goryle we mgle " mi się bardzo podobały... szczerze mówiąc, nawet mnie wzruszyła jej rola.. ( tylko bez głupich uśmieszków Razz ).. Co do " Pracującej .. " - najlepsza jest scena wysiadki z helikoptera i scena "łóżkowa". Słyszałeś może o najnowszym filmie ?? Jakaś niskobudżetowa produkcja, która odniosła sukces ?? Sigg gra macochę, w której się podkochuje młody 'syn'. Jednak swój pierwszy raz przeżywa z taką jej przyjaciółką i stara sie to ukryć...
2003-02-10 14:28:59
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

to jest...

...właśnie herthbreakers (wielki podryw), nie widziałem, żal mi kaski (której nie mam Smile )
OPis jest na mojej stronie , może wpadniesz, Rogue?
2003-02-10 14:32:59
Surtsey

Lieutenant Colonel

wzruszanie jest spox...

...chyba,że jest się twardym żolnierze piechoty kolonialnej ;)

zarty na bok, jakoś nie zdarzyło mi się płakać na jakimś filmie, ale zawsze myślę o treści i wpadam
w stan w którym dobrze mi idzie filozofowanie Smile
2003-02-10 14:38:18
Suchy
F161

MODERATOR

Widzialem kiedys taki film z Siggy, ale za cholere nie pamietam tytulu, gdzie nie grala dobrej, milej i uczynnej pani Wink Pracowala w jakiejs wielkiej korporacji i byla tam zdzira nr.1 Caly czas wsypywala kolezanki z wyzszych stanowisk, a pozniej sypiala z przelozonymi aby dostac ich stanowiska. ale jak mowilem nie pamietam tytulu Sad Jakos strasznie mi nie pasowala do tej roli Wink
2003-02-10 14:49:12
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

[blockquote] Widzialem kiedys taki film z Siggy, ale za cholere nie pamietam tytulu, gdzie nie grala dobrej, milej i uczynnej pani Wink Pracowala w jakiejs wielkiej korporacji i byla tam zdzira nr.1 Caly czas wsypywala kolezanki z wyzszych stanowisk, a pozniej sypiala z przelozonymi aby dostac ich stanowiska. ale jak mowilem nie pamietam tytulu Sad Jakos strasznie mi nie pasowala do tej roli Wink[/blockquote]

To wlasnie "Working Girl" ale troche sobie urozmaiciles tresc Very Happy
2003-02-10 14:54:57
Suchy
F161

MODERATOR

Hehehe Very HappyVery HappyVery Happy widzialem to strasznie dawno i tak to poprostu zapamietalem, nic na to nie poradze Very HappyVery HappyVery Happy
2003-02-10 14:57:53
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

[blockquote] Siggi to wg mnie najtwardzsza kobieta hollywood
(nawet Vasquez się chowa, zresztą, kto przeżył
w drugiej części - Vas, czy Ellen?[blockquote]

ej no! gdyby vas chciała to by przeżyła, poświeciłaby Gromana zasłaniajac sie nim, udusiłaby alieny zagradzajace jej droge własnymi rekami a kwas mógłby najwyzej opalic jej dłonie :P

No ale zgadzam sie Ellen jest OK. A co do jej filmow to tez widziałam kilka i ten "Pracujace...cos tam" też, jakoś sie nie ucieszyłam z zakoncenia...
Oooo moja nauczycielka przedsiębiorczosci to jej istny sobowtór, kiedyś próbowałam sobie wypbrazić jak by wygladała bez włosów...ta sama broda i nos...wszystko! ale straszan baba z niej Wink
2003-02-10 17:42:17
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Oghm

Private First Class

Ostatnio w tv lecial jakis film w ktorym miala ona mala rolke. Trzeba pamieteac ze procz "twardej kobiety" jest tez kobieta atrakcyjna. Moze stad dobor rol. Ogolnie podoba mi sie jako aktorka. Nie spotkalem jeszcze filmu w ktorym zgralaby "dennie". Jestem za:)
2003-02-10 18:25:21
Kolabor
Uuuuu...

Major

slyszalem o takim filmie pt. Burza Lodowa czy cos takiego- tam tez romansuje Very Happy
2003-02-10 18:59:00
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

[blockquote] ...właśnie herthbreakers (wielki podryw)[/blockquote]
a guzik - to jest Debiutant, a nie Heartbreakers, a Ice storm był ostatnio na TVP i oczywiście Ona zagrała tam dobrze, ale główną uwagę skupiają tam role "dzieciaków"
2003-02-10 21:44:15
Surtsey

Lieutenant Colonel

Mefisto..

...cholerka, Ty chyba masz rację, ale ja nic o tym filmie nie słyszałem. Widziałeś ten film?
2003-02-11 08:04:12
Surtsey

Lieutenant Colonel

kurde..

ja sobie nie wybaczę, że przeoczyłem "ice storm"
kumpel mi mówił, że był w tv, tylko nie pamiętał na jakim programie. MYślałem, że sobie jajca robi,
ale to było prawdopodobne, bo akurat ten jeden raz programu nie kupiłem, cholera jasna !!!

Z uporem maniaka śledzę menu tv, i akurat ten raz..
2003-02-11 08:36:40
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

no chlopaki (i dziewczyno), a swietny film
PSYCHOPATA (Copycat), to co?

wg mnie to jeden z de best filmow z Ellen^D^D Sigourney Weaver

Turek
2003-02-11 09:44:38
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Debiutanta nie widziałem, ale podobno Siggy nie jest tam dobrym charakterem. W każdym razie film ten wszedł do nas w grudniu bodajże więc może jeszcze uda Ci się go zobaczyć. Zaś Ice storm była na TVP 1 jakoś w połowie stycznia chyba. No i jest jeszcze Śmierć i dziewczyna - film naprawdę dobry aktorsko (bo ogólnie to taki sobie), reżyserowany przez Polańskiego, w którym Siggy zagrała naprawdę fajnie. Grała też ostatnio w jakimś projekcie o strażakach i WTC, ale to chyba do nas nie dojdzie.
2003-02-11 11:16:11
v i r u s

Major

filmy...

... taa - ogladalem wielki podryw - mamuska z corka dla kasy wychodza za bogatych facetow....ale corka zakochuje sie w goscu ktorego miala uwiesc...itd itp... fajny filmik...
goryle i pracujaca to klasyka...smierc i dziewczyna tez niezly. 1492 super... no ghostbustersy tez o sadze nie wspominam...dave tez calkiem calkiem - ach no i copycat....i rewelacyjny gallaxyquest!!!... Smile))resztym nie widzial
pozdro

v_irus@interia.pl
2003-02-12 18:19:19
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu