Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: PRIMAL HUNT PL - SCIEMA JAK ZWYKLE... :(
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

PRIMAL HUNT PL - SCIEMA JAK ZWYKLE... :(

Tia... wstalem rano i ucieszony stwierdzilem ze dzis 27-my... mysle umyje sie i skocze do empiku po PRIMAL HUNT'a. Ale cos mnie tknelo - zerknalem na strone dystrybutora i... premiera przesunieta na 1.X.2002

Niby nic wielkiego - raptem pare dni (zakladajac ze dotrzymaja tego terminu i nie bedzie kolejnych sciem) - ale takie rzeczy draznia mnie dla zasady! Playit od pol roku informowal na swojej stronie o dacie premiery... ponadto ta gra nie wymaga zadnych zabiegow, spolszczenia ani nic w tym stylu, czemu wiec u diaska dotrzymanie terminu stanowi dla nich taki straszny problem... Echhh... jak to spiewal Kazik: "Polska, mieszkam w Polsce..." - powinienem przywyknac do takicgh rzeczy ale jakos nie moge :(

Pozdro
C.
2002-09-27 15:17:15
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Badziewni polscy dystrybutorzy najwyrazniej maja konsumentow gdzies. Swoja droga ciekaw jestem, czy jak wejdziemy do UE (LOL) cos sie w tej kwestii poprawi? W koncu jakas konkurencja chyba bedzie, a moze sie myle Wink
2002-09-27 15:33:42
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

sciema sciema, ale trza pamietac

ze bez takich sciem na wiekszosc gier (m.in. Diablo II czy Neverwinter Nights) nie czekalibysmy tyle lat Very Happy To juz jest tradycja. Tak samo jest z ludzmi, ktorzy maja cos przyniesc, a potem zapominaja. Z nimi to trza tylko wejsc do ich domu, wziac co trzeba i uprzejmie kazac pocalowac sie w dupe Very HappyVery HappyVery Happy
a tak na powaznie to ja tez jestem wkurzony.
z jednym kolesiem caly czas gadamy o tym, jak pieknie bedzie, gdy zakupimy sobie dodatek, i w koncu bedzie mozna zagrac w internecie na prawdziwym poziomie Smile
a tu taka dupa Sad szkoda.
a jesli chodzi o kazika, to koles ten jest chyba najlepszym polskim piosenkarzem tych lat Smile
tata dilera, maciek ja tylko... itd. Smile
2002-09-27 15:38:46
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Argh ! :(

1.X.2002 - i dalej QUPA, bylem w kilku sklepach i nigdzie PH nie ma. Playit zaczyna mnie wkurzac! Sad W koncu skopiuje od kumpla pirata jak kazdy normalny czlowiek zamiast tracic czas, kase i nerwy czekajac az laskawie dystrubutor raczy gre wypuscic z polrocznym opuznieniem.
2002-10-01 14:30:57
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

Ciacho

stary, nie martw sie. pol roku to jeszcze nic w porownaniu z np. Diablo II (2 lata) badz Newerwinter Nights (wole nie mowic) Smile
jesli ten dodatek W OGOLE bedzie dostepny w sklepach (Unreal Tournament mozna bylo sciagnac z internetu za darmo Very Happy). Poczekamy, zobaczymy...
2002-10-01 15:24:59
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

tia...

3.X.2002 - wlasnie patrze na strone dystrybutora i widze ze data premiery z pierwszego zmienila sie na trzeciego - czyli dzisiaj, mimo to nigdzie nie ma informacji na temat ukazania sie tego dodatka... czyzby sciema kolejny raz?
2002-10-03 13:57:16
Kolabor
Uuuuu...

Major

PH (na pewno nie te w ustach :D)

Ciacho, jak bedziesz zalatwiac sobie pirata, zalatwisz mi tez? Very HappyVery HappyVery Happy mam juz dosc czekania, i ludzenia sie nadzieja, ze nastepna data bedzie data prawdziwa Sad
2002-10-03 17:12:05
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu