Autor |
Temat: nowa sonda na www.sigourneyweaver.prv.pl |

Lieutenant Colonel
|
nowa sonda na www.sigourneyweaver.prv.pl
umieściłem sondę na mojej stronie, może wpadlibyście
zagłosować ?
Mam jeszcze jeden apel : ostatnio Vyso zwrócił moją
uwagę na niedorzeczność działy foto.
Mam prośbę, jeśli zobaczycie coś dziwnego, albo coś wam się nie podoba na tej stronie to mi o tym napiszcie. Może macie jakieś pomysły. Jestem początkującym webmasterem i chciałbym się uczyć od srarych wyjadaczy. Napiszcie swoje opinie o stronie, człowiek najbardziej nie lubi krytyki, ale krytyka mile widziana, bo wtedy postaram się aby strona była coraz lepsza.
I jeszcze jeden apel, mam prośbę dla tych, którzy mają swoje strony jakoś związane z Siggi Weaver,
podajcie mi swoje adresy na strony i postaram się umieścić wasze linki. Czy wy także moglibyście umieścić na swoich mój link ?
Jak na razie mam tylko trzy : Ciacha, Suchego i Kabukina... ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-01-18 10:56:00
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
Daj na swojej stronie link do tego forum, ew. zagadaj do CIACHA by wlaczyl Twoja strone do tego "wspolnego forum dyskusyjnego".
Jesli chcesz zwiekszyc ogladalnosc swojej stronki odwiedz [URL=http://www.searchengines.pl]ten[/URL] adres i zasosuj sie do wskazowek.
Co do stronek o Obcym , to przeciez jest jeszcze http://www.OBCY.net , zreszta mase linkow masz w dziale 'linki' na kazdej z polskich stron (o Obcym).
pozdr.
|
|
2003-01-18 13:40:55
|
|
MODERATOR
|
Surtsey
Glos w sondzie juz oddalem, bezapelacyjnie Alien3 Co do ewentualnych wpadek, to juz jedna Ci wskazalem, ale ciagle nie poprawiles A za moment dodam strone do linków. Pozdro
Co do stron w linkach, masz Ciacha, mnie i chyba Kabukiego, czyzby zmienil nick na "fanatyka"?
|
|
2003-01-18 15:02:16
|
|

Lieutenant Colonel
|
już zrobione...
Suchy - już zmieniłem ten text o przejmowaniu cech
przez Obcych.
Fanatyk to chyba ten gość od www.obcy.net, którego link już umieściłem. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-01-20 10:44:41
|
|
MODERATOR
|
Koles od obcy.net to Kabukiman. Moze fanatyka wziales z nazwy mojego adresu email
|
|
2003-01-20 17:10:19
|
|

Lieutenant Colonel
|
powaliło mi się...
Sorry,Suchy, faktycznie, fanatyk to Twoja ksywka z adresu mail.
Swojego czasu kontaktowałem się z wami obydwoma i chyba dlatego mi się powaliło.
Text zmieniłem i teraz obiektywnie powiedz co o nim myślisz, jako fan Aliena 3 możesz napisać obiektywną recenzję. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-01-21 10:38:53
|
|
MODERATOR
|
"W końcu wybór padł na 27 letniego debiutanta - Davida Finchera[...]
To właśnie brak doświadczenia zadecydował, że mimo wszystko Alien 3 nie dorównał poprzednim częściom."
Tu nie zgodze sie absolutnie, ale to kwestia gustu Alen3 jest dla mnie najlepszy z całej serii, chociaż kiedys tak nie było. Teraz wiem, ze kiedys błądziłem Alien3 zdecydowany nr.1
"Ripley staje na czele garstki więźniów w nierównej walce, wykorzystuje swoje doświadczenie i udaje jej się "schwytać" monstrum. Jeden z więźniów kierowany schizofrenicznymi wypuszcza stwora na wolność, koszmar zaczyna się od początku."
Można by wywnioskować, ze udalo ci sie obejrzec A3 Workprint
Generalnie recenzja trafna i fajnie napisana. Opisz jeszcze pozostałe części i bedzie komplet.
|
|
2003-01-21 11:16:17
|
|

Lieutenant Colonel
|
NOWA SONDA
Dużo mówiło sę o nowym obcym, że ma być stosunkowo
niedługo, ale mnie interesuje wasze stanowisko w innej sprawie nietrudno się domyślić o co mi chodzi... ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-06-03 06:51:32
|
|
|