Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: THIS IS UNFAIR!
Kolabor
Uuuuu...

Major

THIS IS UNFAIR!

kurna! to, co teraz uslyszycie, moze was troche zdziwic lub wkurzyc albo wzbudzic jakies podejrzenia o plagiat, ale jakiekolwiek takie mysli nie s ana miejscu.
klip hicksa (jeszcze go nie slyszlaem-wlasnie sciagam) napisal, ze utwor ma podlozona piosne hope volt apokaliptyki.
wiec, ekhm, jakby to powiedziec...
nie nie, nie zabralem mu piosenki. szczerze mowiac, mozna powiedziec, ze znalezlismy ja obaj w tym samym czasie, gdyz piosenka ta leci pod koniec filmu Vidocq. I JA TAKZE POSTANOWILEM JUZ DAWNO WZIAC JA POD SWOJ KLIP!!!
planowalem to juz dawno temu, ale nie mialem odpowiedniego programu. szukalem wiec i szukalem, ale dopiero kiedy Ciacho powiedzial mi o VD, zabralem sie za tworzenie klipu.
jak wiec widac, chyba beda dwa klipy z ta sama muzyka Very HappyVery HappyVery Happy
nie myslcie sobie, ze podkradlem mu te piosenke. mialem ja na oku juz dawno dwano temu.
myslalem, ze nikt jej nie zna, a tu dupa SadSadSad
No, ale co do samej piosenki i mojego klipu...
piosenke da sie wykorzystac wlasciwie w kazdym horrorze, gdyz gitara i skrzypce daja niezlego kopa w dupe. intro jest swietne. na poczatku skrzypeczki, potem gitarka. piosenka trwa 3:28 sekundy i ciezko jest wybrac te 'najfajniejsze' sceny z obcego, zeby klip nie okazal sie dobry tylko pod punktem muzy.
mowiac krotko: mam nadzieje, ze nikt nie bedzie czul jakiejs odrazy myslac sobie, ze 'zabralem' hixowi muzyczke.
glupio to wyszlo, ale calkiem przypadkowo, serio.
no, i moje ostatnie zdanie w tym poscie: Ciacho, jak moge 'podrasowac' klip na VD? jakosc jest tak gowniana, ze nadaje sie tylko dla maniakow! I czy bedziesz mogl ja wrzucic na stronke. plik zajmuje okolo 30 MB (ze wzgledu na dlugosc piosenki)...
2002-10-20 21:36:21
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu