Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: primal hunt, oryginal - pierwsze wrazenia
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

primal hunt, oryginal - pierwsze wrazenia

No i wreszcie dodatek wyszedl i oczywiscie go nabylem - cena 49zl.

1)Jak zwykle Playit musial zepsuc pudelko naklejajac na nim swoja parszywa naklejke Sad - naprawde nie rozumiem tych ludzi, czemu kurde nie moga naklejac tego badziewia na foli tylko musza na pudelku??? Niech ich szlag :(

2)Naklejka informuje nas "Zawsze cos ekstra - klimatyczny plakat, - praktyczne pudelko DVD"

- ja to kurde rozumiem ze pudelko DVD powinno byc EXTRA P*R*O*C*Z normalnego... oczywiscie tak nie jest, dodatek jest po prostu w badziewnym plastiku DVD - CZUJE SIE OSZUKANY :(

- "klimatyczny plakat"... ha ha ha - takiego badziewia to juz dawno nie widzialem - jakbym siadl (nawet po pijaku) do photoshopa czy corela to bym w 5 minut zrobil lepszy... porazka po prostu. Mogli sobie darowac ten szajs i te kretynska naklejke.

Ech... po zainstalowaniu Cd musi byc wlozony... bezsens jakis - 5 minut serfu po necie i juz mam "no cd exe".

Podsumowujac: jak ktos zbiera (jak ja) te nieliczne rzeczy zwiazane z ALIENS ktore ukazuja sie w Polsce to moze kupic oryginal... jak ktos nie traktuje tego strikte kolekcjonersko smialo moze sobie darowac i kupic/skopiowac od kumpla pirata... bo jesli nie traktujecie tego kolekcjonersko to bedziecie raczej rozczarowani.

Co do samej gry napisze cos wiecej jak pogram... co do "oryginalu"... zakup raczej odradzam.

[btw - jak ktos jeszcze nie ma a chce pograc po necie to widzialem w empiku "standardowe" AVP2 w niezlej przecenie - bodajrze 69zl - to moim zdaniem warto kupic]
2002-10-05 16:05:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Z całkiem innej beczki - Ciacho masz GG ??? Smile
2002-10-06 11:06:24
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Sure - numer jest podany w "CONTACT ME" - tylko ze ciezko mnie na nim zlapac.
2002-10-06 12:47:10
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Dzięki :-> znalazłem go wcześniej już w jednym z postów - teraz mi nie umkniesz Wink hehe
2002-10-08 18:47:59
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

tylko nie pisz za czesto, bo przestanie odpisywac Very Happy ja tak mam Smile
2002-10-08 19:08:22
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Dzieki ...

Dzięki za radę Kolabor Smile
A tak poważnie, czytałem recenzje dodatku w CD-akszyn .. zjechali go. Co Ty na to Ciacho ?
2002-10-08 19:20:47
Kolabor
Uuuuu...

Major

a ciacho na to: ide na tozsamosc bourne'a Very HappyVery HappyVery Happy
2002-10-08 19:37:19
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

primal hunt CD

- naklejke z pudelka da sie odkleic - ale trza to robic B*A*R*D*Z*O, B*A*R*D*Z*O ostroznie! Jak juz pisalem nie mialbym nic przeciw tej naklejce gdyby ja walili na foli a nie na pudelku... buraki z playit.

- Tak w srodku duzego pudelka gra jest w badziewnym plastiku DVD Sad - mnie sie ten trend strasznie nie podoba (niestety to nagminne i nie dlugo chyba wszystkie gry beda tak wydawac). Pudelka na gry powinny byc "old-fashion" czyli zwykle, i ewentualnie DODATKOWO mozna by dolanczac pudelka DVD dla tych co preferuja taki szajs. Moj najwiekszy sprzeciw budzi tekst na naklejce ktory wyraznie sugeruje ze tak wlasnie jest w przypadku primal hunta... gdyby nic nie napisali na ten temat to bym zakla pod nosem ze gra w pudelku dvd i nie rozwodzil sie nad tym specjalnie... a tak czuje sie oszukany...

Sam dodatek... coz pogralem tylko chwile i niestety pierwsze wrazenia sa raczej negatywne. Etapy sa nudne i brzydkie graficznie, a potworki z pierwszego etapu predatora to sie chyba go tej gry zaplataly z serious sama bo sa po prostu smieszne i zalosne... Jak przejde calosc to skrobne recenzje na strone (chyba ze ktos nadesle jakas) ale po pierwszym wrazeniu nie dal bym temu wiecej niz pol gwiazdki w pieciogwiazdkowej skali...

:( Sad Sad Sad
Rozczarowany
CIACHO
2002-10-15 03:19:46
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

avp2

Dwojke warto kupic - obecna cena w empiku jest moim zdaniem naprawde niezla! - gra jest super, wydana jest OK, no i masz numer do gry po necie:)

A nad PH to sie jeszcze zastanow - no chyba ze kolekcjonujesz jak ja - to sie nie zastanawiaj i kupuj.

Ja czekam az nieco przecenia te reedycje AVP GOLD i kupie ja wtedy - mam zwykla wersje i golda w oryginalach... ale wersje redytowana w pudelku DVD tez kupie, tylko niech ja jeszcze troche przecenia (ostatnio widziale WAR2 BNE i STAR C. przecenione na 29 zl - jak cena dojdzie do tego poziomu to "lykne" golda).
2002-10-20 14:20:25
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu