Autor |
Temat: Cos ode mnie (a to ciekawe) ;-) |

Major
|
Cos ode mnie (a to ciekawe) ;-)
normalnie walnalbym to pod text "Wesolych Swiat" ale mam cos jeszcze, co nie ogranicza sie tylko do glupich, chrzescijanskich swiatewek (jestem ateista jakby co ).
oprocz zyczen i tych pierdol, mam dla was troche infa...
niedawno na jedynce albo dwojce lecial taki program o odzywianiu sie zwierzaczkow (futerkowych tez ). i byla tam taka mala larwa, ktora w sposob dla mnie zachwycajacy zdobywala sobie "zarylko"
otoz jakby sobie nikt nie wyobrazil, ta mala podstepna larwa ( ) miala na glowie dwa rogi, z ktorych wypluwala... ciecz, ktora zasychala w ciagu 3 SEKUND!!! a potem, gdy ofiara nie mogla sie wydostac, ta mala podstepna larwa zjadala unieruchomiona ofiare. GODDAMN, THAT'S BETTER THAN SPIDER! latwo mozna sobie skojarzyc jak widac, Giger byl nie tylko szwajcarskim architektem (jesli sie pomylilem, to sory) ale takze botanista, hiehie
warto dodac, ze ta mala, podstepna larwa byla bezkregowcem
inna mysl naszla mnie juz dosc dawno, ale ze nigdy nie mialem odwagi powiedziec czegos tak glupiego, wolalem sachowac to dla siebie
no wiec jak wiadomo, pred moze sie robic "niewidzialny". ale czy na pewno? z natury wiemy, ze system ukrywania sie w naturze posiadaj takze nasze ziemskie potworki- kameleony byc moze predzio uzywa czegos podobnego? a jako ze nie jest to "jego srodowisko", uzywa czegos w rodzaju translatora, ktory umozliwia zidentyfikowanie otoczenia, wyroznienie danych pierwiastkow i automatyczne podawanie ich predziowi? w swiecie istnieje juz cos takiego, co potrafi rozroznic wszelkie mieszaniny, a takze stworzyc aromat identyczny z pobranym z powietrza bez szkodliwych dla czlowieka srodkow!
taki translator moze sluzyc jako urzadzenie bio-mechaniczne (ludzkosc zna juz takie rzeczy, chocby sztuczne ucho, oko czy nawet serce). byc moze predzio to bardziej rozwinieta forma kameleona(stad jego twarda, luskowata skora) przystosowana do samoobrony(w koncu pred nie ma naturalnych broni jak jezyk, pazury)?
wiem, ze nie wszystko pozada wyjasnienia, ale w koncu fuckty fucktami i latwo bedzie mozna sobie wyobrazic cos takiego...
a tak przy okazji zycze wam:
dobrych swiat, dobrego sylwka z masa jaboli, malego kaca ( ), milych urodzin (juz niedlugo, hiehie), dobrego ogladania obcych w kinie w warszawie po zlocie w kwietniu (virus, jak w 2003 nie bedzie, zabije cie osobiscie ), zespawania Smartgana (moze powinnismy zbudowac wielkiego drewnianego borsuka?), zbudowanie APCka, ktory bedzie zapierdzielal na baterie, jeszcze raz jaboli, A3 Workprinta, Near Darka,Terminatora 1 i 2 oraz Predow na DivXa (to moje zyczenie ), miotacza ognia, ktory nie wypali ( ) i innych pierdol...
jutro sie jeszcze odezwe :D
pozdro...
|
|
2002-12-23 19:07:28
|
|

Major
|
spodziewalem sie, ze ten post zostanie olany

ze swojej strony chcialme jeszcze dodac:
1) byc moze Obcy nie ma kwasu zamiast krwi, tylko specjalny zwiazek, ktory w zetknieciu sie z pierwiastkami zmaienia sie w kwas? nauce znane sa zwiazki, ktore w ciagu setnych skeund pod wplywem tlenu zmieniaja sie w kwas. opracowalem juz specjalna teorie, ktora pozwala spojrzec na to w innym swietle. jesli ktos uwaza, ze to jest bullshit, napisze na forum co mam na mysli w najbardziej rozwinietej wersji
2)do zyczen dodam jeszcze:
wielu fragow na serwerach AvP, AvP 2 i CS oraz (cytuje Mefista): spelnienia marzen, wielu radosci, i niech wam staje do starosci (Vesquez, niebierz tego na serio)  
|
|
2002-12-24 14:37:18
|
|

Captain
|
kwas
bylo mniej wiecej odwrotnie:
jak odkryl Bishop kwas Obcych sie utlenia i traci po paru sekundach moc
pozdrowienia
Turek ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2002-12-30 09:14:24
|
|

Major
|
...osy itp...
no tak - o`bannon bazowal wlasnie na tym - sam zreszta opowiada o tym w ktoryms z wywiadow...
pozdro ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2002-12-30 10:18:46
|
|
Qvintoo
Watashi baka desu
|

First Sergeant
|
Moze teraz cos z innej beczki. Moj qmpel mial kiedys na sprawdzianie z biologi zadanie: "Na przykladzie organizmu z filmu obcy przedstaw proces przeobrazenia zupelnego. Dodam tylko,ze bylo to jedno z dwoch pytan na 6.
Jednak warto ogladac obego
|
|
2003-01-04 23:55:46
|
|
|
|