Autor |
Temat: what about Siggi W. ... |

Lieutenant Colonel
|
what about Siggi W. ...
Na forum były tematy o tym jaki był obcy a jakie inne filmy s-f, gadaliście o bohaterach (np Hicks)
obcego, ale to głównie o marinesach. Jednak nikt (przynajmniej ja nie zauważyłem, ale ja jestem ślepy, więc gdyby taki temat był to mnie oświećcie [green][/green]) nie poruszał tematu o Sigourney Weaver.
Ja jako jej fan zaczynam ten temat. Co myślicie o niej, o jej aktorstwie (widział kto jakieś jej filmy prócz Alienów, ja widziałem working girl i 2 części ghostbusters, a to dlatego, że video mi padło, gdyby nie to już dawno skiknąłbym do videoteki [green][/green]). Jakie są właściwie wasze odczucia dotyczące jej osoby.
Ciekawsze texty jeśli się pojawią umieszczę na stronie ( za pozwoleniem).
Co myślicie? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-02-10 13:43:39
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
Ja rowniez ogladalem kilka innych jej filmow (m. in.: te, ktore wyminiles, i jakos nie widze jej w innej roli (niz rola Ellen
Silna kobieta, nie moze grac rol w jakis tam "Gorylach we mgle", czy w "Dave"...
|
|
2003-02-10 13:58:12
|
|

Lieutenant Colonel
|
zgadzam się
Siggi to wg mnie najtwardzsza kobieta hollywood
(nawet Vasquez się chowa, zresztą, kto przeżył
w drugiej części - Vas, czy Ellen?)
Jednak ja zawsze chętnie oglądam filmy z nią.
Oglądając Working girl bardzo się rozczarowałem,
na scenie była ok 20 minut, ale grała dobrze,
w końcu dostała złotego globa...
Trzeba mieć kunszt aktorski, żeby się nie narobić
o globa zarobić [yellow][/yellow]... ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-02-10 14:03:18
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
[blockquote][yellow][/(...)Oglądając Working girl bardzo się rozczarowałem,
na scenie była ok 20 minut, ale grała dobrze,
w końcu dostała złotego globa...
Trzeba mieć kunszt aktorski, żeby się nie narobić
o globa zarobić [/yellow]...[/blockquote]
prawda...
Ona nie moze grac "zlych charakterow" to do niej nie pasuje... Tylko wszysto psuje.
|
|
2003-02-10 14:04:58
|
|

Lieutenant Colonel
|
święta prawda człowieku..
choć, zabawna momentami też była..
Wdziewała na siebie też fajne stroje[green][/green], choć słyszałem, że w herthbreakers kiecek
ma od groma, co chwile je zmienia. Filmu nie widziałem, cierpię na chorobę zwaną "brak kaski"
Widział kto wielki podryw? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-02-10 14:18:24
|
|

Lieutenant Colonel
|
" Goryle we mgle " mi się bardzo podobały... szczerze mówiąc, nawet mnie wzruszyła jej rola.. ( tylko bez głupich uśmieszków ).. Co do " Pracującej .. " - najlepsza jest scena wysiadki z helikoptera i scena "łóżkowa". Słyszałeś może o najnowszym filmie ?? Jakaś niskobudżetowa produkcja, która odniosła sukces ?? Sigg gra macochę, w której się podkochuje młody 'syn'. Jednak swój pierwszy raz przeżywa z taką jej przyjaciółką i stara sie to ukryć... ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-02-10 14:28:59
|
|

Lieutenant Colonel
|
to jest...
...właśnie herthbreakers (wielki podryw), nie widziałem, żal mi kaski (której nie mam )
OPis jest na mojej stronie , może wpadniesz, Rogue? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-02-10 14:32:59
|
|

Lieutenant Colonel
|
wzruszanie jest spox...
...chyba,że jest się twardym żolnierze piechoty kolonialnej ;)
zarty na bok, jakoś nie zdarzyło mi się płakać na jakimś filmie, ale zawsze myślę o treści i wpadam
w stan w którym dobrze mi idzie filozofowanie  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-02-10 14:38:18
|
|
MODERATOR
|
Widzialem kiedys taki film z Siggy, ale za cholere nie pamietam tytulu, gdzie nie grala dobrej, milej i uczynnej pani Pracowala w jakiejs wielkiej korporacji i byla tam zdzira nr.1 Caly czas wsypywala kolezanki z wyzszych stanowisk, a pozniej sypiala z przelozonymi aby dostac ich stanowiska. ale jak mowilem nie pamietam tytulu Jakos strasznie mi nie pasowala do tej roli
|
|
2003-02-10 14:49:12
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
[blockquote] Widzialem kiedys taki film z Siggy, ale za cholere nie pamietam tytulu, gdzie nie grala dobrej, milej i uczynnej pani Pracowala w jakiejs wielkiej korporacji i byla tam zdzira nr.1 Caly czas wsypywala kolezanki z wyzszych stanowisk, a pozniej sypiala z przelozonymi aby dostac ich stanowiska. ale jak mowilem nie pamietam tytulu Jakos strasznie mi nie pasowala do tej roli [/blockquote]
To wlasnie "Working Girl" ale troche sobie urozmaiciles tresc
|
|
2003-02-10 14:54:57
|
|
MODERATOR
|
Hehehe   widzialem to strasznie dawno i tak to poprostu zapamietalem, nic na to nie poradze  
|
|
2003-02-10 14:57:53
|
|

Captain
|
[blockquote] Siggi to wg mnie najtwardzsza kobieta hollywood
(nawet Vasquez się chowa, zresztą, kto przeżył
w drugiej części - Vas, czy Ellen?[blockquote]
ej no! gdyby vas chciała to by przeżyła, poświeciłaby Gromana zasłaniajac sie nim, udusiłaby alieny zagradzajace jej droge własnymi rekami a kwas mógłby najwyzej opalic jej dłonie :P
No ale zgadzam sie Ellen jest OK. A co do jej filmow to tez widziałam kilka i ten "Pracujace...cos tam" też, jakoś sie nie ucieszyłam z zakoncenia...
Oooo moja nauczycielka przedsiębiorczosci to jej istny sobowtór, kiedyś próbowałam sobie wypbrazić jak by wygladała bez włosów...ta sama broda i nos...wszystko! ale straszan baba z niej
|
|
2003-02-10 17:42:17
|
|
Private First Class
|
Ostatnio w tv lecial jakis film w ktorym miala ona mala rolke. Trzeba pamieteac ze procz "twardej kobiety" jest tez kobieta atrakcyjna. Moze stad dobor rol. Ogolnie podoba mi sie jako aktorka. Nie spotkalem jeszcze filmu w ktorym zgralaby "dennie". Jestem za:)
|
|
2003-02-10 18:25:21
|
|

Major
|
slyszalem o takim filmie pt. Burza Lodowa czy cos takiego- tam tez romansuje
|
|
2003-02-10 18:59:00
|
|

Lieutenant Colonel
|
[blockquote] ...właśnie herthbreakers (wielki podryw)[/blockquote]
a guzik - to jest Debiutant, a nie Heartbreakers, a Ice storm był ostatnio na TVP i oczywiście Ona zagrała tam dobrze, ale główną uwagę skupiają tam role "dzieciaków" ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-02-10 21:44:15
|
|

Lieutenant Colonel
|
Mefisto..
...cholerka, Ty chyba masz rację, ale ja nic o tym filmie nie słyszałem. Widziałeś ten film? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-02-11 08:04:12
|
|

Lieutenant Colonel
|
kurde..
ja sobie nie wybaczę, że przeoczyłem "ice storm"
kumpel mi mówił, że był w tv, tylko nie pamiętał na jakim programie. MYślałem, że sobie jajca robi,
ale to było prawdopodobne, bo akurat ten jeden raz programu nie kupiłem, cholera jasna !!!
Z uporem maniaka śledzę menu tv, i akurat ten raz.. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-02-11 08:36:40
|
|

Captain
|
no chlopaki (i dziewczyno), a swietny film
PSYCHOPATA (Copycat), to co?
wg mnie to jeden z de best filmow z Ellen^D^D Sigourney Weaver
Turek ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2003-02-11 09:44:38
|
|

Lieutenant Colonel
|
Debiutanta nie widziałem, ale podobno Siggy nie jest tam dobrym charakterem. W każdym razie film ten wszedł do nas w grudniu bodajże więc może jeszcze uda Ci się go zobaczyć. Zaś Ice storm była na TVP 1 jakoś w połowie stycznia chyba. No i jest jeszcze Śmierć i dziewczyna - film naprawdę dobry aktorsko (bo ogólnie to taki sobie), reżyserowany przez Polańskiego, w którym Siggy zagrała naprawdę fajnie. Grała też ostatnio w jakimś projekcie o strażakach i WTC, ale to chyba do nas nie dojdzie. ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-02-11 11:16:11
|
|

Major
|
filmy...
... taa - ogladalem wielki podryw - mamuska z corka dla kasy wychodza za bogatych facetow....ale corka zakochuje sie w goscu ktorego miala uwiesc...itd itp... fajny filmik...
goryle i pracujaca to klasyka...smierc i dziewczyna tez niezly. 1492 super... no ghostbustersy tez o sadze nie wspominam...dave tez calkiem calkiem - ach no i copycat....i rewelacyjny gallaxyquest!!!... ))resztym nie widzial
pozdro ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2003-02-12 18:19:19
|
|
|