Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Ochotnicy
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Ochotnicy

Ten temat jest dla chętnych do zorganizowania i co ważniejsze przybycia na ewentualny zlot Obcych.
Mamy chętne 3 osoby: Piok, ja i Kolabor.
Ludzie nie bójcie się!!!
2002-10-03 12:48:45
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

no wlasnie, w morde!

tylu forumowiczow, i tylko 3 osoby? ludzie, rozumiem, nauka, sam sie ucze i mam swoje obowiazki, ale zyje sie tylko raz. zlot odbedzie sie tylko wtedy, jesli zdecydujecie sie ptzyjechac. chcialbym poznac virusa, suchego, ciacha, majkela, schamanna i cala reszte, z ktorymi gadalem i z ktorymi jeszcze pogadac okazji nie mialem. Hicks, Ender, takie okazje nie zdarzaja sie codziennie. moze to nie bedzie super zlot, ale przynajmniej bedzie mozna pogadac w realku, a nie przez kable podlaczone do jakiejs maszynki z miesem.
2002-10-03 15:14:19
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Schamann
...but there are

First Sergeant

heh

Kolabor...żebym ja sie jeszcze uczył, tobym czasu miał w pip i co miesiąc mógł odwiedzac kogoś z forumowiczów, ale wszystko się zmienia, kiedy idziesz do stałej roboty. Oprócz pracy lubie poRPGować, napić sie piwka, skoczyc do kina - więc niemal wszystkie weekendy mam zajęte i umawiając sie z ludźmi robie plany na miesiąc naprzód.

Zlot forumowiczów miałby sens ... ale raz na rok, moze dwa nie częściej

a tak BTW to gdzie planujecie ten zlot ? wawka ? cracek ?
2002-10-03 16:02:12
Kolabor
Uuuuu...

Major

zlot w ???

z mefistem planowalismy w warszawie, ale wime, ze wielu osobom byloby wygodniej jechac (albo zostac Smile) w Krakowie, wiec jesli uzbiera sie spora grupka warszawiakow, to najprawdopodobniej odbedzie sie w strej stolicy (Krakow-dawna stolica polakow jak to Kazik mowil Smile). Poza tym mam jedna znajoma w Krakowie, i gdyby sie udalo, to moze i ona by sie zalapala. nazywa sie A. Kruk, i nie sadze, zeby ktos ja znal, ale jesli ktos zna, to milo bedzie Smile i jesli robilibysmy zlot w Krakowie, ktos moglby udostepnic garaz (jesli takowy ma) lub nieciasna piwnice. moglibysmy zrobic APCka, lub glowe ALiena Very Happy A co do tego APC, to warszawiacy na pre-zlocie (czyli zlot przed zlotem) mogliby zlozyc sie na jezdzace cudo na 4 kolach (taki zdalnie sterowany samochodzik) a krakowianie zajac sie pare dni wczesniej przed zlotem obudowa, tj. jakies blachy, srebrny spray itd. Smile wtedy mielibysmy chociaz miniaturke APCka. ciacho wrzucilby to wtedy na strone, i byloby fajno. mielibysmy niezla pamiatke po zlocie. zastanowcie sie ludzie, naprawde warto.
i jeden calkiem niezly pomysl... gdybysmy wszyscy spotkali sie kiedys na GG, moglibysmy to ladnie omowic. wszyscy, ktorzy byliby zainteresowani. Gadu-Gadu nie jestem niedostepnym produktem cenzurowanym, wiec ze sciagnieciem nie bedzie problemu Very Happy jakby co, podaje moj numer GG: 1935635
2002-10-03 17:08:57
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

zlot...

oczywiscie, ze sie pisze - zlot mam nadzieje w warszawie... Wink moze wynajmiemy jakas salke w multipleksie i zorganizujemy maly maraton... ? Wink))

v_irus@interia.pl
2002-10-03 17:50:06
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Pozytywnie

Tak to zaczyna wyglądać, gdyż razem z Virusem mamy już 6 osób chętnych(razem ze mną) + znajoma Kolabora. Więc może jednak coś z tego będzie.
2002-10-03 18:31:35
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

OK ja rozwieze sie na to pisze. Jakby tak jeszcze to sie odbywalo w wafce Wink
2002-10-03 18:35:45
Kolabor
Uuuuu...

Major

zlot

oka. robimy tak: pisze tutaj ankiete, ktora MUSI wypelnic kazdy chetny uczestnik zlotu. ponizej zamieszczam pare pytan, na ktore odpowiecie w liscie na: kolabor6@wp.pl prosze tylko o to, aby odpowiedzi byly szczere, i odpowiedzi byly zapisane w odpowiedniej kolejnosci. a oto pytania:

imie, xywa:
miasto, w ktorym mieszkasz:
miasto, w kotrym chcesz, aby odbyl sie zlot:
data, ktora ci odpowiada:
co chcesz robic na zlocie:
ile wg ciebie ma trwac zlot:
w czym mozesz pomoc (przygotowania):
jesli znasz jakies ciekawe miejsca, ktore warto zwiedzic, wypisz je tu:
2002-10-03 18:39:34
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

[blockquote] [red]VIRUS napisal: [/red]
oczywiscie, ze sie pisze - zlot mam nadzieje w warszawie... Wink moze wynajmiemy jakas salke w multipleksie i zorganizujemy maly maraton... ? Wink))[/blockquote]

No wlasnie, nie orientujesz sie co trzebaby spelnic aby wlasnie, (gdyby juz sie udalo - co jest pewnie i tak samo w sobie nierealne) jakis multiplex wynajal jedna z sal, na pokaz Obcego dla fanow. Gdybysmy tak (my - zainteresowani tym fani) byli duza paczka.... to byloby super.
A czy np. w takim kinie da sie podlaczyc do tego wyswietlacza odtwarzac DVD? Wtedy problem z kopia filmu byl rozwiazany.
Ehhh.. marzenia.
2002-10-03 18:44:42
Kolabor
Uuuuu...

Major

sadze, ze

sadze, ze takie przedsiewziecie sporo kosztuje. nie samo wyemitowanie, ale wypozyczenie sali. chociaz gdyby warszawiacy zebrali sie kupa (jest nas chyba dosc sporo?) to moze daloby sie cos zrobic? czekam na odpowiedzi, i wysylajcie ankietki Very HappyVery HappyVery Happy
2002-10-03 18:48:19
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Zlotowcy

Kolabor, ja, Majkel, Virus, Schamann, Glaeken(z innego forum), znajoma Kolabora, Piok...
2002-10-03 19:10:26
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Odpowiedzi

Zamiast wysyłać mailem napiszę to tu:
1 Mefisto
2 Warszawa
3 Warszawa/Crackoow
4 anytime, anywhere
5 Budować APC, oglądać filmy, dzielić uwagi i doświadczenia
6 Najlepiej taki weekend
7 Pomóc mogę w budowie APC, szukaniu lokalizacji, szukaniu zlotowiczów
8 Starówka Smile, tereny wokół Nieznanego żołnierza - jest gdzie pojeździć APCDEFGHIJ....
2002-10-03 19:19:22
Sammel

Sergeant

Zlot

ehh Chętnie pisałbym się na to Smile ale wszystko zależy od daty i pieniędzy Sad Osobiście wolałbym taki zlot w Krakowie, a najbardziej w Legnicy lub Lubinie Very Happy

Z chęcią obejrzałby sobie też Obcego 2 na dużym ekranie bo nie miałem jeszcze okazji. Obawiam się jedna, że obydwie rzeczy są dla mnie jedynie w sferze marzeń Sad
2002-10-04 09:49:54
Schamann
...but there are

First Sergeant

zlot

do Mefista

[orange]Kolabor, ja, Majkel, Virus, Schamann, Glaeken(z innego forum), znajoma Kolabora, Piok... [/orange]

nie tak prędko Mefisto ... jak na razie napisałem, że ochotę mam a czasu nie - to jeszcze bynajmniej nie znaczy, że deklaruję się jako uczestnik. Nie deklaruję się bo nie mam pojęcia czy na coś takiego mi czasu i kasy wystarczy.

Z innej beczki - w Krakowie własnie, 18-20 października odbywa się konwent Imladris (gdzieś ma chyba nawet swoją stronę, ale zapomniałem gdzie Razz). Ja na ten przykład z dużym prawdopodobieństwem się na niego wybieram.

Może nie cały zlot od razu, ale jakieś spotkanko dałoby sie zorganizować przy okazji tegoz konwentu, w ogóle zrobienie zlotu "przy okazji" jakiejś większej imprezy typu rpg-owego czy ogólnie fanowskiego mogłoby sporo rzeczy organizacyjnych uprościć.

W każdym razie jeśli ktoś z forum zamierza byc na Imladrisie - to mozna sie umówić i spotkać
2002-10-04 15:02:51
Kolabor
Uuuuu...

Major

ja bym tam pojechal, ale

ale co to w ogole jest to imlardis??? i jesli mielibysmy robic zlot 'przy okazji' to gdzie spaliby pozamiastowi???
a jesli chodzi o ten 'oficjalny' zlot, to prawdopodobnie jutro spotykam sie z pewna osobka, kotra pomoze mi omowic sprawe ze zorganizowaniem. niewykluczone, ze bedziemy w stanie zrobic jeszcze miotacz ognia, ktos musialby tylko kupic odpowiednie paliwo Very HappyVery HappyVery Happy
2002-10-04 16:05:08
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Poszukiwania

Ja cały czas szukam jeszcze ludzi na innych forumach (?), a co do Schamanna, to liczy się to że Jesteś chętny.
2002-10-04 16:09:55
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Jakoś idzie...

No to jest następny chętny. Oby tak dalej!
2002-10-04 16:50:13
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Szkoda że tak daleko, szkoda, że nie mam kasy , szkoda że mam maturę za pasem ... tak to bym pojechał sobie .. Sad(((
2002-10-05 11:52:24
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

nie ma lekko, stary. poza tym, przygotowania ida bardzo powoli, wiec niewykluczone, ze zlot odbedzie sie dopiero w lutym, dlatego szykujcie sobie wolny czas na te dni. ferie zimowe bylby dobrym momentem. z tego co wiem, 2 na 14 dni mozna poswiecic na spotkanie z forumowiczami, chyba ze was niska temperaturka i snieg odstrasza? bo jesli tak, to ja przepraszam...
2002-10-05 14:53:39
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Mam złe wieści: ludzie z innych forum jakoś się nie kwapią. Spróbuję jeszcze na jakichś czatach albo co
2002-10-05 16:42:44
Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu