Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Origami Aliens ???
Kolabor
Uuuuu...

Major

Origami Aliens ???

na stronie Ciacha mozna znalezc taki plik o robieniu Obcych z papieru. i wlasnie probowalem cos z tego zrobic, ale nic mi nie wychodzilo. Mam wiec pytanie do kogos tworzczego, czy potrafi to poprawic tak, aby bylo jakiejs lepszej jakosci?
po prostu z tych odznaczen tego kolesia nic nie kumam (no, moze cosik, ale nie za duzo Very Happy)
2002-09-30 13:48:35
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

origami

Moim zdaniem schemat jest calkiem przejrzysty - ja tez wymieklem przy robieniu obcego ale z innego powodu - to dosc skomplikowana "konstrukcja" z bardzo duza iloscia zagiec i jest chyba niemozliwe wykonanie tego ze zwyklej kartki Sad - trza po prostu kupic taki specjalny cieniutki papier do origami!
2002-10-01 14:37:17
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

powiedziec zawsze latwiej Smile ja takiego papierusu szukam od dawna Smile
i mam takie pytanie do Ciacha. Jesli sluchasz kazika, to jesli chcesz, moge ci przeslac tabulatury na gitarke (jesli grasz na gitarze Smile)
2002-10-01 16:14:55
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

do ciacha

hej, Ciacho, a jesli podrzuce ci taki papier, to bedziesz w stanie zrobic mi takiego ALienka? potem sam bym jez sie nauczyl...
2002-10-06 20:08:37
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu