Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Forgotten Things czyli Niedokonczone Sprawy ;) (czyli LEGO
Kolabor
Uuuuu...

Major

Forgotten Things czyli Niedokonczone Sprawy ;) (czyli LEGO

mialem dzis maly probelm z komputerkiem.
moj zajebisty XP (nie kupujcie sobie tego oprogramowania!!!) zaczal myslec, ze jest Windows 2000!!! z tej sprawy musialem zgrac oprogramowanie od nowa. w tym momencie stracilem wszystkie (nie zapisaen wczesniej) zapisane rzeczy. stracilem tez maile (korzystalem z outlooka).
dlatego apeluje do was:
jesli ktos mial do mnie jakies sprawy i wysylal je na maila od okolo jakiegos tygodnia, lub na nie nie odpowiedzialem, napiszcie jeszcze raz.
a tak przy okazji: temat: THIS IS UNFAIR jest zamkiety. usunalem wszystkie pliki zwiazane z moim filmikiem, i bede robic inny w innym programie i z inna, bardziej punkowa pioseneczka (bedzie cud miod i majonez Very HappyVery HappyVery Happy)

[green][/green]FILE STATUS: CLOSED
2002-10-24 16:46:57
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

nie musze chyba dodawac,

ze nie chodzi tu tylko o sprawy zwiazane z LEGO. WSZYSTKIE maile, jakie do mnie napisaliscie, a ja na nie nie odpowiedzialem, musicie wyslac jeszcze raz.
to znaczyyyy nie musicie Very HappyVery HappyVery Happy ale jesli czekacie na odpowiedz, to napiszcie co wam na duchu lezy Smile
2002-10-24 20:32:12
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu