Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: CARMINA BURANA WE WROCKU
Kolabor
Uuuuu...

Major

CARMINA BURANA WE WROCKU

od 17 do dwudziestegoktoregos pazdziernika wystapi Carl Orrf, z orkiestra i beda grac Carmine Burane (czyli to z O Fortuna)
czy ktos ma zamiar tam sie wybrac? czy ktos wie, czy bedzie to puszczane w TV? normalnie to puszczaja takie zeczy, ale chodzi mi konkretnie o date i godzine.
2002-10-14 18:44:13
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Schamann
...but there are

First Sergeant

Ja się nie wybieram :(

chociaż bardzo chciałbym - czas i kasa

czy w telewizorze to będą nadawać nie wiem, ale jeśli zalezy ci na całej symfonii (reszta jest dość mocno inna od wstępu jakim jest "o fortuna") - to możemy się dogadać - ja mieszkam w wawce, ty mieszkasz w wawce - a ja przypadkiem płytę z Carminą Buraną (czy jaką tam Razz) posiadam
2002-10-15 08:42:44
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

JEEEE!!!

to kiedy mozemy sie spotkac??? Very HappyVery HappyVery Happy
o, wlasnie. mefi, sory za ALiena (pewnie jeszzce go nie dostales) ale brat go gdzies pozyczyl, i dupa teraz Sad musze kupic nowa plyte, a brak kasiory mam.
Shamann, Mefi- mozecie sie spotkac w sobote pod palacem kultury tam gdzie ostatnio? moze virus tez przyjdzie???
2002-10-17 14:07:43
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Dzisiaj nie odpowiem na to pytanie
2002-10-17 16:16:35
Schamann
...but there are

First Sergeant

nie

jak juz swego czasu na tym forum pisałem, w ten weekend jestem w Krakowie na konwencie Imladris zwanym - więc w sobote pod pajacem sie nie pojawię.

Jak ci się nie aż tak bardzo spieszy, to możemy się w następny czwartek wieczorem w Marylin spotkać (chadzam tam dość regularniena piwo fandomowe), a jak ci sie bardzo spieszy, to możemy sie umówić wczesniej w tygodniu na 16:30 na placu 3 krzyży pod kościołem (najbliżej mi z pracy)

nara
2002-10-18 08:49:38
Kolabor
Uuuuu...

Major

nie mam czasu w tygodniu. poczekamy az bedzie mogl przyjsc jeszcze mefi i virus, amoze nawet jeszcze ktos???...
a propo, to jestem juz w konczeniu mojego filmiku. mysle, ze spodoba sie wszystkim, bo muza jest naprawde wyjebana, a zlozenie zajmie mi jeszcze z pare dni, czyli razem jakies 1,5 tygodnia... Very Happy
2002-10-18 16:39:17
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu