Autor |
Temat: Ochotnicy |

Lieutenant Colonel
|
Ochotnicy
Ten temat jest dla chętnych do zorganizowania i co ważniejsze przybycia na ewentualny zlot Obcych.
Mamy chętne 3 osoby: Piok, ja i Kolabor.
Ludzie nie bójcie się!!! ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-10-03 12:48:45
|
|

Major
|
no wlasnie, w morde!
tylu forumowiczow, i tylko 3 osoby? ludzie, rozumiem, nauka, sam sie ucze i mam swoje obowiazki, ale zyje sie tylko raz. zlot odbedzie sie tylko wtedy, jesli zdecydujecie sie ptzyjechac. chcialbym poznac virusa, suchego, ciacha, majkela, schamanna i cala reszte, z ktorymi gadalem i z ktorymi jeszcze pogadac okazji nie mialem. Hicks, Ender, takie okazje nie zdarzaja sie codziennie. moze to nie bedzie super zlot, ale przynajmniej bedzie mozna pogadac w realku, a nie przez kable podlaczone do jakiejs maszynki z miesem.
|
|
2002-10-03 15:14:19
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
heh
Kolabor...żebym ja sie jeszcze uczył, tobym czasu miał w pip i co miesiąc mógł odwiedzac kogoś z forumowiczów, ale wszystko się zmienia, kiedy idziesz do stałej roboty. Oprócz pracy lubie poRPGować, napić sie piwka, skoczyc do kina - więc niemal wszystkie weekendy mam zajęte i umawiając sie z ludźmi robie plany na miesiąc naprzód.
Zlot forumowiczów miałby sens ... ale raz na rok, moze dwa nie częściej
a tak BTW to gdzie planujecie ten zlot ? wawka ? cracek ? ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2002-10-03 16:02:12
|
|

Major
|
zlot w ???
z mefistem planowalismy w warszawie, ale wime, ze wielu osobom byloby wygodniej jechac (albo zostac ) w Krakowie, wiec jesli uzbiera sie spora grupka warszawiakow, to najprawdopodobniej odbedzie sie w strej stolicy (Krakow-dawna stolica polakow jak to Kazik mowil ). Poza tym mam jedna znajoma w Krakowie, i gdyby sie udalo, to moze i ona by sie zalapala. nazywa sie A. Kruk, i nie sadze, zeby ktos ja znal, ale jesli ktos zna, to milo bedzie i jesli robilibysmy zlot w Krakowie, ktos moglby udostepnic garaz (jesli takowy ma) lub nieciasna piwnice. moglibysmy zrobic APCka, lub glowe ALiena A co do tego APC, to warszawiacy na pre-zlocie (czyli zlot przed zlotem) mogliby zlozyc sie na jezdzace cudo na 4 kolach (taki zdalnie sterowany samochodzik) a krakowianie zajac sie pare dni wczesniej przed zlotem obudowa, tj. jakies blachy, srebrny spray itd. wtedy mielibysmy chociaz miniaturke APCka. ciacho wrzucilby to wtedy na strone, i byloby fajno. mielibysmy niezla pamiatke po zlocie. zastanowcie sie ludzie, naprawde warto.
i jeden calkiem niezly pomysl... gdybysmy wszyscy spotkali sie kiedys na GG, moglibysmy to ladnie omowic. wszyscy, ktorzy byliby zainteresowani. Gadu-Gadu nie jestem niedostepnym produktem cenzurowanym, wiec ze sciagnieciem nie bedzie problemu jakby co, podaje moj numer GG: 1935635
|
|
2002-10-03 17:08:57
|
|

Major
|
zlot...
oczywiscie, ze sie pisze - zlot mam nadzieje w warszawie... moze wynajmiemy jakas salke w multipleksie i zorganizujemy maly maraton... ? )) ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2002-10-03 17:50:06
|
|

Lieutenant Colonel
|
Pozytywnie
Tak to zaczyna wyglądać, gdyż razem z Virusem mamy już 6 osób chętnych(razem ze mną) + znajoma Kolabora. Więc może jednak coś z tego będzie. ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-10-03 18:31:35
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
OK ja rozwieze sie na to pisze. Jakby tak jeszcze to sie odbywalo w wafce
|
|
2002-10-03 18:35:45
|
|

Major
|
zlot
oka. robimy tak: pisze tutaj ankiete, ktora MUSI wypelnic kazdy chetny uczestnik zlotu. ponizej zamieszczam pare pytan, na ktore odpowiecie w liscie na: kolabor6@wp.pl prosze tylko o to, aby odpowiedzi byly szczere, i odpowiedzi byly zapisane w odpowiedniej kolejnosci. a oto pytania:
imie, xywa:
miasto, w ktorym mieszkasz:
miasto, w kotrym chcesz, aby odbyl sie zlot:
data, ktora ci odpowiada:
co chcesz robic na zlocie:
ile wg ciebie ma trwac zlot:
w czym mozesz pomoc (przygotowania):
jesli znasz jakies ciekawe miejsca, ktore warto zwiedzic, wypisz je tu:
|
|
2002-10-03 18:39:34
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
[blockquote] [red]VIRUS napisal: [/red]
oczywiscie, ze sie pisze - zlot mam nadzieje w warszawie... moze wynajmiemy jakas salke w multipleksie i zorganizujemy maly maraton... ? ))[/blockquote]
No wlasnie, nie orientujesz sie co trzebaby spelnic aby wlasnie, (gdyby juz sie udalo - co jest pewnie i tak samo w sobie nierealne) jakis multiplex wynajal jedna z sal, na pokaz Obcego dla fanow. Gdybysmy tak (my - zainteresowani tym fani) byli duza paczka.... to byloby super.
A czy np. w takim kinie da sie podlaczyc do tego wyswietlacza odtwarzac DVD? Wtedy problem z kopia filmu byl rozwiazany.
Ehhh.. marzenia.
|
|
2002-10-03 18:44:42
|
|

Major
|
sadze, ze
sadze, ze takie przedsiewziecie sporo kosztuje. nie samo wyemitowanie, ale wypozyczenie sali. chociaz gdyby warszawiacy zebrali sie kupa (jest nas chyba dosc sporo?) to moze daloby sie cos zrobic? czekam na odpowiedzi, i wysylajcie ankietki  
|
|
2002-10-03 18:48:19
|
|

Lieutenant Colonel
|
Zlotowcy
Kolabor, ja, Majkel, Virus, Schamann, Glaeken(z innego forum), znajoma Kolabora, Piok... ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-10-03 19:10:26
|
|

Lieutenant Colonel
|
Odpowiedzi
Zamiast wysyłać mailem napiszę to tu:
1 Mefisto
2 Warszawa
3 Warszawa/Crackoow
4 anytime, anywhere
5 Budować APC, oglądać filmy, dzielić uwagi i doświadczenia
6 Najlepiej taki weekend
7 Pomóc mogę w budowie APC, szukaniu lokalizacji, szukaniu zlotowiczów
8 Starówka , tereny wokół Nieznanego żołnierza - jest gdzie pojeździć APCDEFGHIJ.... ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-10-03 19:19:22
|
|
Sergeant
|
Zlot
ehh Chętnie pisałbym się na to ale wszystko zależy od daty i pieniędzy Osobiście wolałbym taki zlot w Krakowie, a najbardziej w Legnicy lub Lubinie
Z chęcią obejrzałby sobie też Obcego 2 na dużym ekranie bo nie miałem jeszcze okazji. Obawiam się jedna, że obydwie rzeczy są dla mnie jedynie w sferze marzeń
|
|
2002-10-04 09:49:54
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
zlot
do Mefista
[orange]Kolabor, ja, Majkel, Virus, Schamann, Glaeken(z innego forum), znajoma Kolabora, Piok... [/orange]
nie tak prędko Mefisto ... jak na razie napisałem, że ochotę mam a czasu nie - to jeszcze bynajmniej nie znaczy, że deklaruję się jako uczestnik. Nie deklaruję się bo nie mam pojęcia czy na coś takiego mi czasu i kasy wystarczy.
Z innej beczki - w Krakowie własnie, 18-20 października odbywa się konwent Imladris (gdzieś ma chyba nawet swoją stronę, ale zapomniałem gdzie ). Ja na ten przykład z dużym prawdopodobieństwem się na niego wybieram.
Może nie cały zlot od razu, ale jakieś spotkanko dałoby sie zorganizować przy okazji tegoz konwentu, w ogóle zrobienie zlotu "przy okazji" jakiejś większej imprezy typu rpg-owego czy ogólnie fanowskiego mogłoby sporo rzeczy organizacyjnych uprościć.
W każdym razie jeśli ktoś z forum zamierza byc na Imladrisie - to mozna sie umówić i spotkać ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2002-10-04 15:02:51
|
|

Major
|
ja bym tam pojechal, ale
ale co to w ogole jest to imlardis??? i jesli mielibysmy robic zlot 'przy okazji' to gdzie spaliby pozamiastowi???
a jesli chodzi o ten 'oficjalny' zlot, to prawdopodobnie jutro spotykam sie z pewna osobka, kotra pomoze mi omowic sprawe ze zorganizowaniem. niewykluczone, ze bedziemy w stanie zrobic jeszcze miotacz ognia, ktos musialby tylko kupic odpowiednie paliwo  
|
|
2002-10-04 16:05:08
|
|

Lieutenant Colonel
|
Poszukiwania
Ja cały czas szukam jeszcze ludzi na innych forumach (?), a co do Schamanna, to liczy się to że Jesteś chętny. ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-10-04 16:09:55
|
|

Lieutenant Colonel
|
Jakoś idzie...
No to jest następny chętny. Oby tak dalej! ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-10-04 16:50:13
|
|

Lieutenant Colonel
|
Szkoda że tak daleko, szkoda, że nie mam kasy , szkoda że mam maturę za pasem ... tak to bym pojechał sobie .. ((( ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2002-10-05 11:52:24
|
|

Major
|
nie ma lekko, stary. poza tym, przygotowania ida bardzo powoli, wiec niewykluczone, ze zlot odbedzie sie dopiero w lutym, dlatego szykujcie sobie wolny czas na te dni. ferie zimowe bylby dobrym momentem. z tego co wiem, 2 na 14 dni mozna poswiecic na spotkanie z forumowiczami, chyba ze was niska temperaturka i snieg odstrasza? bo jesli tak, to ja przepraszam...
|
|
2002-10-05 14:53:39
|
|

Lieutenant Colonel
|
Mam złe wieści: ludzie z innych forum jakoś się nie kwapią. Spróbuję jeszcze na jakichś czatach albo co ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-10-05 16:42:44
|
|
|