Autor |
Temat: Szaleństwo, nostalgia i prośba do Suchego |

Lieutenant Colonel
|
Szaleństwo, nostalgia i prośba do Suchego
Na początek mała nostalgia. Chciałem powiedzieć, że dzięki stronie Ciacha, a co za tym idzie dzięki temu forum i jego użytkownikom odkryłem Obcego na nowo (cokolwiek to znaczy). Dzięki wszystkim!!!
Teraz odrobina szaleństwa, bo pomysł taki właśnie jest. Tylko mówcie otwarcie, co o tym myślicie: a jakby tak zbudować własne APC (które będzie działac dłużej niż w filmie) i np pojechać na jakiś konwent lub coś... Dalej nie będę marzył, bo 1)już sobie w brodę pluje i 2) a to Polska właśnie.
Na koniec prośba, która tyczy się Suchego i Aliena 3. No więc jeśli można byłoby wpisać się na listę oczekujących, tak na sam koniec...byłoby naprawdę fajnie.
Pozdrawiam wszystkich!
P.S. Mam nadzieję, że nie przesadziłem... ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-09-30 16:50:04
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
[blockquote][green]Na początek mała nostalgia. Chciałem powiedzieć, że dzięki stronie Ciacha, a co za tym idzie dzięki temu forum i jego użytkownikom odkryłem Obcego na nowo (cokolwiek to znaczy). Dzięki wszystkim!!! [/blockquote][/green]
Obcy RZĄDZI ! [b]; )[/b]
[blockquote][green](..)a jakby tak zbudować własne APC (które będzie działac dłużej niż w filmie) i np pojechać na jakiś konwent lub coś...
[/blockquote][/green]
Wiecie co, nie wiem moze to glupie [b]; )[/b] ale mi sie APC kojarzy z...... autobusem LOL, a konkretnie z tymi Neoplanami niskopodlogowymi
(pierwszy z prawej: [URL=http://www.ztm.waw.pl/images/main1.gif] zdjęcie [/URL]), ktore mozna spokac np. w Warszawie.
Jakby dorwac takiego Neoplana, czytaj: porzyczyc z zajedni ROTFL i odpowiednio przerobic to kto wie...[b]; )[/b]
|
|
2002-09-30 18:17:59
|
|

Lieutenant Colonel
|
liczy się wielkość
I to właśnie z nią będzie problem, bo przecież taki bus jest o głowę wyższy niż APC - daję głowę  ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-09-30 18:37:28
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
No wlasnie ; ) ale to jest wlasnie dziwne, bo jak jestes w takim autobusie to wielkosc jest jak w APC, i to samo jest na zewnatrz, tyle ze APC na zewnatrz jest nie wymiarowy do tego jak wewnatrz ; ) (patrz: [URL=http://www.aliens.ibt.pl/bledy.htm]błąd #3[/URL])
No i.. autobus jest rzeczywiscie troche wiekszy ; )
|
|
2002-09-30 18:56:02
|
|

Major
|
APC w Warszawie
tak wlansie. Jesli ktos chce, zawsze mozemy podwedzic takiego APCka z Warszawy Zbierzemy sie grupka, zabierzemy i przjedziemy do Krakowa, gdzie Ciacho go przechowa i tam juz wszyscy forumowicze beda nad nim pracowac. Ja moge robic to male dzialko na przodzie wozu. A jak tylko podwedzimy jeszcze kola od jakiegos ruskiego TIRu jezdzacego naszymi drogami z akcesoriami 'spozywczymi' to moze zatrzymamy sie u Ciacha na pare dni dluzej  
|
|
2002-10-01 11:11:32
|
|

Major
|
chcialem jeszcze tylko dodac, ze
ze moj post na temat zlotu jakos nie szaleje odpowiedziami. Czyzby nikt nie chcial sie spotkac? Ja juz z Mefisto bedziemy zbierac grupke z Warszawy, wiec ludzie- piszcie, bo nie chce was ominac. dobry zlot trzeba zorganizowac.
WIEM! skoro mamy sie zlotowac, to warszawiacy zrobia APC, a ludzie z Krakowa i okolic przyleca dropshipem- to zlot w koncu  
|
|
2002-10-01 11:14:28
|
|

Lieutenant Colonel
|
Ciacho
Jestem ciekaw co na to wszystko Ciacho?
Możeby tak zrobić osobny temat... ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-10-01 21:01:30
|
|

Staff Sergeant
|
ja tez kiedys proponowalem maly zlot krakusalienow i nic z tego nie wyszlo , brak chetnych :/
jedna tylko osoba byla chetna , sorki ale nie pamietam kto niestety ____________________________________ A ty gdzie masz swój receptor??
|
|
2002-10-01 22:58:39
|
|

Lieutenant Colonel
|
What about you soldier?
A Piok zainteresowany? ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-10-01 23:02:36
|
|

Staff Sergeant
|
tak ____________________________________ A ty gdzie masz swój receptor??
|
|
2002-10-02 10:02:57
|
|

Lieutenant Colonel
|
Piechota morska was potrzebuje!!!
Więc trzeba z tym coś zrobić..............Coś... ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-10-02 21:16:54
|
|

Major
|
wiec juz istnieja dwa tematy, na kotrych od paru dni trabie o zlocie. mam w tym troche doswiadczenia, bo sam bylem na zlotach organizowanych przez fanow z LsD (czytaj: Listy Dyskusyjnej ) A jak oni sie za cos wezma, to takich zlotow sie nie zapomina do konca zycia.
A co do samego APCka: przeczytajcie posty w temacie: Ochotnicy. wyrazilem sie tam jasno co do mojej postawy na temat jego budowy: jedno miacho kupuje samochodzik sterowany zdalnie, a drugie miacho robi obudowe jak dla mnie to najlepsze wyjscie. na taki duzy APC musimy jeszcze troche poczekac
|
|
2002-10-03 18:52:33
|
|
|