Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Hm... sprzedam?!... oddam?!... bedzie nagroda w konkursie?!
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Hm... sprzedam?!... oddam?!... bedzie nagroda w konkursie?!

Wlasnie robi noworoczne porzadki i okazuje sie ze mam podwojne egzemplarze nastepujacej literatury:

-Foster OBCY DECYDUJĄCE STARCIE
-Foster OBCY3
-Perry AZYL

Wyrzucic nie wyrzuce, znosic do piwnicy bez sensu, na allegro wystawiac mi sie tego nie chce, oddam to za free komus komu sprawi radoche... wiec jesli ktos z was nie ma ktorejs z wymienionych pozycji a chcialby (oryginaly - nie nowe ale w dosc przyzwoitym stanie) miec to niech pisze do mnie na maila - jesli gwarantujesz ze zwracasz koszt wysylki to dostaniesz to demnie knige/knigi za darmo. Zasada - kto pierwszy ten lepszy - chyba ze sie zglosi ktos zasluzony kogo kojarze z mailaaczy dlugiego pobytu na forum to w tedy ma oczywiscie pierwszenstwo!

Pozdro
CIACHO
2003-01-01 16:58:07
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

A nie masz "8 pasażera" Fostera Very Happy? Mój juz nie nadaje sie do niczego, kartki pogineły i wogóle sie nie da czytać :(

Ja ostatnio dzielilem sie swoimi podwojnymi plakatami, mialem 2 duplikaty. Zainteresowana osoba wie o czym mówie Very Happy ale niestety nie mam wiecej, takze nikt wiecej nie dostanie, przynajmniej narazie Smile
2003-01-01 17:18:52
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Jakbys mial jeszcze kiedys Suchy plakaty, to ja sie pisze bardzo chetnie.
Ksiazki mam wszystkie, ehh jak sobie przypomne ile lat na "Wojne Samic" polowalem, to az mi sie przyjemnie robi.
A propo's duplikatow.
Mam dwa egzemplarze gry planszowej "Obcy" tylko...
Czy wiedzieliscie ze byly dwie edycje tej gry, wydane przez dwie rozne firmy?
I rozniace sie troche detalami?
I wlasnie mam obie edycje heheheh Very Happy
2003-01-01 17:53:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Suchy: a jakimi plakatami sie dzieliles?
2003-01-01 18:39:23
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Dwa plakaty z ALIENS. Oba format A3. Jeden dostalem kiedys dostalem je od wujka, nawet nie wiem czy to jest z jakiegos presskitu czy skad :/
jest to jedno z ujec derelictu. Drugi duplikat to cos co dostalem od kumpla z pracy (pamietasz moze jak ci kiedys mowilem o tym kolesiu od komiksów? ) i na nim jest Obcy i w lewym gornym rogu jest napis ALIENS. Niby nic wielkiego (tylko format A3), ale cieszy Smile
2003-01-01 18:55:59
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Suchy: Shit! Trza bylo najpierw mi zaproponowac :(

Vysogotek: Jesli chodzi o polska planszowke to ja mam T*R*Z*Y rozne wersje - he he! Razz
Roznice sa minimalne, kolorystyka pudelek jest inna - jakby mniejsze nasycenie kolorem i:
1)z boku pudelka nie ma nic procz napisu GRA SCIENCE FICTION
2)za napisem GRA SCIENCE FICTION znajduje sie kod kreskowy
3)nie ma kodu kreskowego ale w "plaszczyznie poziomej" jest dodatkowo logo firmy GAMBIT

:)
2003-01-01 19:14:20
Suchy
F161

MODERATOR

" Suchy: Shit! Trza bylo najpierw mi zaproponowac "

Osoba która dostała plakaty generalnie nie udziela sie na forum. Dostała je w zamian za przysługę. Wczesniej nigdy nie myslalem o wydawaniu tych duplikatów, dopiero drobna sugestia z drugiej strony zaowocowała takim przebiegiem wypadków. Następnym razem mozesz byc pewien ze najpierw spytam ciebie czy masz juz to co bede mial w duplikacie :D

"Roznice sa minimalne, kolorystyka pudelek jest inna - jakby mniejsze nasycenie kolorem i:
1)z boku pudelka nie ma nic procz napisu GRA SCIENCE FICTION
2)za napisem GRA SCIENCE FICTION znajduje sie kod kreskowy
3)nie ma kodu kreskowego ale w "plaszczyznie poziomej" jest dodatkowo logo firmy GAMBIT

"

No to ja mam ta trzecia wersje. Logo Gambit na tle żółto-czarnej wieży szachowej. Która z tych wersji jest najstarsza?
2003-01-01 19:51:42
Suchy
F161

MODERATOR

A co do twoich ksiazek to moze zrob jakis nowy quiz z zajebiscie trudnymi pytaniami np z 50 pytan, moze wiecej i nie dawaj 3 mozliwosci odpowiedzi tylko zostaw wolne miejsce. I kto zdobedzie wiecej pktow dostanie ksiazki. powiedzmy ze konkurs bedzie trwal przez 1 miesiąc. Tylko nie mow ze ci sie nie chce Very Happy
2003-01-01 20:08:42
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Trzy wersje?
Ja mam ta z gambitem i ta bez zadnych oznaczen na pudelku.
2003-01-01 20:21:59
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

:)

Nie che mi sie robic zadnych quizow... po prostu rozdam te knigi. Na razie zgłosila sie jedna chetna na nie osoba... poczekam jeszcze dzien czy max dwa, zobacze kto sie zglosi i rozdziele zainteresowanym wedlug wlasnego widzimisie - tj decyduje kolejnosc zgloszen, staz znajomosci, etc Razz
2003-01-02 00:42:34
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

ALIENS Newt's Tale

Może ktoś kupi komiks ???
2003-01-02 10:29:47
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Rogue, jak bys chcial oddac, to napewno by sie ktos zglosil, ale sprzedac... to jeszcze chyba poczekasz Very Happy
2003-01-02 12:17:11
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

OKI!

Zglosilo sie trzech chetnych!
Sprawa zamknieta - kazdy dostanie jedna sztuke! Smile
Prosze juz wiecej nie pisac w tej sprawie Razz
2003-01-02 12:54:50
v i r u s

Major

???

czyzbym znowu co przegapil?? Sad
Ciacho - brak mi azylu... jak jeszcze masz to jakos mozemy sie dogadac - defacto czesto spotykam go na allegro...ale... Wink
pozdro

v_irus@interia.pl
2003-01-02 13:16:52
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Kurde Virus... no sorry ale juz za pozno Sad, zglosilo sie trzech chetnych - stalych forumowiczow i ksiazki zoastly juz "przydzielone" Sad
2003-01-02 14:20:44
v i r u s

Major

ok..

no probl - szczerze mowiac moj egzempl lezy u kumpla w promieniu 600km od wawki... wiec ot taki kaprys... Wink pewnie ten kto to dostal bardziej sie ucieszy...!
pozdro

v_irus@interia.pl
2003-01-02 14:24:31
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu