Autor |
Temat: Wszystko o zlocie (najwyzej bedzie update :P) |

Major
|
Wszystko o zlocie (najwyzej bedzie update :P)
a wiec mamy juz 2 lutego 2003 roku za tydzien odbywa sie nasz z dawna oczekiwany zlot warszawski.
o dokladnej godzinie podam w srode po godzinie 19:00, ale oficjalny poczatek planowany jest na 9:00-10:00 am.
przewidywany plan zlotu:
-uroczyste otwarcie I zlotu [dzielenie sie Grzeskiem beetween us for reasons unknown ]
-wypad na ulice Garbutta 50, gdzie (z poufnych zrodel ) ma sie znajdowac kino: Iluzjon, gdzie (poufnie ) odbedzie sie II oficjalny zlot warszawski
-placenie za zdobycie repertuaru (to tez mam ze zrodel poufnych ) [kazdy sklada sie tyle, ile moze]
-debata dotyczaca transformersow
-placenie virusowi haraczu [minimalna cena- 10 zlotych, jesli wyciagnie od was wiecej- nie moja wina ]
-odwiedzenie sklepow z zabawkami w poszukiwaniu odpowiedniego ekwipunku do zbudowania APCka na baterie
-obejrzenie cudow Virusa
-[mialem to wstawic na koniec, ale co mi tam ] kradziez cudow virusowi
-odwiedzenie sklepow spozywczych w celu nabycia tanich i drogich napitkow (typu jabole lub jabole.. no ostatecznie moga byc zywce )
-glanowanie virusa oraz rzucanie na niego parszywymi wyzwiskami (sam tego chciales )
-pojscie do kafejki internetowej w celu zabicia virusa w AvP i AvP2
-[UWAGA! NIESPODZIANKA!!!] skalpowanie tych, ktorzy przyjda za pozno na zlot (no comment )
-podzielenie sie planami Smartguna
-pierwsze omowienie fanFilmu
-napisanie pierwszej wersji scenariusza [na podstawie MARINES by Rogue]
-obgadywanie CIACHA, Suchego, Rogue'a, Vysogotka oraz reszty forum (sorka jesli kogos urazilem, mowiac: reszta forum )
-mowienie jakim to wspanialym czlowiekiem jest Bill Paxton i Pvt. Hudson
-oraz kilka niespodziewanych niespodzianek i glupich glupot :D
jesli cos przegapilem, a obiecalem- napiszcie- ja juz nie mam sily. dzis opylilem z 3 jabcole :nerd:
AVE
a, i co do miejsca spotkania- Sala Kongresowa, wejscie B
AVE nr. 2
|
|
2003-02-02 00:40:29
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
hehehhe niezla mowa Kolabor ; )
Jakby tak kazdy forumowic mial tyle zapalu co ty to juz dawno uporalibysmy sie z wlasnum Fanfilmem, APC, Smartem itp ; )
Ja oczywiscie postaram sie byc na zlocie i apeluje do innych !!!
|
|
2003-02-02 01:03:18
|
|

Lieutenant Colonel
|
Transformersy
Muszę to w końcu z siebie wyrzucić. Wiele razy ten temat ( transy ) był poruszany, a ja za każdym razem zastanawiałem się, czy aby słusznie. Jeśli na nast. zlocie, powiedzmy w kwietniu czy lipcu znowu ma być "debata dot. transformersow" ... to .. no ja nie wiem. Zresztą, jeśli się nie mylę, jest to paskudnie wtórna amerykańska kreskówka o wielkich robotach, o których japończycy kręcili filmy ( animowane ) wiele lat wcześniej i które są ochrzczone mianem MECHÓW. Tyle jeśli chodzi o Transformersy
Pozdrawiam ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-02-02 11:26:14
|
|

Major
|
moze i tak...
jednak poruwnaj "nasze" kreskowki (Bolek i Lolek, Reksio, Mrowka i mrowkojad [bylo cos takiego ]) do kreskowek z dzisiejszych czasow (pokemon [tfu tfu!], teletubisie, batman- future) to mozna zauwazyc, ze kiedys kreskowki byly robione przede wszystkim z pasja. Chocby nawet takie zabawki jak LEGO kiedys byly zachwycajace- ich prostota, a jednoczesnie prawie nieograniczone mozliwosci, teraz juz sa kompletna komercha- koncza im sie pomysly.
Transformersy tez nie sa swiete- ile firm robiacych dobre zabawki zaczelo tworzyc jakies pierodly do skladania dla dzieci od lat 3! kreskowka, gdzie transformersy to zwierzeta to protu gowno na maxa!
Ale te stare, starannie rysowane decepticony i autoboty- to bylo cos. do tego te glosy... a teraz dzieci zachwycaja sie jakims "Pikaczuuu!"
moj boze (chociaz jestem ateista )...
dlatego lubie transformersy- sa ladne, estetyczne, rozwijaja wyobraznie, sa latwe w obsludze i bezpieczne (nie mowie o przypadkach polykania przez bachorow ). a stanach juz ci dzieci skacza i lapia sie za przewody elektryczne, bo na plakacie "pokemona" narysowane sa kolorowe stworki, a nad nimi: Uwierz w swoja sile!" NO TO JA DZIEKUJE!!!
i mam takie male pytanko: ilu ludziom przeszkadzalby zlot 8 lutego? otoz [jak mi Majkel powiedzial- thx ] kafejki internetowe moga byc zamkniete w niedziele, i jest mozliwosc nie grania w AvP.. chyba ze ktos nie moze w sobote, to bedzie w niedziele, a w AvP bedziemy grac w kiwetniu/lipcu
co do miejsca zamieszkania na zlocie kwietniowym, to moj domek na dzialce powinien juz byc gotowy, wiec byc moze tam bysmy zabalowali [zdala od cywilizacji ]
AVE
|
|
2003-02-02 13:06:03
|
|

MODERATOR
|
Tylko na temat grania w AVP2...
Z tego co rozumiem ogromna wiekszosc z was ma stalki roznego rodzaju... czemu nigdy niekogo nie widze na serwerach SKY [www.sky.prv.pl], ktore w jakims stopniu sam wspoltworze (obecnie stoja dwa czynne 24h/na dobe serwy dedykowane do AVP2, w odleglych i niejasnych planach 3-ci do PH lub starego AVP GOLD).
Chyba wiekszosc kolekcjonerow ma oryginal, albo moze sobie skolowac samego CD-Keya od kogos kto ma. W Krakowie widzialem niedawno w empiku gre przeceniona na 66 zl, a normalna cena to 99 - czyli w zasiegu przecietnego smiertelnika...
Jeszcze raz ponawiam zaproszenie an serwery SKY - mozna mnie tam nieraz spotkac. ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-02-02 15:25:55
|
|
MODERATOR
|
Ja bym pogral, ale ostatnio jest u mnie BARDZO krucho z kaska. Wydanie nawet 66zl to narazie ponad moje mozliwosci. Jesli uda mi sie dogadac z Rogue, to juz niedlugo poodgryzam glowy wszystkim na [SKY]
|
|
2003-02-02 16:00:19
|
|

Major
|
no, gre to ja mam, ale problem jest z tym, ze pisze mi cos o 3n3, czy jakos tak
p.s.
suchy co z plytami? jest niedziela, a hellraiserow nie widze
AVE
|
|
2003-02-02 16:50:59
|
|
MODERATOR
|
Hmmmm. Moze dojda w poniedzialek? Jak juz mowilem nie byl to priorytet i moze isc kilka dni. Kiedys paczka od Ciacha z kserowkami tekstu szla ponad 3 tygodnie!!! Ale mam nadzieje ze tak nie bedzie w tym wypadku. Jutro powinienes dostac paczke (chyba ).
|
|
2003-02-02 18:36:38
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
ahem...
napisz kolabor - z łaski swojej jakoś tak szybko - kiedy dokładnie jest ten zlot?
w sobotę 8-go?
o 9 czy o 10? bo stanie przez godzinę pod kongresówą to nie najlepszy pomysł :)
BTW - gdybym po dzisiejszej pijatyce dał radę wstać i dotrzec na 10 pod kongresówę - na wszelki wypadek miej ze sobą moja płytkę Kolabor - stęskniłem się za nią ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2003-02-07 12:46:33
|
|
|