Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Obcy.avi ;)
Kolabor
Uuuuu...

Major

Obcy.avi ;)

Majkel uslyszal to pierwszy- robie nowy filmik. tym razem mocniejszy, glebszy, z przewslaniem, i co najwazniejsze- bedzie lepsza jakosc (chcoiaz bede pracowac w tym samym programie. mialem to ukonczyc na moje urodziny, ale ze czas biegnie zbyt szybko, nie zdaze tego zrobic na.. hiehie, juz mysleliscie, ze powiem Very Happy
powiem tylko tyle, ze bedzie gotowe swiezo po warszawskich feriach (w innych czesciach polski bedzie inaczej).
moj pierwszy film okazal sie niewypalem z wielu powodow. widzialo go ledwie 5 osob, i niech tak narazie zostanie (Majkel mial byc 6 osoba, Vir siodma). troche sobie wspolczuje,a le co tam :D

co do infa mojego nowego pomyslu:
-klip bedzie trwac 3:36 minuty
-podlozony bedzie pod piosenke zespolu SOAD (System of A Down), tytulu nie podam, a to dlaczego:
-juz niedlugo bedzie mozliwosc pobrania ode mnie urywku klipu
-jakosc juz nie bedzie taka marna
-poswiece go dwom osobom- Rebecce Jorden i komus z tego forum (pozostanie to tajemnica do konca)
-BYC MOZE bedzie to klip z 3 czesci (1, 2 i 3) co nie jest jeszcze powiedziane- mozna glosowac Very Happy
-pierwsza odslona dostepna bedzie w Kazaa juz 22.02.2003 roku, nastepnie na plycie (pierwsze nagranie spoza mojego dysku) dam osobie w kwietniu na zlocie podczas puszczania Obcych w kinie.

warto/nie warto czekac, ale poczekacie sobie :D

wpadl mi tez pomysl, na napisanie alternatywnego tlumaczenia do Obcych, ale i tak nikt sie nie zglosi :D

"...all the lives running through her hair..."
2002-12-26 15:52:27
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

> -jakosc juz nie bedzie taka marna

A co to znaczy ze "nie bedzie taka marna"??? - ja to bym chciał zeby ona była po prostu DOBRA! [skompresuj to po ludzku w divx 5+] i bedzie oki.
2002-12-26 16:09:37
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

kompresowalem w DivX 5.0 a i tak byla pixeloza. poza tym, nie mam DVD tylko DivX przegrywane z DivX przegrywane z DVD wiec nie jest juz tak dobrze...
nie bede Cie prosic o DVD, bo narazie wyprosilem od ciebie Near Darka i jeszcze chyba terma lub predzia uncut version. virus wisi mi jeszcze jeden film, i mam zamiar wyciagnac od Mefiego Evil Dead 1 i 2, wiec Smile
2002-12-26 17:48:51
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Hola - ja mam tylko jeden Evil dead od Hicksa!
2002-12-27 16:09:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu