Autor |
Temat: primal hunt, oryginal - pierwsze wrazenia |

MODERATOR
|
primal hunt, oryginal - pierwsze wrazenia
No i wreszcie dodatek wyszedl i oczywiscie go nabylem - cena 49zl.
1)Jak zwykle Playit musial zepsuc pudelko naklejajac na nim swoja parszywa naklejke - naprawde nie rozumiem tych ludzi, czemu kurde nie moga naklejac tego badziewia na foli tylko musza na pudelku??? Niech ich szlag :(
2)Naklejka informuje nas "Zawsze cos ekstra - klimatyczny plakat, - praktyczne pudelko DVD"
- ja to kurde rozumiem ze pudelko DVD powinno byc EXTRA P*R*O*C*Z normalnego... oczywiscie tak nie jest, dodatek jest po prostu w badziewnym plastiku DVD - CZUJE SIE OSZUKANY :(
- "klimatyczny plakat"... ha ha ha - takiego badziewia to juz dawno nie widzialem - jakbym siadl (nawet po pijaku) do photoshopa czy corela to bym w 5 minut zrobil lepszy... porazka po prostu. Mogli sobie darowac ten szajs i te kretynska naklejke.
Ech... po zainstalowaniu Cd musi byc wlozony... bezsens jakis - 5 minut serfu po necie i juz mam "no cd exe".
Podsumowujac: jak ktos zbiera (jak ja) te nieliczne rzeczy zwiazane z ALIENS ktore ukazuja sie w Polsce to moze kupic oryginal... jak ktos nie traktuje tego strikte kolekcjonersko smialo moze sobie darowac i kupic/skopiowac od kumpla pirata... bo jesli nie traktujecie tego kolekcjonersko to bedziecie raczej rozczarowani.
Co do samej gry napisze cos wiecej jak pogram... co do "oryginalu"... zakup raczej odradzam.
[btw - jak ktos jeszcze nie ma a chce pograc po necie to widzialem w empiku "standardowe" AVP2 w niezlej przecenie - bodajrze 69zl - to moim zdaniem warto kupic] ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2002-10-05 16:05:25
|
|

Lieutenant Colonel
|
Z całkiem innej beczki - Ciacho masz GG ???  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2002-10-06 11:06:24
|
|

MODERATOR
|
Sure - numer jest podany w "CONTACT ME" - tylko ze ciezko mnie na nim zlapac. ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2002-10-06 12:47:10
|
|

Lieutenant Colonel
|
Dzięki :-> znalazłem go wcześniej już w jednym z postów - teraz mi nie umkniesz hehe ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2002-10-08 18:47:59
|
|

Major
|
tylko nie pisz za czesto, bo przestanie odpisywac ja tak mam
|
|
2002-10-08 19:08:22
|
|

Lieutenant Colonel
|
Dzieki ...
Dzięki za radę Kolabor
A tak poważnie, czytałem recenzje dodatku w CD-akszyn .. zjechali go. Co Ty na to Ciacho ? ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2002-10-08 19:20:47
|
|

Major
|
a ciacho na to: ide na tozsamosc bourne'a  
|
|
2002-10-08 19:37:19
|
|

MODERATOR
|
primal hunt CD
- naklejke z pudelka da sie odkleic - ale trza to robic B*A*R*D*Z*O, B*A*R*D*Z*O ostroznie! Jak juz pisalem nie mialbym nic przeciw tej naklejce gdyby ja walili na foli a nie na pudelku... buraki z playit.
- Tak w srodku duzego pudelka gra jest w badziewnym plastiku DVD - mnie sie ten trend strasznie nie podoba (niestety to nagminne i nie dlugo chyba wszystkie gry beda tak wydawac). Pudelka na gry powinny byc "old-fashion" czyli zwykle, i ewentualnie DODATKOWO mozna by dolanczac pudelka DVD dla tych co preferuja taki szajs. Moj najwiekszy sprzeciw budzi tekst na naklejce ktory wyraznie sugeruje ze tak wlasnie jest w przypadku primal hunta... gdyby nic nie napisali na ten temat to bym zakla pod nosem ze gra w pudelku dvd i nie rozwodzil sie nad tym specjalnie... a tak czuje sie oszukany...
Sam dodatek... coz pogralem tylko chwile i niestety pierwsze wrazenia sa raczej negatywne. Etapy sa nudne i brzydkie graficznie, a potworki z pierwszego etapu predatora to sie chyba go tej gry zaplataly z serious sama bo sa po prostu smieszne i zalosne... Jak przejde calosc to skrobne recenzje na strone (chyba ze ktos nadesle jakas) ale po pierwszym wrazeniu nie dal bym temu wiecej niz pol gwiazdki w pieciogwiazdkowej skali...
:(
Rozczarowany
CIACHO ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2002-10-15 03:19:46
|
|

MODERATOR
|
avp2
Dwojke warto kupic - obecna cena w empiku jest moim zdaniem naprawde niezla! - gra jest super, wydana jest OK, no i masz numer do gry po necie:)
A nad PH to sie jeszcze zastanow - no chyba ze kolekcjonujesz jak ja - to sie nie zastanawiaj i kupuj.
Ja czekam az nieco przecenia te reedycje AVP GOLD i kupie ja wtedy - mam zwykla wersje i golda w oryginalach... ale wersje redytowana w pudelku DVD tez kupie, tylko niech ja jeszcze troche przecenia (ostatnio widziale WAR2 BNE i STAR C. przecenione na 29 zl - jak cena dojdzie do tego poziomu to "lykne" golda). ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2002-10-20 14:20:25
|
|
|