Autor |
Temat: PRIMAL HUNT PL - SCIEMA JAK ZWYKLE... :( |

MODERATOR
|
PRIMAL HUNT PL - SCIEMA JAK ZWYKLE... :(
Tia... wstalem rano i ucieszony stwierdzilem ze dzis 27-my... mysle umyje sie i skocze do empiku po PRIMAL HUNT'a. Ale cos mnie tknelo - zerknalem na strone dystrybutora i... premiera przesunieta na 1.X.2002
Niby nic wielkiego - raptem pare dni (zakladajac ze dotrzymaja tego terminu i nie bedzie kolejnych sciem) - ale takie rzeczy draznia mnie dla zasady! Playit od pol roku informowal na swojej stronie o dacie premiery... ponadto ta gra nie wymaga zadnych zabiegow, spolszczenia ani nic w tym stylu, czemu wiec u diaska dotrzymanie terminu stanowi dla nich taki straszny problem... Echhh... jak to spiewal Kazik: "Polska, mieszkam w Polsce..." - powinienem przywyknac do takicgh rzeczy ale jakos nie moge :(
Pozdro
C. ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2002-09-27 15:17:15
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
Badziewni polscy dystrybutorzy najwyrazniej maja konsumentow gdzies. Swoja droga ciekaw jestem, czy jak wejdziemy do UE (LOL) cos sie w tej kwestii poprawi? W koncu jakas konkurencja chyba bedzie, a moze sie myle
|
|
2002-09-27 15:33:42
|
|

Major
|
sciema sciema, ale trza pamietac
ze bez takich sciem na wiekszosc gier (m.in. Diablo II czy Neverwinter Nights) nie czekalibysmy tyle lat To juz jest tradycja. Tak samo jest z ludzmi, ktorzy maja cos przyniesc, a potem zapominaja. Z nimi to trza tylko wejsc do ich domu, wziac co trzeba i uprzejmie kazac pocalowac sie w dupe  
a tak na powaznie to ja tez jestem wkurzony.
z jednym kolesiem caly czas gadamy o tym, jak pieknie bedzie, gdy zakupimy sobie dodatek, i w koncu bedzie mozna zagrac w internecie na prawdziwym poziomie
a tu taka dupa szkoda.
a jesli chodzi o kazika, to koles ten jest chyba najlepszym polskim piosenkarzem tych lat
tata dilera, maciek ja tylko... itd.
|
|
2002-09-27 15:38:46
|
|

MODERATOR
|
Argh ! :(
1.X.2002 - i dalej QUPA, bylem w kilku sklepach i nigdzie PH nie ma. Playit zaczyna mnie wkurzac! W koncu skopiuje od kumpla pirata jak kazdy normalny czlowiek zamiast tracic czas, kase i nerwy czekajac az laskawie dystrubutor raczy gre wypuscic z polrocznym opuznieniem. ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2002-10-01 14:30:57
|
|

Major
|
Ciacho
stary, nie martw sie. pol roku to jeszcze nic w porownaniu z np. Diablo II (2 lata) badz Newerwinter Nights (wole nie mowic)
jesli ten dodatek W OGOLE bedzie dostepny w sklepach (Unreal Tournament mozna bylo sciagnac z internetu za darmo ). Poczekamy, zobaczymy...
|
|
2002-10-01 15:24:59
|
|

MODERATOR
|
tia...
3.X.2002 - wlasnie patrze na strone dystrybutora i widze ze data premiery z pierwszego zmienila sie na trzeciego - czyli dzisiaj, mimo to nigdzie nie ma informacji na temat ukazania sie tego dodatka... czyzby sciema kolejny raz? ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2002-10-03 13:57:16
|
|

Major
|
PH (na pewno nie te w ustach :D)
Ciacho, jak bedziesz zalatwiac sobie pirata, zalatwisz mi tez?   mam juz dosc czekania, i ludzenia sie nadzieja, ze nastepna data bedzie data prawdziwa
|
|
2002-10-03 17:12:05
|
|
|