Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Wszystko o zlocie (najwyzej bedzie update :P)
Kolabor
Uuuuu...

Major

Wszystko o zlocie (najwyzej bedzie update :P)

a wiec mamy juz 2 lutego 2003 roku Smile za tydzien odbywa sie nasz z dawna oczekiwany zlot warszawski.
o dokladnej godzinie podam w srode po godzinie 19:00, ale oficjalny poczatek planowany jest na 9:00-10:00 am.
przewidywany plan zlotu:
-uroczyste otwarcie I zlotu [dzielenie sie Grzeskiem beetween us for reasons unknown Smile]
-wypad na ulice Garbutta 50, gdzie (z poufnych zrodel Razz) ma sie znajdowac kino: Iluzjon, gdzie (poufnie Very Happy) odbedzie sie II oficjalny zlot warszawski
-placenie za zdobycie repertuaru (to tez mam ze zrodel poufnych Wink) [kazdy sklada sie tyle, ile moze]
-debata dotyczaca transformersow
-placenie virusowi haraczu [minimalna cena- 10 zlotych, jesli wyciagnie od was wiecej- nie moja wina Very Happy]
-odwiedzenie sklepow z zabawkami w poszukiwaniu odpowiedniego ekwipunku do zbudowania APCka na baterie
-obejrzenie cudow Virusa
-[mialem to wstawic na koniec, ale co mi tam Smile] kradziez cudow virusowi Very Happy
-odwiedzenie sklepow spozywczych w celu nabycia tanich i drogich napitkow (typu jabole lub jabole.. no ostatecznie moga byc zywce Very Happy)
-glanowanie virusa oraz rzucanie na niego parszywymi wyzwiskami (sam tego chciales Very Happy)
-pojscie do kafejki internetowej w celu zabicia virusa w AvP i AvP2
-[UWAGA! NIESPODZIANKA!!!] skalpowanie tych, ktorzy przyjda za pozno na zlot (no comment Wink)
-podzielenie sie planami Smartguna
-pierwsze omowienie fanFilmu
-napisanie pierwszej wersji scenariusza [na podstawie MARINES by Rogue]
-obgadywanie CIACHA, Suchego, Rogue'a, Vysogotka oraz reszty forum (sorka jesli kogos urazilem, mowiac: reszta forum Smile)
-mowienie jakim to wspanialym czlowiekiem jest Bill Paxton i Pvt. Hudson Very Happy
-oraz kilka niespodziewanych niespodzianek i glupich glupot :D

jesli cos przegapilem, a obiecalem- napiszcie- ja juz nie mam sily. dzis opylilem z 3 jabcole :nerd:

AVE

a, i co do miejsca spotkania- Sala Kongresowa, wejscie B

AVE nr. 2
2003-02-02 00:40:29
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

hehehhe niezla mowa Kolabor ; )
Jakby tak kazdy forumowic mial tyle zapalu co ty to juz dawno uporalibysmy sie z wlasnum Fanfilmem, APC, Smartem itp ; )

Ja oczywiscie postaram sie byc na zlocie i apeluje do innych !!!
2003-02-02 01:03:18
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Transformersy

Muszę to w końcu z siebie wyrzucić. Wiele razy ten temat ( transy Razz ) był poruszany, a ja za każdym razem zastanawiałem się, czy aby słusznie. Jeśli na nast. zlocie, powiedzmy w kwietniu czy lipcu znowu ma być "debata dot. transformersow" ... to .. no ja nie wiem. Zresztą, jeśli się nie mylę, jest to paskudnie wtórna amerykańska kreskówka o wielkich robotach, o których japończycy kręcili filmy ( animowane ) wiele lat wcześniej i które są ochrzczone mianem MECHÓW. Tyle jeśli chodzi o Transformersy
Pozdrawiam
2003-02-02 11:26:14
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

moze i tak...

jednak poruwnaj "nasze" kreskowki (Bolek i Lolek, Reksio, Mrowka i mrowkojad [bylo cos takiego Very Happy]) do kreskowek z dzisiejszych czasow (pokemon [tfu tfu!], teletubisie, batman- future) to mozna zauwazyc, ze kiedys kreskowki byly robione przede wszystkim z pasja. Chocby nawet takie zabawki jak LEGO kiedys byly zachwycajace- ich prostota, a jednoczesnie prawie nieograniczone mozliwosci, teraz juz sa kompletna komercha- koncza im sie pomysly.
Transformersy tez nie sa swiete- ile firm robiacych dobre zabawki zaczelo tworzyc jakies pierodly do skladania dla dzieci od lat 3! kreskowka, gdzie transformersy to zwierzeta to protu gowno na maxa!
Ale te stare, starannie rysowane decepticony i autoboty- to bylo cos. do tego te glosy... a teraz dzieci zachwycaja sie jakims "Pikaczuuu!"
moj boze (chociaz jestem ateista Smile)...
dlatego lubie transformersy- sa ladne, estetyczne, rozwijaja wyobraznie, sa latwe w obsludze i bezpieczne (nie mowie o przypadkach polykania przez bachorow Smile). a stanach juz ci dzieci skacza i lapia sie za przewody elektryczne, bo na plakacie "pokemona" narysowane sa kolorowe stworki, a nad nimi: Uwierz w swoja sile!" NO TO JA DZIEKUJE!!!

i mam takie male pytanko: ilu ludziom przeszkadzalby zlot 8 lutego? otoz [jak mi Majkel powiedzial- thx Smile] kafejki internetowe moga byc zamkniete w niedziele, i jest mozliwosc nie grania w AvP.. chyba ze ktos nie moze w sobote, to bedzie w niedziele, a w AvP bedziemy grac w kiwetniu/lipcu

co do miejsca zamieszkania na zlocie kwietniowym, to moj domek na dzialce powinien juz byc gotowy, wiec byc moze tam bysmy zabalowali [zdala od cywilizacji Smile]

AVE
2003-02-02 13:06:03
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Tylko na temat grania w AVP2...

Z tego co rozumiem ogromna wiekszosc z was ma stalki roznego rodzaju... czemu nigdy niekogo nie widze na serwerach SKY [www.sky.prv.pl], ktore w jakims stopniu sam wspoltworze (obecnie stoja dwa czynne 24h/na dobe serwy dedykowane do AVP2, w odleglych i niejasnych planach 3-ci do PH lub starego AVP GOLD).

Chyba wiekszosc kolekcjonerow ma oryginal, albo moze sobie skolowac samego CD-Keya od kogos kto ma. W Krakowie widzialem niedawno w empiku gre przeceniona na 66 zl, a normalna cena to 99 - czyli w zasiegu przecietnego smiertelnika...

Jeszcze raz ponawiam zaproszenie an serwery SKY Smile - mozna mnie tam nieraz spotkac.
2003-02-02 15:25:55
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Ja bym pogral, ale ostatnio jest u mnie BARDZO krucho z kaska. Wydanie nawet 66zl to narazie ponad moje mozliwosci. Jesli uda mi sie dogadac z Rogue, to juz niedlugo poodgryzam glowy wszystkim na [SKY] Wink
2003-02-02 16:00:19
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

no, gre to ja mam, ale problem jest z tym, ze pisze mi cos o 3n3, czy jakos tak Sad

p.s.
suchy co z plytami? jest niedziela, a hellraiserow nie widze

AVE
2003-02-02 16:50:59
Suchy
F161

MODERATOR

Hmmmm. Moze dojda w poniedzialek? Jak juz mowilem nie byl to priorytet i moze isc kilka dni. Kiedys paczka od Ciacha z kserowkami tekstu szla ponad 3 tygodnie!!! Ale mam nadzieje ze tak nie bedzie w tym wypadku. Jutro powinienes dostac paczke (chyba Wink).
2003-02-02 18:36:38
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Schamann
...but there are

First Sergeant

ahem...

napisz kolabor - z łaski swojej jakoś tak szybko - kiedy dokładnie jest ten zlot?

w sobotę 8-go?

o 9 czy o 10? bo stanie przez godzinę pod kongresówą to nie najlepszy pomysł :)

BTW - gdybym po dzisiejszej pijatyce dał radę wstać i dotrzec na 10 pod kongresówę - na wszelki wypadek miej ze sobą moja płytkę Kolabor - stęskniłem się za nią
2003-02-07 12:46:33
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu