Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: SPOTKANIE FORUMOWICZOW Z WARSZAWY
v i r u s

Major

SPOTKANIE FORUMOWICZOW Z WARSZAWY

na prosbe Kolabora oddzielny post odnosnie spotkania - mialem sie spotkac tylko z Mefim (celem wypicia browca i obejrzenia mojego scrapbooka...) ale Kolabor wywenszyl i tez chce na krzycha sie zalapac... w sumie dobry pomysl - plan jest aby forumowicze z warszawy spotkali sie w jakims ustronnym miejscu, pogadali, przyniesli cos ciekawego ad obcego, wymienili spostrzezenia, doswiadczenia, plyny ustrojowe... (ponioslo mnie...Wink spotkanie planowane na weekend (sobota?)
zapraszam do dyskusji i wymiany pomyslow...
pozdro

v_irus@interia.pl
2002-12-17 19:43:33
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Fajny pomysl, tylko gdzie to by sie odbylo ? ; )
2002-12-17 19:46:09
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

[blockquote] [purple][/purple]pogadali, przyniesli cos ciekawego ad obcego, wymienili spostrzezenia, doswiadczenia, plyny ustrojowe...
[/blockquote]
co ciekawego, bo ja mam tylko filmy i to co na kompie (i jeden plakat)?
Poza tym: kiedy i gdzie dokładnie?
2002-12-17 20:07:18
Kolabor
Uuuuu...

Major

mam 5 minut, wiec bede sie streszczac...

dziekuje za utworzenie nowego tematu Wink
pare pomyslow i krotkich slow ode mnie:
1) gdzie sie spotkamy? najlepiej tradycyjnie pod Pajacem, potem poszlibysmy gdzies do jakiejs kawejki etc. i tu zadanie:
2) zadanie to: niech kazdy, kto mieszk aw centrum pokombinuje, gdzie mozna sie zatrzymac. ostatecznie, za zgoda kogos, bedziemy mogli wpasc do czyjejs chalupki. moja jest zajeta (zasrane rodzenstwo Sad). wpadniemy moze do kafejki internetowej i pogramy se w AVP? nie wiem.
nevermind...
3) co do rzeczy, to ja moge pzyniesc mojego APCka z LEGO oraz innych pare stuffow...
4) jesli chodzi o godzine, niech bedzie 12:00, ale najlepiej by bylo przyjsc troche wczesniej (ja bede)
5) palce mnie bola od pisania!
6) jesli chodzi o statni post Roguea do mnie: nie zachowuje sie jak dzieciak, tym bardziej nie jestem obrazony, ale twoj post, zebym sie "zamknal" Smile pokazal mi, ze wcale nie powinienem tak duzo gadac. poza tym mam jutro test probny, w czwartek drugi test, a w piatek poprawe z fizyki, i na dodatek mam jeszcze rozbudowane stadium chrypki.. grypki Smile
7) na tym koncze, zara mi kompa wylacza.
nara
2002-12-17 22:21:27
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Kolabor

Nie dorabiaj do moich słów żadnej ideologii. i nic Ci nie pokazałem...
Dobra, mam dość tego tematu
2002-12-18 18:20:31
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

a wiec powiedziane!

zlot odbedzie sie w poludnie pod sala kongresowa pryz wejsciu B. zabierajcie swoje stuffy. mam nadzieje, ze wpadnie do_konca_nie_pewny Mefi i Shamann, Majkel- na ciebie tez licze. Virus bedzie na bank. tylko nie odbieraj tego telefonu!!!
jesli jeszcze ktos jest z wawy (Michal W.?) niech wpada.

nara i pozdro S.A.
2002-12-20 16:22:16
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

No nie wiem, raczej nie,

ale nie obrażę się, jeśli dostanę 20 minutowy rabat, tak na wszelki wypadek Smile
Chyba, że będzie b. zimno, to wtedy w ogóle nie czekajcie
2002-12-20 18:24:52
v i r u s

Major

oka...

a co z tym graniem w AVP??? bedziemy szli do jakiejs kafei???
do jutra
pozdro

v_irus@interia.pl
2002-12-20 20:15:29
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

a jest tam jakas kafeja?

ja moge grac- spox. ale czy gdzies tam maja w ogole.. maja chyba w tunelach...
a, i nie bede do ciebie dzownic, sam ledwo budze sie po 9:00 Very Happy nastaw budzik w zegarku, w komorce, w drugim zegarku i bedzie spox- ja tak robie Very Happy
2002-12-20 20:20:17
v i r u s

Major

ok...

jest taka kafeja w pasazu stacji metra centrum z avp2 primal hunt 1h 6zeta... a w primala nie gralem... Sad
pozdro

v_irus@interia.pl
2002-12-20 20:22:39
Schamann
...but there are

First Sergeant

ja ja wam łosie zazdroszczę :)

wy się qna spotykacie a ja dziś w pracy siedzę i prędko się z niej pewnie nie ruszę argghh :/

no nic - powodzenia - miłego grania i miłego piwka

Ja walę od poniedziałku na urlop i żegnaj warszawo, także na forum się pewnie odezwę dopiero w styczniu.

Kolabor - w styczniu zabiorę ci Carminę i nawet nie myśl, że może byc inaczej Smile
2002-12-21 09:24:52
Kolabor
Uuuuu...

Major

nie masz czego zazdroscic :(

nikt nie przyszedl Sad
to ja wstaje o 9:00 zeby sie wyrobic (30 minut czekania na tramwaj i 40 minut jechania), jestem 11:50 a tu dupa Sad nikogo niema...
a jesli virus to bylo to duze zielone cos, to ja bylem tym malym czarnym, ktore stalo od niego okolo 10 metrow...
i nawet nie zapytalem sie go, czy to virus, ale on tez mogl pomyslec...
na nastepne spotkanie zalatwiacie halupke....
2002-12-21 13:11:23
Suchy
F161

MODERATOR

ale zescie sie zgadali Very Happy Organizacyjnie to Republika Gabon Very Happy Ale poczatki zawsze sa trudne Wink.
2002-12-22 12:49:55
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu