Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Uncensored predator intro :D
Kolabor
Uuuuu...

Major

Uncensored predator intro :D

bylo to dostepne juz dosc dawno temu, ale jako ze nikt o tym nie wspomnial, bede pierwszy Very HappyVery HappyVery Happy
otoz na kazaa (jak i zapewne w sieci) mozna dostac 7MBajtowe intro z AvP 1. jest to ten kawalek, kiedy na pierwszym planie pokazane sa nogi marine. potem kamera jedzie w gore, i pojawiaja sie na plecach owego marine trzy czerwone kulki od laserowego celownika (nie musze wyjasniac Very Happy ).
potem, kiedy celownik znajduje sie na glowie, slychac strzal z cannon rifle i predator za plecami marine robi sie "widzialny".
otoz w wersji niecenzurowanej zanim pokazany jest predzio, glowa marine doslownie WYBUCHA, wszedzie leje sie krew, bezwladne cialo without head opada na ziemie a w tyle predzio robi sie "widzialny" Very HappyVery HappyVery Happy
jak dla mnie miodzio! to trzeba zobaczyc!
2003-01-07 21:19:15
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Zapewne u mnie na stronie od dawien dawien dawna tez mozna znalezc to intro... Razz
2003-01-08 01:01:48
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

nigdy nie znalazlem Sad a przeszedlem od belki do belki Smile
a widze jeszcze, ze ciahco dodal dodal fiorine.prv.pl do tego na gorze Very Happy nie chce sie chwalic, ale to ja jestem jej moderatorem [bullshit] Very HappyVery HappyVery Happy
2003-01-08 16:27:22
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Ciekawe czy daloby sie zamienic jakos to intro dla predatora z AvP 1 na to bardziej krwawe...
2003-01-08 17:37:46
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

[blockquote]
a widze jeszcze, ze ciahco dodal dodal fiorine.prv.pl do tego na gorze Very Happy nie chce sie chwalic, ale to ja jestem jej moderatorem [bullshit] Very HappyVery HappyVery Happy[/blockquote]

Az sie zakrztusilem jak to przeczytałem :O Smile
2003-01-08 20:01:52
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

jak napisalem w nawiasie: BULLSHIT

Very Happy ale ladnie to wyglada, bo czcionka jakos tak innna Razz
a co do zamiany, poszukaj w plikach. ja kidys znalazlem jakies kawalki na media player, ale nie chcialy sie odtwarzac Sad
2003-01-08 20:23:12
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Moze czas odswiezyc tego posta...
Czy ktos wie jak zamienic sobie klasyczne intro predka z AvP na to bardziej heavy? to jest chyba normalny mpg, albo avi, wiec chyba nie bedzie roznicy w wersjach, znaczy standart i gold, co? W obu sie da?
Tylko co jak krwawsza ma inny rozmiar, albo jest zapisana w innym formacie?
No, Suchy, CIACHO, Virus, wy tu jestescie kowboje klawiatury Very Happy, wezcie cos powiedzcie co i jak Razz
2003-04-02 20:14:34
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu