Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: POMYSŁ - potrzebna pomoc fanów
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

POMYSŁ - potrzebna pomoc fanów

Na wstepie od razu poproszę o odpowiedź wszystkich, czy sa w stanie pomóc, albo jakie mają możliwości.
Więc chodzi o coś w stylu 'komiksu' - podobnego do tego co zrobił Kolabor przy pomocy kamery internetowej. Wpadłem na pomysł aby to urozmaicić - mam DROPSHIPA z LEGO, własnej konstrukcji, obcych z plasteliny ( nawet spox ), zaczynam robić makietę koloni z papieru ( niestety nie 3d tylko plaskie tła, ale w kamerze będzie fajnie wyglądać) , mam już cały plan... Tylko nie mam kamery. I tu mam prośbę - może ktoś mógłby wysłać mi kamerę internetową na parę dni - wiem, śmiała prośba i nie macie w sumie żadnych gwarancji , że jej nie skroję ..ale czasem trzeba komus zaufać. Gadałeem z Kolaborem - on niestety nie może. Ale może ktoś inny ?? Myślę , że pomysł wart jest zrealizowania.
Pozdrawiam
2002-10-15 11:40:44
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

OK

OK - poradzę sobie sam
2002-10-16 18:58:30
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

kurde ludzie

wiem, wiem, powinienem siedziec cicho, ale w koncu jestesmy chyba kumplami??? cale forum sie ze soba przyjazni, wiec moze w koncu zaufamy sobie nawzajem? ja nie moge dac kamerki, bo nie zaplacilem za nia. ale jestem pewien, ze ktos powinien miec takie cudo-gowno, jakim poslugiwalem sie ja (najwiekszy chlam jaki mogli zaoferowac z UPC).
pomozcie potrzebujacemu...
2002-10-17 14:05:49
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
piok

Staff Sergeant

coz, nie chce byc nastepnym siejacym pesymizm po pewnej znanej swego czasu na tym forum osobie, ale zazwyczaj wszelkie przedsiewziecia ,plany ,obietnice wzajemnej pomocy, wymiany itp. na tym mesydzbordzie koncza sie zazwyczaj na gadaniu...

Kamery inetowej niestety nie mam,choc mam w planie jej zakup , ale to mzoe dopiero za dwa- trzy miesiace.
piok
2002-10-17 16:06:49
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 621978 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu