Autor |
Temat: Ciachsonie !!!! Pomóż!!!! |

Lieutenant Colonel
|
Ciachsonie !!!! Pomóż!!!!
Majkel podesłał mi fajny pomyśł (pisałem o tym już
ale w temacie "kilka spraw...", skoro nie ma od Ciebie odpowiedzi , to piszę jeszcze raz bo może przeoczyłeś), tylko teraz kwestia czy się na to zgodzisz.
Mianowicie, dodałbyś mnie do wspólnego forum dyskusyjnego, tj moją stronę? To by była niezła promocja nieznanej przez nikogo strony o najtwardszej kobiecie Holywood...
Bardzo mi zależy, aby kilka osób ją jeszcze zobaczyło...
To jak Kapralu Ciachson, zgadzacie się ???? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-01-23 14:46:28
|
|

Captain
|
To Ciacho jest kapralem?
Moim zdaniem Sgt. Ciachson bzmi o wiele lepiej... ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-01-23 19:13:27
|
|

First Lieutenant
|
będziesz sobie musial na to zasłużyć
albo sporo :beer: postawić !!!
|
|
2003-01-23 21:55:22
|
|
MODERATOR
|
hehehe, swieta racja
|
|
2003-01-23 23:34:32
|
|

MODERATOR
|
znudzony, zniechecony, zmeczony.... niech mnie ktos dobije.
Hmmm... jeśli chodzi o dodawanie nowych stron do forum to:
- Sprawa ta nie zależy tylko odemnie, to jest wspolne forum wyżej wymienionych stron i ich webmasterzy tez mają coś do powiedzenia w tej kwesti - choc generalnie nie sadze zeby mieli cos przeciw to jednak dobrze by bylo gdyby sie wypowiedzieli.
- Twoja strona jest dosc młoda. Osobiscie wolalbym poczekac az "okrzepnie" - chodzi o to ze dodanie wiaze sie z przerobkami grafiki a potem jak by strona [odpukac ] padla to znowu trza przerabiac... jesli twoj sajt nadal bedzie istnial i bedzie rozwiany za pare miesiecy to no problemo.
- Nie mam nic przeciwko zebys ustawil u siebie na sajcie link do tego forum i napisal ze je... hmmm ... wpoltworszysz testowo i nieoficjalnie... albo i ustawil link i nic nie pisal. No chyba ze strasznie ci zalezy i namowisz np Suchego zeby sie bawil z logiem forum i dopisywal tam kolejny adres i je przerabial. Ja jestem w tej chwili na etapie ogolnego zniechecenia do zycia ktore z nagla zaczelo mi sie walic na glowe i nie mam w tym momencie checi ani serca do robienia jakichkolwiek zmian czy przerobek na swojej stronie, pomijajac juz brak czasu.
Generalnie ustal to raczej z innymi posiadajacymi tu przywilej moderatora [Suchy, Ender] a ja sie dostosuje do ich decyzji. [Chciałbym zeby został zachowany jakis porzadek, symetria i konsekwencja - poniewaz na wszystkich czterech stronach obecnie wspoltworzacych to forum pisze ze jest ono WSPOLNE, wiec wszyscy czterej musielibysmy dokonac poprawek dopisujac twoj sajt]
Rany... jest 3 w nocy a ja jeszcze nie skonczylem pisania jakiejś pojebanej pracy z zarządzania strategicznego... spłodzenie 20 stron bełkotu na poroniony temat o ktorym nie mam bladego pojęcie najzwyczajniej przekracza moje możliwości... ja po prostu nie potrafie bełkotać... :(
Tak to jest jak sie studiuje dziedzine ktora sie w glebi duszy straszliwie gardzi... (a taki mi sie zycie ulozylo ze studiuje cos czego nie trawie).
Ech... pociac sie mozna - co za padaka...
:( :(
ZzzzZZzzz ZZZzzz ... chrzanie to - ide spac  ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-01-24 03:35:02
|
|

Lieutenant Colonel
|
cóż..
Dopuki nie dostanę wyraźnego pozwolenia od wspólautorów forum i dodania mnie do wspólnego , to nie będę pisał, że je wpółtwożę, bo to chędożone oszustwo...
Link już dodałem, ale zaznaczyłem, że to wasze forum.
Może kiedyś wpuścicie mnie do klubu..
Ale dopuki nie pokażę, że jestem godny zaufania, chyba o niczym nie może być mowy, ja to rozumiem,
sorry za trucie dupy... ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-01-24 10:49:23
|
|

Lieutenant Colonel
|
Surtsey
Skąd wytrzasnąłeś ten tekst o Ciaschsonie ??? Czyżby ktoś inny również pisał humoreskę ??? ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-01-24 11:02:17
|
|

Lieutenant Colonel
|
Rogue
Text o Ciachsonie napisałem sam w oparciu o książkę
Fostera.
Wy piszecie jakieś opowiadania o Obcych ? Kręcicie filmy? Bardzo mnie to ciekawi, na czym polega wasza działalność, może mógłbym w czymś pomóc ? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-01-24 11:28:46
|
|
MODERATOR
|
Zerknij na starsze posty: "Marines", "Kolonisci", "takie tam marzenia scietej glacy", "zimowe perypetie na ceres" i jeszcze kilka innych. Dowiesz sie ciut wiecej
Co do forum to poczekamy Napisz tylko w swoim opisie forum ze autorem tekstu jest Ciacho
|
|
2003-01-24 16:39:48
|
|

Major
|
...dammm
... ale problemy robicie - Suchy wez dopisz te strone i popraw przy okazji czcionke w swoim linku!!! kole w oczy jak nigdy... (( i dlaczego to nie mozna stad wejsc za zadna strone? czy podpiecie linka to jakis problem?
pozdro ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2003-01-24 17:58:34
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
Nie wiem czy "silnik" tego boarda na to pozwala, ale najlepszym rozwiazaniem byla by tzw. mapa linkow... Czyli ten obrazek
[IMG=http://www.aliens.ibt.pl/wforum2.jpg]
mialby "w sobie" 4 linki do tych stron, robi sie to odpowiednim edytorem poprzez zaznaczenie odpowiednianiego obszaru na grafice. Osoby obeznane z HTMLem wiedza o co chodzi. Tyle tylko, ze wiazaloby sie to z umieszczeniem kodu HTML w odpowiednim miejscu tego boarda, a nie wiem czy (on) na to pozwala....
|
|
2003-01-24 20:07:58
|
|

MODERATOR
|
Silnik borda pozwala - po prostu trza wkleic kod odpowiedni... problem w tym ze moze to zrobic tylko "main admin" - znaczy sie ja! :)
Na razie nie mam najzwyczajnie na to czasu, checi, ochoty - sesja wali mi sie na glowe a ja mam jeszcze warunek z poprzedniej, dorwalem fuche z ktorej musze sie wywiazac w terminie i ogolnie niezbtyt mi sie wszystko uklada.
VIRUS: wez zaprojektuj jakies zajebiste logo dla borda [takie co by je ustawic wycentrowane - szerokosc 800-1024, wysokosc 200-300 pixeli], to ja strony przepisze na text/html i bedzie pozniej latwo dodawac nowe strony ktore chcialy by sie przylaczyc do tworzenia forum. ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-01-24 21:38:23
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
CIACHO: jesli chcesz moge to zrobic, tzn mam na mysli mape linkow (po kliknieciu na adres "http://www.aliens.ibt.pl" bedzie link do ww. strony. Moge zrobic jeden plik *.htm "z tym" i Ci przeslac, a potem wkleisz kod...
To jak ? ; )
[b][red]UPDATE POSTA: [/b][/red]
Cos mnie naszlo i postanowilem nie czekac na Twoja odpowiedz ; ). Zrobilem juz te mape linkow i przeslalem Ci mailem CIACHO.
Jakby co, tu jest kod:
[yellow]
[/yellow]
|
|
2003-01-24 22:41:14
|
|

MODERATOR
|
Dzieki ale chyba nie skorzystam - tez mam program ktory umozliwia zrobienie tego kilkoma pociagnieciami myszki :)
Generalnie jesli juz mialbym wprowadzac jakies poprawki to:
- Zastapienie loga forum jakims nowym kilerskim bez adresow stron w ogule!
- Linki do stron wposltworzacych forym byly by zwyklymi linkami tekstowym pod logie - dzieki czemu mozna by je zawsze latwo edytowac.
Pozyjemy zobaczymy moze sie da cos z tym zrobic. ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-01-24 23:07:26
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
No trudno ... chcialem pomoc. Moglo to byc przeciez rozwiazanie tymczasowe.
Ale jak nie chcesz, nie narzucam sie.
|
|
2003-01-24 23:09:45
|
|

MODERATOR
|
Pomoc zawsze mile widziana :)
Moze sie uda Virusa namowic zeby sie zajal tym logiem... slyszysz Virus... ;P ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-01-24 23:25:02
|
|

Major
|
logo...
mnie TO logo sie podoba... ((
i nie bardzo widze potrzeby przeprojektowywania... a pomysl Majkela wolalbym aby zostal szybko wdrozony w zycie bo wkurza mnie ze nie moge sobie wejsc np na stronke Suchego bezposrednio z forum...
a odnosnie loga... to mialoby to byc jakies oficjalne logo forum czy jakis obrazek??? jezeli logo to moge pomyslec a nowego obrazka robic nie trzeba bo ten jest cool... ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2003-01-25 13:15:18
|
|

MODERATOR
|
Chodzi o to zaby na logu nie bylo zadnych adresow stron - adresy stron z linkami beda ponizej, dzieki czemu mozna je bedzie latwo edytowac, dodawac sajty jakby jakies chcialby sie przylaczyc i usowac jesli jakies by padly.
Logo powinno miec ladnie zrobiony napis w stylu "forum dyskusyjne o obcym" i jakas ladna pasujaca do obecnego wygladu borda kolorystyke. Wez Virus machnij cos takiego - przecierz to dla ciebie chwila - to ja wtedy sprobuje powprowadzac reszte zmian zeby bylo tu bardziej "user frienly".
Za godzine mam jakis bezsensowny egzamin - jak zwykle nic nie umiem... zyczcie mi szczescia... ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-01-25 13:23:31
|
|

Major
|
good luck!!!
good luck!!!
good luck!!!
good luck!!! ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2003-01-25 13:36:08
|
|

Major
|
no coz, ja tez nie umiem lac wody
a jesli chodzi o czcionke, zawsze mozna odniesc sie do alien legacy. mam ja na kompie, ale nie chce mi sie jej wrzucic do czcionek w wordzie
|
|
2003-01-25 15:34:04
|
|
|