Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Crittersy a Obcy, czyli vs.
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Crittersy a Obcy, czyli vs.

Obcy kontra inne filmowe alieny
2003-01-10 22:46:21
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

E tam Crittersy.. Kiedys jak bylem mlodszy to mi sie to nawet podobalo, ale teraz jak na to patrze, to jest po prostu badziewny film fanstyczny klasy "B" majacy aspiracje horroru. Czesci 1-3 da sie jeszcze obejrzec, a 4 - dno kompletne.
A inne filmowe "alieny" - Gremiliny? Bajka.
Jest jescze Predator. ; )
2003-01-10 23:38:21
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

chodziło mi o porównania, a nie wymienianie Smile
2003-01-11 00:09:34
Kolabor
Uuuuu...

Major

crittersy chcialem obejrzec ze wzgeldu na to, ze jak bylem baaardzo mlody to sie nawet tego balem Very HappyVery HappyVery Happy ale tera jak patrze na te smieszne twarzyczki sczurkow to one mnie bardziej smiesza niz strasza, ale na przyklad taki film byl o gremnlinach czy czyms takim, z takim malym futerkowym tez jest wart obejrzenia ze wzgledu na duza dawke smiechu Smile
pamietam chyba pierwszy film fantasy. byl wlasnie o takim futerkowym czyms, co balo sie swiatla, a jak wpadalo do wdy, to robily sie takie fajne stworki Very Happy pamietam z tego tylko kawalki, ale jak na pierwszy film fantasy bylo nawet spoko Wink
2003-01-11 10:38:21
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Przeciez crittersy to nie jest horror!!!
To jest komedia i pare razy naprawde mozna sie usmiac, vide critters rozmawiajacy z pluszowym E.T
"Who are you?" -Haps!!
powaznie, moze TVN wyemituje nastepne czesci?
Ja tam Criettersy bardzo lubie.
(Ciekawe czy jest wydanie wszystkich na DVD, albo czy soundtracki mozna kupic? Smile)
Kolabor: To wlasnie byly gremnliny Razz
2003-01-11 12:37:33
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

chodzi mi o pierwsza czesc. tam bylo takie cos, ze jak ten maly wpadl do basenu, to potem po ulicy szly yusiace takich srebrnych pieskow-zabijakow z ostrymi jak zylety klami Very Happy ale gremnlinow tam nie widzialem Very Happy
2003-01-11 13:10:05
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

TO wlasnie byly gremliny Smile
Czemu nie ma komiksu Aliens vs. Critters?
2003-01-11 13:22:36
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Ja na pierwszych "Crittersach" bylem w kinie. Polazlem z kuzynem, male problemy zeby mnie wpuscili, ale dalem rade Wink i pamietam ze bylem taki zesrany, ze po seansie zamiast pojechac do domu to pojechalem do kuzyna i spalem u niego Very Happy Teraz zawsze z przyjemnoscia ogladam pierwsza czesc "Critters" Very Happy
2003-01-11 15:57:15
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Ja kiedys jak mialem moze z piec lat widzialem urywek ktorychs crittersow (kawalek w ktorym widac zebata kulke, a potem jacys ludzie na statku kosmicznym weszli do pomieszczenia ktore cale upackane bylo krwia, poodciskane rece itp.) wtedy tez mialem rownego stracha, w zyciu bym nie wpadl ze to mzoe byc komedia...
2003-01-11 19:59:34
mares
Hitman

First Lieutenant

Ja pierwsze Crity widziałem w kinie i podobnie jak Suchy , mialem mieszane uczucia wychodząc z kina Wink.tu nie ma co porównywać , chociaż filmy powstaly w tym samym roku - ten film z założenia byl chyba zrobiony dla jaj
2003-01-13 10:54:32
Suchy
F161

MODERATOR

Hehe. Pewnie ze to jest komedia, ale jako gowniaz nie bylem w stanie tego dostrzec. Na rowni z crittersami balem sie tych kolesi co na nich polowali Very Happy Jak zobaczylem jak zmieniaja ksztalt i morda zalewa sie krwia, to myslalem ze nie wyrobie. Ale w pozniejszych czesciach to juz bylo spoko, szczegolnie w czesci chyba drugiej, jak koles zamienil sie w panienke z PLAYBOYA Very Happy Taaak, to mi sie podoboalo chyba najbardziej z calego filmu Very Happy
2003-01-13 12:42:34
mares
Hitman

First Lieutenant

mi z póżniejszych cz - ci utkwila w pamięci akcja , w ktorej crity robią z siebie wielką kulę i żrą wszystko co im stanie na drodze - łącznie z plecami jakiegoś farmera heh ... a ta dupeczka z rozkladówki była faktycznie mniamuśna Wink
2003-01-13 14:35:11
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

[blockquote] Ja kiedys jak mialem moze z piec lat widzialem urywek ktorychs crittersow (kawalek w ktorym widac zebata kulke, a potem jacys ludzie na statku kosmicznym weszli do pomieszczenia ktore cale upackane bylo krwia, poodciskane rece itp.) wtedy tez mialem rownego stracha, w zyciu bym nie wpadl ze to mzoe byc komedia...[/blockquote]

To byla czwarta czesc... badziew totalny ; )
2003-01-13 15:34:46
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Moze, ajk teraz puscili pierwsza czesc to puszcza nastepne?
Na 1 ostatnio lecialo Halloween H20, bez sensu, powinni puscic od pierwszej czesci...
2003-01-13 15:53:46
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

[blockquote] Moze, ajk teraz puscili pierwsza czesc to puszcza nastepne?[/blockquote]

Dokladnie rok temu TVN wyemitowal Critters (1) i na tym sie skonczylo. Wiec marne sznase.

[blockquote]
Na 1 ostatnio lecialo Halloween H20, bez sensu, powinni puscic od pierwszej czesci...[/blockquote]

Myslisz, ze wyemituja az (bodajze) 7 czesci ?

Tak samo bylo z "Friday the 13th" ("Piatek 13-go" RLZ ; ) dali pierwsza czesc i tyle. A jest ich az 7.
2003-01-13 16:05:42
mares
Hitman

First Lieutenant

helloween 20 lat póżniej to straszna kicha , ja nie wiem po co wogóle ktoś nakrecił tego bezsensownego knota , fuuuuuuj !!!
2003-01-13 16:47:56
Suchy
F161

MODERATOR

Halloween rulez Very Happy Zajebista seria.
2003-01-13 17:58:10
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Halloween rzadzi!!!
Jestem w trakcie produkcji maski Michaela Myersa!!!
Co bylo wczsniej, halloween czy Pt13?
2003-01-13 20:02:19
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

raczej

Halloween
2003-01-13 22:08:35
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

No to rzadzi tym bardziej Smile
2003-01-14 13:57:33
Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu