Autor |
Temat: CARMINA BURANA WE WROCKU |

Major
|
CARMINA BURANA WE WROCKU
od 17 do dwudziestegoktoregos pazdziernika wystapi Carl Orrf, z orkiestra i beda grac Carmine Burane (czyli to z O Fortuna)
czy ktos ma zamiar tam sie wybrac? czy ktos wie, czy bedzie to puszczane w TV? normalnie to puszczaja takie zeczy, ale chodzi mi konkretnie o date i godzine.
|
|
2002-10-14 18:44:13
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
Ja się nie wybieram :(
chociaż bardzo chciałbym - czas i kasa
czy w telewizorze to będą nadawać nie wiem, ale jeśli zalezy ci na całej symfonii (reszta jest dość mocno inna od wstępu jakim jest "o fortuna") - to możemy się dogadać - ja mieszkam w wawce, ty mieszkasz w wawce - a ja przypadkiem płytę z Carminą Buraną (czy jaką tam ) posiadam ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2002-10-15 08:42:44
|
|

Major
|
JEEEE!!!
to kiedy mozemy sie spotkac???  
o, wlasnie. mefi, sory za ALiena (pewnie jeszzce go nie dostales) ale brat go gdzies pozyczyl, i dupa teraz musze kupic nowa plyte, a brak kasiory mam.
Shamann, Mefi- mozecie sie spotkac w sobote pod palacem kultury tam gdzie ostatnio? moze virus tez przyjdzie???
|
|
2002-10-17 14:07:43
|
|

Lieutenant Colonel
|
Dzisiaj nie odpowiem na to pytanie ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-10-17 16:16:35
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
nie
jak juz swego czasu na tym forum pisałem, w ten weekend jestem w Krakowie na konwencie Imladris zwanym - więc w sobote pod pajacem sie nie pojawię.
Jak ci się nie aż tak bardzo spieszy, to możemy się w następny czwartek wieczorem w Marylin spotkać (chadzam tam dość regularniena piwo fandomowe), a jak ci sie bardzo spieszy, to możemy sie umówić wczesniej w tygodniu na 16:30 na placu 3 krzyży pod kościołem (najbliżej mi z pracy)
nara ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2002-10-18 08:49:38
|
|

Major
|
nie mam czasu w tygodniu. poczekamy az bedzie mogl przyjsc jeszcze mefi i virus, amoze nawet jeszcze ktos???...
a propo, to jestem juz w konczeniu mojego filmiku. mysle, ze spodoba sie wszystkim, bo muza jest naprawde wyjebana, a zlozenie zajmie mi jeszcze z pare dni, czyli razem jakies 1,5 tygodnia...
|
|
2002-10-18 16:39:17
|
|
|