Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Pepsi
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Pepsi

Czy ktos nie wie skad mozna by sciagnac reklame pepsi z obcym?
Zdjecia z sa na http://aliens.scifi.hu/ i tak sie zastanawiam czy ktos tego nie ma...
2003-01-10 17:30:04
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

gdzies ta reklama krazy... tylko nie wiem gdzie Smile sprawdz linki u suchego albo ciacha
2003-01-10 19:42:04
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Foty sa na kilku stronach, sa tez do sciagniecia wavy z tej reklamy, ale pliku video nigdy nie spotkałem.

BTW: Jest jescze jedna reklama z Obcym, widzialem ja juz pare lat temu a NIGDZIE o niej nie wspomniano, na zadnej stronie Smile To reklama Forda Focusa. Sceneria na jakims statku kosmicznym, za kierownica Focusa siedzi jakas kobitka i pedzi z predkoscia ponad 100 km/h. Za autem zapieprza Królowa i probuje ja dorwac. Wypadaja razem przez sluze powietrzna, Królowa wyprzedza Focusa i uderza w Ziemie, dopiero za nia w atmosfere wpada Focus i wbija sie w Królowa. Laska wrzuca wsteczny, wyjezdza "z Królowej" i jedzie w sina dal.

Widzialem ten spot raz na "Euro Sporcie", a wiem ze lecial kilka razy. Moze uda sie to gdzies znalezc.
2003-01-13 10:18:20
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu