Autor |
Temat: PIOK`s "grzybowy obrazek" back on FTP!!!! |

Major
|
PIOK`s "grzybowy obrazek" back on FTP!!!!
dla zainteresowanych - nie chce mi sie skrobac maili wiec wrzucilem na serwer - nie pisze do Ciacha ze cos wrzucilem wiec nie sprawdzi i nie wyrzuci... Spieeeszcie sieee...!!!! (i starajcie o haslo u Ciahsa... jak nie macie naprawde bezcenny artwork mistrza gatunku (co bral gdy go tworzyl spytajcie u zrodel... )do tego za free!!!
pozdro ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2002-12-16 18:40:27
|
|
MODERATOR
|
Echmmm..... No nie wiem co jest grane, sciaga sie 8% i sie wiesza. Straszna LIPA!!!!!!!!!!!!! Tylko ja mam taki problem??? Virus, to wyslij maila chociaz do Pioka, a ja juz sie z nim skontaktuje i wezme od niego.
|
|
2002-12-16 18:48:35
|
|
MODERATOR
|
Pojebaly mi sie okienka windows Commandera!!!
UWAGA UWAGA, przypadkowo skasowalem rysunek z serwka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naprawde nieumyslnie Virus znowu masz robote     Zarzuc jeszcze raz na serwer, ok. Co za gamoń ze mnie.....
|
|
2002-12-16 18:51:03
|
|

Lieutenant Colonel
|
Virus ja to w ogóle jestem niewtajemniczony, więc...
może skrobniesz choć jednego mejla, co?  ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-12-16 19:04:11
|
|

Staff Sergeant
|
jezus.. Virus kurde tak ciezko jest wyslac jednego maila do mnie ? raz na rok ?
nie chce Ci wypominac pewnych rzeczy ale jak Ty chciales pewna rzecz to dostales ja bardzo szybko choc, wiazalo sie to z poniesieniem pewnych kosztow przeze mnie o wiele wiekszych niz wyslanie jednego meila( wiesz o czym mowa). O reszte obiecanych przez Ciebie materialow nawet nie probuje prosic bo oczekiwanie przez kolejne pol roku az raczysz mnie "przypadkowo" zauwazyc na forum nie wydaje mi sie zbyt sensownym zajeciem.
Jak juz napisalem do Ciebie kiedys, powiedz po prostu ze Ci sie nie chce nieczego wysylac, skanowac itp. i juz, a nie zostawaiaj wszystkiego zawieszonego w prozni i nie skladaj pustych obietnic.
To tyle z mojej strony.
piok ____________________________________ A ty gdzie masz swój receptor??
|
|
2002-12-16 19:20:58
|
|

Major
|
... :-(
no przeciez jest zeskanowany...
ech piok - mam tyle materialow, ze prosilem abys sprecyzowal co chcesz - mam Ci wyslac wszystko? Ciacho dostal duzo a finalnie wykorzystal jakies 5%...to samo ma bys z toba???
bez obrazy...
pozdro ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2002-12-16 19:32:55
|
|

Lieutenant Colonel
|
To jak będzie ?
Zbierzesz się i wyślesz? ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-12-16 19:44:31
|
|

MODERATOR
|
Nowe haslo znaja tylko dwie osoby... wiec i tak nikt tego raczej nie sciagnie. Wydaje mi sie ze w kwesti kilkudziesiecio czy kilkuset bajtwoego jpga lepiej by bylo poslac go wszystkim zainteresowanym multimailem - mniej zawracania glowy.
>Ciacho dostal duzo a finalnie wykorzystal jakies >5%...to samo ma bys z toba???
EEEEeeeeee ? Jakie 5 % ?! Uzylem parwie wszystko. Colonial Marines Technical Manual zostal w calosci zeskanowany i jest dostepny na stronie, malo tego trwaja intensywne prace nad jego tlumaczeniem czym zajmuje sie Mayak ("SHAME ON YOU !!!!" - to do WSZYSTKICH lamek co najpierw deklarowaly pomoc a potem okazalo sie ze przetlumaczenie jednego zdania przekracza ich mozliwosci lub checi!). Ponad polowa manuala jest juz przetlumaczona! "Making of..." zostalo zgrane do divx i tez jest dostepne do sciagniecia ze strony... wydaje mi sie ze ogromna wiekszosc stuff'u zostala wykorzystana z pozytkiem dla spoleczenstwa! :)
BTW: masz cos nowego, albo cos jeszcze czego wtedy mi nie posylales?!
Pozdro
CIACHO ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2002-12-16 19:44:38
|
|

Major
|
ehh...
rodza sie nieporozumienia...
chodzi o plytke ze skanami - wszystkie unikalne zdiecia z ksiazek jakie mam - gigers alien, book of alien, alien sf, making of resurr itp itd...
skonczmy juz niemily temat materialow, obiecanek itp... ))jak ktos cos ode mnie chce niech wali...mam teraz spoooro czasu... ;-P
poslalem zainteresowanym - wiecej nie wysylam - file status CLOSED.
poadro ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2002-12-16 19:49:25
|
|
|