Autor |
Temat: Recenzja w gazecie |
Sergeant
|
Recenzja w gazecie
W związku z nadchodzącą emisją Obcego 4 w Polsacie, jedna z gazet (Tele tydzień) zamieściła taki oto zwiastun: ?Ripley przywrócona do życia ? Czwarta część głośnego cyklu. Dwieście lat po samobójczej śmierci Ripley (Sigourney Weaver, na zdjęciu) została sklonowana z własnego DNA przez szalonych naukowców, którzy chcą, aby urodziła zagnieżdżonego w jej ciele potwora, zwanego Królową. Eksperyment natrafia a niespodziewane przeszkody, gdy na orbicie pojawia się statek, na którego pokładzie wędruje w przestrzeni kosmicznej grupa wyjątkowo złowrogich najemników?.
Aż ręce się załamują nad głupotą autora tego tekstu. Odnoszę wrażenie, że nie tylko nie oglądał filmu ale na dodatek błędnie przepisał zwiastun z innej gazety. Całość brzmi jak tani horror z lat ?80.
Na szczęście nawet taka profesjonalna zapowiedz nie obrzydzi mi filmu i z przyjemnością obejrzę ?Królową4 ?
|
|
2002-10-03 12:24:04
|
|

Major
|
obcy 4 i recenzje
takie opisy sa wszedzie. nawet w internecie, gdzie ludzie mogliby sie postarac, ale oczywiscie po co zanudzac sie jakims glupim filmem SF z beznadziejnym watkiem krecacym sie od 1979? przeciez kazdy wie, ze obcy 2 dostal tego oskara jedynie dlatego, ze Cameron przekupil jednego z jurorow... nie ma sensu sie meczyc przy recenzjach takich filmow. lepiej napisac 50 stron o Barze czy Wielkim Bracie. normalka w Polsce. FUUUUUUUUUUUUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
2002-10-03 15:18:27
|
|
Private First Class
|
Hie hie,,,
ja tesh kocham te recenzje za szczerość do bólu
moje ulubione przedmowy do filmów juz od paru ladnych lat drukują panowie z TO&OWO którzy prawdopodobnie są ekspertami w katalogowaniu takich oto opisów:
"Po 57 latach dryfowania w przestrzeni kapsula szcesliwie wraca na Ziemie"
<- to ja bym w zasadzie na tym film juz skonczyl, bo wszystko jest ekstra i kapsula na Ziemii no nie , to po co sie Obcymi klopotać
A akcja moi drodzy to tak naprawde sie na "LB 246" dzieje bo te LV i liczby to w jakimś "NIEOBCYM" alfabecie zrobili i wogóle.
Takich bugów jest w kazdej gazecie na pęczki, więc nie dziwcie się ze ta misja to jeszcze jedno: "Bug hunting"
|
|
2002-10-08 21:25:56
|
|
|
|