Autor |
Temat: ksiazka AvP, zlot fanow o Obcym, czyli wszystko co chcialem |

Major
|
ksiazka AvP, zlot fanow o Obcym, czyli wszystko co chcialem
Ludzie ludziska! Towarzysze pracujacej stolicy! Ateisci, satanisci, wegetarianisci, weganie i miechojedzy ( )!
Chcialem tutaj wstawic pare pomyslow, ktore moznaby wykonac wspolnymi silami.
chodzi mi oczywiscie o napisanie ksiazki: Aliens versus Predator(s):(jakis ladny dopisek). Zdaje mi sie, ze stworzenie odpowiedniego klimatu i akcji nie bedzie trudne, jesli wysili sie pare osob(czasami intencje nie starczaja ). Ale bywaja takie chwile, ze nawet rozmowy przez internet nie sa wystarczajace. Niektorych rzeczy nie da sie wytlumaczyc przez pisanie na kompie, dlatego chcialem zapytac, czy forumowicze byliby zainteresowani zlotem??? jesli chcecie(tzn. wrobicie mnie) to zajme sie cala organizacja, tylko trzeba by jakies dobre miejsce znalezc na spotkanie. i ile dni bedzie trwac ten zlot?
wszystkich chetnych do wspolorganizawania zapraszam do odpowiedzenia na ten post. wszystkich chetnych do przyjscia, takze zapraszam na odpowiedzenie na ten post. wszyscy, ktorzy maja ten temat gdzies: fuck off  
|
|
2002-09-26 20:12:53
|
|

Lieutenant Colonel
|
aha
Count me in. ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-09-26 23:14:56
|
|

Major
|
AvP 2 DEditor
ja chcialem tylko zpaytac sie, czy ktos potrafi poslugiwac sie edytorem map do AvP2? jesli ktos potrafi, walic smialo. potrzebuje pomocy, a chce zrobic naprawde fajna mapke na multiplayera...
|
|
2002-09-28 17:24:54
|
|
|
|