Autor |
Temat: POMYSŁ - potrzebna pomoc fanów |

Lieutenant Colonel
|
POMYSŁ - potrzebna pomoc fanów
Na wstepie od razu poproszę o odpowiedź wszystkich, czy sa w stanie pomóc, albo jakie mają możliwości.
Więc chodzi o coś w stylu 'komiksu' - podobnego do tego co zrobił Kolabor przy pomocy kamery internetowej. Wpadłem na pomysł aby to urozmaicić - mam DROPSHIPA z LEGO, własnej konstrukcji, obcych z plasteliny ( nawet spox ), zaczynam robić makietę koloni z papieru ( niestety nie 3d tylko plaskie tła, ale w kamerze będzie fajnie wyglądać) , mam już cały plan... Tylko nie mam kamery. I tu mam prośbę - może ktoś mógłby wysłać mi kamerę internetową na parę dni - wiem, śmiała prośba i nie macie w sumie żadnych gwarancji , że jej nie skroję ..ale czasem trzeba komus zaufać. Gadałeem z Kolaborem - on niestety nie może. Ale może ktoś inny ?? Myślę , że pomysł wart jest zrealizowania.
Pozdrawiam ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2002-10-15 11:40:44
|
|

Lieutenant Colonel
|
OK
OK - poradzę sobie sam ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2002-10-16 18:58:30
|
|

Major
|
kurde ludzie
wiem, wiem, powinienem siedziec cicho, ale w koncu jestesmy chyba kumplami??? cale forum sie ze soba przyjazni, wiec moze w koncu zaufamy sobie nawzajem? ja nie moge dac kamerki, bo nie zaplacilem za nia. ale jestem pewien, ze ktos powinien miec takie cudo-gowno, jakim poslugiwalem sie ja (najwiekszy chlam jaki mogli zaoferowac z UPC).
pomozcie potrzebujacemu...
|
|
2002-10-17 14:05:49
|
|

Staff Sergeant
|
coz, nie chce byc nastepnym siejacym pesymizm po pewnej znanej swego czasu na tym forum osobie, ale zazwyczaj wszelkie przedsiewziecia ,plany ,obietnice wzajemnej pomocy, wymiany itp. na tym mesydzbordzie koncza sie zazwyczaj na gadaniu...
Kamery inetowej niestety nie mam,choc mam w planie jej zakup , ale to mzoe dopiero za dwa- trzy miesiace.
piok ____________________________________ A ty gdzie masz swój receptor??
|
|
2002-10-17 16:06:49
|
|
|
|