Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: OBCY emitowany z VHS w kinie !
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

OBCY emitowany z VHS w kinie !

W piatkowym "Metrze" (bezplatna gazekta, ukazujaca sie co dwa dni w W-wie) jest taki oto artykul:

[blockquote][red]'FILMY TYLKO Z KASETY':
W jednym kinie na Ochocie mozna pograc w salonie gier komputerowych (...)
[u][b]mozna tam rowniez wybrac sie na film, ale..puszczany z kasety.[/u][/b]

Oferta kina Ochota mzoe przyprawic o zawrot glowy, ale entuzjasci filmow ogladanych w ciemnej sali na szerokim ekranie od dawna omijaja to miejsce. Seanse filmowe odbywaja siue jedynie w piatki, soboty i niedziel w godz. popoludniowych. Powolny upadek kina przespiesza niepewna syt. wlasnosciowa budynku (...)[/blockquote][/red]

Moze warto byloby wybrac sie wieksza paczka i zarzyczyc sobie emisji ktorejs z czesci sagi (albo wszystkich Very Happy) na duzym ekranie, bo skoro emituja filmy z kasety, to raczej nie sa to najnowsze przeboje, wiec jest spora szansa...
Mozliwe, ze daloby sie puscic film z DVD, ale trzebaby tam jeszcze przedzwonic i wybadac sprawe.
SAGE na VHS ma chyba kazdy, a jesli chcielibysmy ALIENS DIRECTORS CUT to zawsze jest wersja nagrana z TVN w WIDESCREEN.

[u]Co wy na to ?[/u]
2002-10-13 18:46:20
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

A JA NA TO...

JAK TY TO KUR** ZNALAZLES???
ja szukam od pol roku jakichs wiadomosci, a tutaj kurna cos takiego. jezeli ma ktos numer, byc moze zalatwie sale na zlot! tylko dajcie mi numer!!!!!!!
2002-10-13 18:49:41
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

SPOKO :D

Mam nadzieje, ze nie zrozumialem tego opatrznie, i ze to jest mozliwe. Tu jest adres i telefon :D

OCHOTA
ul.Grójecka 65, tel. 822 24 73
2002-10-13 18:53:05
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

eeeeeee

eeeeeeeeee z vhs.... znaczy zwykla wersja (nie rezyserska) i do tego z lektorem...

Pewnie maja po prostu rzutnik do vhs podpiety i jakosc jest kaprawa Sad(((

Musze kiedys pozyczyc od starej z pracy taki profesjonalny rzutnik do kompa (dobrej jakosci sprzet tego typu kosztuje kolo 200 milionow starych zlotych - czyli tyle co auto slabej klasy) - jak pozycze to sobie wyswietle film z DVD albo z DIVX'a na sasiednim bloku i cale osiedle bedzie moglo obejrzec za darmo Smile))

Pozdro
CIACHO
2002-10-14 02:33:21
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

czyli Ciacho, nie masz zamiaru przyjechac???
2002-10-14 10:17:10
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Jak dla mnie bomba, ale gdzie to jest?
2002-10-14 20:20:52
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu