Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Alien Queen Model
Suchy
F161

MODERATOR

Alien Queen Model

Po dłuższym czasie udało mi sie znaleźć kolejny model w łódzkim sklepie modelarskim. Alien Queen z firmy Halcyon. Kosztuje 310 zł. Na "Monsters in Motion" ten sam model kosztuje 99,99$, czyli troche drożej. Znając zycie zanim odloze kase na zakup, to znowu mnie ktos wyprzedzi Sad
[img=http://www.monstersinmotion.com/predator/alienqueen.JPG]
2003-02-04 09:34:39
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

JA PIERDZIELĘ !!!
ja u mnie w mieście nigdy w życiu nie widzialem czegoś podobnego !!!! widać łódz jest bardziej cywiliozowana Wink cena dość odstraszająca ale te modele są dość duze . Suchy , nie ma tam u was czegoś tańszego - tak kolo stówy ?
2003-02-04 10:12:32
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Za 150 zl byl "Alien Warrior" ale nie pamietam jakiej firmy. A ostatnio sprzed nosa zwineli mi Chestburstera z Alien3. Kurwa, kosztowal tylko 90 zl, pojechalem do domu po kase, bo nie mialem przy sobie i jak wrocilem to juz nie bylo SadSadSad Tak wiec jak widzisz zdazaja sie modele w granicach 100 zl, ale jak mowilem juz kiedys trzeba miec kase na bierząco, bo przy odkladaniu prawie zawsze ktos kupi to przed nami. Oby nie bylo tak tym razem.
2003-02-04 10:28:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

eh , parszywe życie ... u nas w modelarskich są jedynie samoloty , samochody i inne badziewia . a nastepnym razem gdy bedziesz widział coś tańszego , a nie bedziesz miał kasy , to zostaw dowód w zastaw Very HappyVery HappyVery Happy
2003-02-04 10:34:09
Suchy
F161

MODERATOR

Very HappyVery HappyVery Happy
2003-02-04 10:45:02
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Suchy, to jest nieglupi pomysl.
Jak tylko cos wyniuchasz tam u siebie, to dawaj od razu info na ten topic. Cena, co to, jakie to i wogole.
To wtedy bedziemy wiedzieli czy nas stac i ktos ci da cynk "kup, a ja ci oddam kase" albo cos w tym stylu.
ps.
Co z moimi kalkomaniami?

---------------------------------------------------
Zeby nie zakladac osobnego topa
Czekam, czekam, czekam.
Przyjezdza kurier, daje paczke.
Z biciem serca otwirom.
Nowiutka plytka AvP2 (disc 2)
Tyle tylko ze...z uszkodzonym nosnikiem,!!!
Uszkodzonym zupelnie inaczej niz na tej co im wyslalem, ale wlasciwie to zjechanym jeszcze bardziej!!!!!!
To jest kpina!!!!!! Ja wywalam 9 dych na oryginalny produkt, a oni mi tu w kulki leca.
Za dyche mialbym pirata z ktorym zadnych problemow by nie bylo. A do kluczy sa juz generatory.
Nie popuszcze, wysle im jeszcze raz. I bede ich meczyl dopoty, dopoki nie dostane sprawnego egzemplarza. Fertig!!!!!
---------------------------------------------------
2003-02-04 14:38:22
Kolabor
Uuuuu...

Major

nie ma litosci dla skurwysynow!!!

wysylaj im, ja bym tak zrobil. zawsze mozesz z tym isc do sadu Wink (chociaz w sumie to nieglupi pomysl- masz prawo dostac to, za co zaplaciles!)
2003-02-04 14:57:38
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Po kalkomanie przejde sie w tym tygodniu, szczerze mowiac, to zupelnie o nich zapomnialem...
2003-02-04 15:47:39
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Mam juz swoj Aliens: Official movie book.
Jest w idealnym stanie, a te plakaty Suchy to zdaje sie (z infa tak wynika) ze chodzi o te duuuze zdjecia na dwie strony w samym srodku ksiazki (magazynu?)
A wogole to perelka, mozna godzinami siedziec i ogladac, przynajmniej juz wiem co Hicks mial wytatuowane na rece, Smile po za tym rysunki pogladowe i pelno innych rzeczy! Pycha!!!!
Apropo's. Zgodnie z tym co pisze w movie book'u Acheron nie jest inna nazwa LV426. Wychodzi na to ze planeta nazywa sie LV426 zas Acheron to nazwa kontynentu na którym wybudowano kolonie Hadley's Hope. Nom, tego nie wiedzialem, a to tylko po szybkim przejrzeniu, jak sie wczytam to pewnie mase innych fajnych rzeczy tez znajde.
(pozdrow tego goscia ode mnie Suchy)
A co do Play It to nie popuszcze tym #@#$$^*#, i bede im to wysylal do oporu. Nie po to wydaje ciezko (censored) pieniadze zeby oni mnie tu w 18 robili!!!
2003-02-04 19:16:37
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Czlowieku wez to zeskanuj i pusc w eter ; )
A co do tej firmy to rzeczywiscie, nie popisali sie.... Pamietam jakie mialem problemy z Cd Action; raz kupilem w sierpniu 1999 r. to pisemko z pelna wersja "Die Hard Trilogy", otwieram pudelko, a tam sa plytki z demami a miejsce na cd z gra - puste.... Nie reklamowalem tego nawet u kioskarza bo to w sumie nie jego wina, pud. bylo zafoliowane, a poza tym kupilem to bedac na wakacjach...
A najlepsze, ze miesiac pozniej kupilem numer wrzesniowy z pelna wersja Falout, otwieram - wow - o dziwo byla teraz plytka ; ) ale..... nie odczytywala sie.. jakis shit...
no to wkurzylem sie, zadzwonilem do nich do Poznania, i koles powiedzial, ze mi to wszystko przysla. Nawet nie chcial zadnego dowodu, pisam czy cos...
Przyszedl list polecony, a w nim nowy cd z Fallout - tloczony (jak w pismie), drugi CD-R z Fallout na plytce Verbatima niebieskiej, i tloczone Die Hard Trilogy... Tak wiec nie mam nic do wydawcy CDA ; ) Zachowali sie OK !
Ale PlaIT trzeba gnebic. Na pewno przysla Ci w koncu dobry krazek.
2003-02-04 20:37:32
Oghm

Private First Class

Powiedz mi Suchy, w jakim to jest sklepie? Wczoraj bylem na przeciwko Empiku i nic nie mieli...
2003-02-04 21:25:27
Suchy
F161

MODERATOR

Vys: Mowilem ze egzemplaz jest w dobrym stanie. Apropo plakatow przyjzyj sie z tylu, widac miejsce ich wyrwania, miedzy ostatnia strona i okladka.

Skany "Movie Booka" ma Ciacho, co prawda moj kumpel nie postaral sie z jakoscia przy skanowaniu, ale moze Ciacho wrzuci to na ftp-a? A jak nie to na dniach podesle dobra wersje skanow (sa juz zrobione i czekaja az po nie pojde)

Ten modelarski w ktorym znalazlem Krolowa jest na Gorniaku, latwo znalezc Smile
2003-02-04 23:10:25
Oghm

Private First Class

Ok, swietnie... Jutro sie przejade zobaczyc co i jak i za ile...Smile
2003-02-05 00:16:07
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu