Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: news from tietnam
Kolabor
Uuuuu...

Major

news from tietnam

nowy rok mial byc obietnica dobrej zabawy i dostatku, tymczasem jest zupelnie odwrotnie. juz w trzeci dzien po sylwestrze zaczelo sie hujowo Sad potem zmiejszajacy sie klimat na forum, rzeklnym, ze nawet tego klimatu juz nie ma (niz kiedy bywalem tu jeszcze kilka miesiecy temu), wciaz powtarzajace sie tematy, posty bez zadnej ciekawej tresci ( w tym najbardziej chyba moje Very Happy ) oraz po prostu wzrastajace napiecie. puste obietnice i niedoczekania (co z tym A3 Workprint?!, co ze starymi obietnicami o fanFilm, jak narazie mamy tylko spooty i plynacy bezustannie czas!). Mamy tutaj dwoch nieodkrytych wspanialych Wieszczy (Rogue i Hicks), mamy mozliwosci, mamy chec i poczucie, ze jakby na to nie patrzec, jesli rusyzmy glowa i dupskiem, to wyjdzie nam cos lepszego niz pusta, bezmyslna strzelanka z papierowymi Obcymi. zyjemy w swiecie, gdzie na jedno klikniecie moga nam przyslac do domu paczke z Pulse Rifle strzelajacym slepakami. zyjemy w swiecie, gdzie nasza wlasna piwnica moze byc rownoczesnie warsztatem jak i planem filmowym. Wy powiedzieliscie: zrobimy fanFilm, ja odkrzyknalem: zrobie smartguna. i na tym stanelo...
przegladajac pierwsze posty na temat tegoz projektu, widzocznie figuruja tam eldersi, tacy jak Sgt Rocks, PRZEMO, KainAbel (ktorego juz dawno nie czytalem) czy cichy Liv3sMack. Forum zylo, a my je swoim ogniem i zapalem podsycalismy do jeszcze goretszej temperatury. no, a tera dupa Sad co tydzien widze jakis kolejny link, na widok ktorego po kliknieciu dostaje oczoplasu od wpatrywania sie. ja rozumiem, ze warto jest podawac takie linki, ale na litosc boska- trzeba miec jakis umiar Smile tymczasem odwracajac glowe od codziennych zajec wlaczam forum i mysle sobie, czy bedzie dzisiaj cos naprawde ciekawego. w chwili znudzenia pisze beznadziejnego posta, ktorego i tak zaraz potem chce usunac. moze to ja mam schizofrenie, ale upadek jednej listy dyskusyjnej juz przezylem, i nie jest mi to wcale obojetne i zdaje mi sie, ze to jest rzeczywistosc, "so many things in my head tell me- we're real on the way...

Inna rzecza, o ktorej chcialem dzis zawiadomic: szykuje sie zlot. nie jakis tam zlocior typowo warszawski, ze 1/3 se oleje, kolejna czesc zaspi a ci ostatni beda sobie zapierdalac w mrozie po dworcu centralnym w nadziei, ze ktos jeszcze przyjdzie. zlot lutowy odbedzie sie w ferie, nie jestem jeszcze pewien kiedy, bo nie mam wszystkich danych, dlatego jesli juz bedziecie wiedziec, kiedy macie przerwe i zbiore od ludzi informacje (albo zbiore albo wysepie Wink)) oglosze oficjalny termin. narazie wime, ze bedzie to zlot pol-dniowy, na ktorym pierwsza atrakcja bedzie marzniecie na ulicach warszawskich, rytualne dzielenie sie Grzeskiem (nie pytajcie skad mam taki nalog Smile) na koniec granie w AvP 1 lub 2 (albo to i to jelsi bedzie starczylo czasu) i BYC MOZE pierwsze planu smartguna, podzielenie sie praca oraz piewrsze i jedne z ostatnich planow robienia jezdzacego APCka w skali 1:niewiadomo Smile
niedlugo nawiaze dluga konwersacje z Mefim, ktory jest wspolautorem zlotu kwietniowego i lipcowego, wiec, MEfi: szykuj sie na oblezenie Very Happy

no, wyszlo szydlo z worka, to tyle co mam narazie do powiedzenia jak na moje glupie 300 postow :)

AVE
2003-01-19 19:25:33
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

prawda

Heh Kolabor, na wiosne sie rozkreci ; )
Poza tym rzeczywiscie, fajny bylby taki zlot, chociaz wlasnie dlatego, ze mozna by bylo pograc w jakiejs e-cafe w AVP2, bez lagow, z duza iloscia FPS ; )
2003-01-19 19:54:21
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

A propo's zlotow, wybiera sie ktos z forum na krakon?
Bo ja naprzyklad bede na sto procent (daleko nie mam Smile)
2003-01-19 20:20:49
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Na Krakonie nie byłem już ze 3 lata Sad a kiedys lazilem... moze wpadne w tym roku - zalezy czy w programie bedzie cos ciekawego (mam na mysli spotkania z pisarzami ktorych lubie, projekcje filmow etc - bo rpg mnie nie jara).
2003-01-19 20:32:04
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu