Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Modele i vs
Xaliemorph

Cannon fodder

Modele i vs

Tak se oglądam forum i nasuwa mi się takie pytanko. Czy wiecie gdzie można w Polsce zdobyć jakieś gadżety/modele obcego? Przypadkiem kiedyś zdobyłem zabawkę Alien Night Cougar i odtąd jest to moja ulubiona maskotka (heh czuwa z góry obserwując pokój). A tak po drugie to z ciekawości szukałem jakiegoś visula style do xp ala Aliens ale cosik nie ma, a wy gdzieś może widzieliście?

(Tak po trzecie to ja zigizigi [pl] Razz)
2002-12-12 16:50:59
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

;-)))

a tu mozna znalezc....
http://www.aliens.ibt.pl/fag6.htm
Wink))) have fun!

v_irus@interia.pl
2002-12-12 17:37:56
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Xaliemorph

Cannon fodder

Hmm Ale żeby sobie popracować nad takim czymś bym musiał się nieźle natrudzić bo moje zdolności artystyczne są hmmm żałosne... no chyba że zajmujesz się wyrobem Very Happy Ale czyste gratulacje piękna wykonania. Ile bym musiał poświećić miesięcy by coś podobnego tworzyć?

--
Pozdrowienia
2002-12-12 17:53:35
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

hmmm

no troszke nad nimi siedzialem.... zaczelo sie w 92 roku od prostego modeliku aliena3... ok 5 na 3 cm... potem w 97-99roku powstaly wieksze wersje - najbardziej zadowolony jestem z newborna - rewelacyjnie wymodelowany i pomalowany... duuzo pracy i czasu to pochlonelo ale bylo warto (dodam ze figurka ma ok 25 cm wysokosci i jest bardzo dokladnie wymodelowana...oczywiscie skany sa zalosne bo to skany bezposrednio z figurek a nie zdiec...)
pozdrawiam

v_irus@interia.pl
2002-12-12 18:31:21
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu