Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Piszem, bom obiecal...
Kolabor
Uuuuu...

Major

Piszem, bom obiecal...

w niedalekim czasie napisalem o zlocie styczniowo-lutowym. nie powiedzialem kiedy bedzie, bo jego data zalezy przede wszystkim od was. tak, bo mozna spedzic w koncu ten jeden dzien(nawet pol) na spotkanie sie. to bylby juz czwarty zlot warszawski, a jako oficjalny- pierwszy. dlatego apeluje: piszcie, kiedy mozecie sie stawic i czy macie jakies pomysly na temat zlotu. w programie jest:
-budowa APC
-podzial pracy i szukanie czesci na Smartguna (sam tego nie zrobie- wybaczcie Very Happy)
-gra w kafejce w AvP, AvP 2 i moze jeszcze cos innnego
-debata na temat: ktora postac z sagi Obcego jest najlepsza
-(UWAGA! TYLKO dla hardcore'owcow!!!)debata na temat: ktory transformers jest najlepszy, i czy decepticony powinny wygrac ostateczna walke Very Happy

Jesli ktos sobie zazyczy cos ode mnie (Mefi chyba czeka na nowsza wersje filmiku, dla Majkela cos mam a Shamann zabije mnie za trzymanie jego Buranki Smile ) niech wali do mnie- wiecie jak sie ze mna skontaktowac, chociaz transmiter byl na APC :D

Co do Transformersow mam dostep do Transformer- The Movie, wiec jesli ktos chce- moge nagrac :)

AVE
i nie piszcie wiecej durnych postow Razz
2003-01-26 09:33:18
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

heh ; ) ja mam czas pomiedzy 8-16 lutego, mozna bygdzies sobie pograc w AVP, ale znajac zycie jak to sa ferie to na pewno masa dzieciakow bedzie w kawiarenkach netowych...
Transformers RULEZ ; ) ; KOLABOR jak bys mial soundtack z Botcon '97 (nie z mp3) to byloby fajnie ; )
2003-01-26 13:38:13
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

ludzie, kurna piszcie!

virus, shamann, vyso, mefi- ludzie, obudzcie sie!
majkel- fajna byla ta plyta z soundtrackami Smile
2003-01-26 20:29:27
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

no to piszę

nie wiem kiedy bedę mial czas - w każdym razie nie w ferie
2003-01-26 22:07:50
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

Nie zostanę zjechana za to, ze nie wiem o co chodzi?
Blee, zgrywam sie...ok no to pierwszy raz...hmm podobno nieprzyjemny dla kobiet..zobaczymy Wink
2003-01-26 23:04:24
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Witam na forum kolejna Vas, oby aktywniejszą Smile
BTW: mieszkasz kolo Rzeszowa?
2003-01-26 23:50:45
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

eh no patrz jak te Vas sie mnożą Wink
Pewnie będę aktywniejsza, chyba ze wasze dyskusje mnie przerosną.

Tak, koło Rzeszowa.
2003-01-27 09:12:55
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Vasq

Oooo koło Rzeszowa ??? Ja mieszkam jakieś 50 km. od Rzeszowa Smile Hmmmm
2003-01-27 11:57:22
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Hej Vasquez?
Wzieli cie kiedys za faceta?
Smile
Witamy
2003-01-27 12:10:08
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

Jakie powitanie, aż sie łzami szczęscia zalałam Wink
Kiedy miałam 4 lata jakiś chłopak powiedział mi: "Spadaj mały" czyli raz sie pomylili Very Happy
Teraz zdecydowanei sie rozwinełam...na lepsze...chyba...oby...tak myśle...
2003-01-27 12:36:30
Kolabor
Uuuuu...

Major

zeby nie bylo, ze nie witalem: siema! hiehie Smile
nie chce tutaj nikogo demoralizowac, ale przybedziesz moze na lutowy zlot? bedzie fajnie Smile
2003-01-27 13:30:29
Kolabor
Uuuuu...

Major

NIEOFICJALNY I NIEPRZYJETY OSTATECZNIE TERMIN TO:

9 luty. jest to pierwsza data, pewnie sie zmieni, ale mam nadzieje, ze WAM pasuje, wiec piszcie, bo nie bede zgadywac kto moze lub komu sie chce wtedy przyjsc.

...great... satan...
2003-01-27 13:41:19
v i r u s

Major

do KOLARBORA

odpowiedz na mila:
jezeli chodzi o mapy to enginy do robienia - nawet tak proste jak w Red Faction jakos mi nie leza (o AvP juz nie wspomne) wiec robienie map w moim przypadku odpada (no moze kiedys sie zmusze i rozgryze dziada - rozgryzlem 3Dstudio to i tamto moge...Wink))
Pulse riflea i inne inspektory przyniose na zlot - musi byc jednak konkretnie ustalone co i gdzie robimy... Kolabor - sprawdzales juz Iluzjon? moze w ferie bedzie jakas projekcja obcego... rusz dupsko do metra i podjedz na Narbutta 50...
CHCE TE TRANSFORMERY!!! masz w divx rozumiem? na zlocie przekaze plytki od Ciacha...
jak ktos ma muze z Trasformerow to niech wezmie (mp3)
osobiscie stawiam na Megatrona i jego bande - Decepticons Rulez!!!
ozdro
a... i podlonczam sie do powitania:
Ahoj Vasquez!

v_irus@interia.pl
2003-01-28 18:29:41
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

Vasquez informuje Virusa ze zauważyła powitanie Wink
2003-01-28 18:41:49
Kolabor
Uuuuu...

Major

[blockquote] "odpowiedz na mila:
jezeli chodzi o mapy to enginy do robienia - nawet tak proste jak w Red Faction jakos mi nie leza (o AvP juz nie wspomne) wiec robienie map w moim przypadku odpada (no moze kiedys sie zmusze i rozgryze dziada - rozgryzlem 3Dstudio to i tamto moge...Wink))"

Ok, you do it ;)

"Pulse riflea i inne inspektory przyniose na zlot - musi byc jednak konkretnie ustalone co i gdzie robimy... Kolabor - sprawdzales juz Iluzjon? moze w ferie bedzie jakas projekcja obcego... rusz dupsko do metra i podjedz na Narbutta 50..."

a nie mozna zrobic malego nieoficjalnego zlociora dla mnie, ciebie i tych, ktorzy beda chcieli sie spotkac przed oficjalnym zlotem lutowym? samemu mi sie nie chce, a ktos musi ubezpieczac mi tyly :D

"CHCE TE TRANSFORMERY!!! masz w divx rozumiem? na zlocie przekaze plytki od Ciacha...
jak ktos ma muze z Trasformerow to niech wezmie (mp3)"

po pierwsze- dzieki Ciacho za zebranie sie i wyslanie Smile bez near darka bym nie wytrzymal Smile
po drugie- virus, nagram ci i fim i muze na jedn aplyte. jak ktos jeszcze chce, niech wali. ale to okazja zlotowa- transformersow ine wysylam poczta! :)

"osobiscie stawiam na Megatrona i jego bande - Decepticons Rulez!!!"

to omowimy na zlocie lutowym dopiero :)

"ozdro"

no ozdro, ozdro ;)

"a... i podlonczam sie do powitania:
Ahoj Vasquez!"[/blockquote]

ahoj, panie bobrze! Razz
2003-01-28 21:23:49
Kolabor
Uuuuu...

Major

no to ****** ***!

Sad moznabylo chociaz odpowiedziec :(

...
2003-01-30 00:42:43
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu