Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Zabawy w t(l)oku :-)
Kolabor
Uuuuu...

Major

Zabawy w t(l)oku :-)

otoz przewjrzalem dzis moja piwnice i nie zgadniecie, co znalazlem...
otoz mam tam ponad metrowy kijek od mopa i stare glosniki!!! jest tam jeszcze imadlo, stara lampka, 15 litrowa butelka, 2 materace z lat 70', ksiazki o wychowaniu sexualnym (jakby ktos nie wiedzal jak to sie robi Very HappyVery HappyVery Happy), helm od szermierki, stara tekturowa sredniowieczna tarcz (by Kolabor oczywiscie Very Happy) i tona innych takich rzeczy. chcialem przede wszystkim znalezc stara maske gazowa, ale nie udalo sie :(

ale z tym sprzetem, ktory mam, mozna zaczac kombinowac obudowe smarta. tak wiec, ludu pracujacy, szukajcie po piwnicach!!! pytajcie sie po sasiadach i kolegach!

suchy, spoko z tymi nozycami. jakos sie obejdzie Wink
moze ktos skombinuje pile spalinowa, niehiehiehie...
2002-12-06 10:38:36
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

A maszynerii do pędzenia bimbru przypadkiem nie znalazłeś? Very Happy
2002-12-06 11:39:37
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

(to pozostanie MOJA slodka tajemnica Very HappyVery HappyVery Happy)
a jesli chodzi o bimber to pije tylko jabole. piwo sux Smile (bez obrazy Very Happy)
2002-12-06 12:59:42
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Jabole SUCKS!!!!! Tylko browarek i wódeczka (i jeszcze coś Very Happy ) Tanie wino jest do dupy, piłem je tylko kilka razy w podstawówce Very Happy
2002-12-06 13:50:59
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Michał

Michał ... musisz przeglądnąć stronkę Ciacha dokładnie - to okładka jednego z komiksów Very Happy
2002-12-06 18:20:05
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

kurna mac!

ej, to nie jest temat o picture'ach tylko o smartganie! wolalbym, zebyscie pisali mi, jakie macie czesci, ktore mozecie oddac na pomoc anty-spoleczna Very HappyVery Happy:D

a tak przy okazji...
PIWO SUUUUX!!! Smile
2002-12-06 18:36:57
Suchy
F161

MODERATOR

ano okładka Very Happy
2002-12-07 13:48:32
Kolabor
Uuuuu...

Major

[blockquote] Okladka???
Ale numer....

Wino, Wino, Wino musi byc!!!
Jak nie ma wina, smutna dziewczyna,
Jak nie ma wina to...
Wino, Wino, Wino musi byc!!![/blockquote]

dobrze gadasz Very Happy jabol musi byc Smile a tak, zeby nie wzbudzac kolejnej wojny na alkohol Very Happy...

Michal, nie znas zmoze kogos, kto umie poslugiwac narzedziami do obrobki drewna lub ma same narzedzia??? CZY KTOS TAKIE MOZE WYKOMBINOWAC???
2002-12-07 14:45:10
Kolabor
Uuuuu...

Major

michal rules :)

moglbys go poprosic o zrobienie paru rzeczy, albo zeby zapoczyl ci kiedys narzedzia?
2002-12-08 16:39:48
Schamann
...but there are

First Sergeant

OFF TOPIC

Kolabor - oddawaj płytke z Buraną, miesiąc wystarczy, i tak wiem, ze ci się nie spodobała, tylko pierwszy kawałek podoba się wszystkim, nawet takim jabolowym offspringowcom jak ty :P

mróz jak ch... więc pod pajacemsię raczej nie ma co umawiać, lepiej w jakims cieplejszym miejscu
2002-12-11 12:11:43
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

[blockquote] Kolabor - oddawaj płytke z Buraną, miesiąc wystarczy, i tak wiem, ze ci się nie spodobała, tylko pierwszy kawałek podoba się wszystkim, nawet takim jabolowym offspringowcom jak ty :P

mróz jak ch... więc pod pajacemsię raczej nie ma co umawiać, lepiej w jakims cieplejszym miejscu[/blockquote]

hiehiehie Very Happy szczerze powiem, ze... jeszcze jej nie przesluchalme Very HappyVery HappyVery Happy nie bylo czasu. za tydzine mam testy probne i ni huj, ale na nastepne spotkanie ci oddam... a co do samego spotkania... jak bedziemy pewni, gdzie jedziwmy na spotkanie, to moge podjechac pod DH smyk (mam prosto pod sam sklep) i stamtad rowniez wracam rowniotko, wiec gites. tera tylko psarwa, jak dojada inni...

a co do michal rules, to:
potrzebujemy eyepiecie, czyli to na oko. zrob takie dosc duze, zeby pasowalo na kazdego
no, i jesli masz stara brytfane... Very HappyVery HappyVery Happy trza ja pociqc tak ladnie na armor.
2002-12-11 15:45:01
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Na spotkanie w cieplejszym miejscu też się piszę

oddałbym w końcu wam plytki Smile
2002-12-11 16:34:23
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu