Autor |
Temat: HELP |

Lieutenant Colonel
|
HELP
Czy ktoś miałby może aktualne zdjęcia Jeanette Goldstein i Carrie Henn oraz Aliens-wersje reżyserską i/lub Alien 3 na DViXie???????!!!!!!!!!!!!!!!! ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-09-17 19:38:45
|
|

Major
|
HELP'c coming soon ;)
zdjec nie mam (poor me), natomiast Alienka 2 mam na plytce, co samo z Alien3, tylko ze "trojka" jest juz wersja kinowa-rowniez na plycie. Tlumaczenie, ktore mam jest badziewne, wiec bedziesz musial sobie sprawic skads(moze nawet ze strony Ciacha) nowe.
w sprawie plyt- jak tylko bede miec kase na zakup dwoch 700MBajtek, starczy, ze podasz mi adres (GG: 1935635 lub na adres: kolabor6@wp.pl) i po paru dniach mozesz cieszysc sie wydajnoscia obu plyt
Jesli zas chodzi o Carrie Henn... szukam na emulti (max. czas= 60 sekund, wiec trza troche poczekac ) Co my tu mamy?... carrie fisher, carrie anne-moss,carrie wescott... nie. nic nie ma. sprawdzalem tez na film.onet.pl , ale nie grala w niczym wiecej procz Alienie. Szkoda. O Vasquez musisz poszukac sam- ja juz stracilem cierpliwosc...
|
|
2002-09-17 20:19:39
|
|

Lieutenant Colonel
|
co jest
Napisałem maila ale odpowiedzi brak, więc może tu będę miał więcej szczęścia. Dzieki wielkie!!!!! To po pierwsze, a po drugie co w zamian?????????????? ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-09-25 17:29:03
|
|

Major
|
co wzamian?
o, nic takiego. moze byc jakis preskit z ebay'a, magazynek z LPMa lub pulse riflesa, moze czesc ladowarki sterowanej przez Ripley...
zarty sobie robie  
wzamian nie chce nic, chyba ze...
wiesz, jest taka jedna sprawa, o ktorej niechetnie wspominam...
ostatnio ubiegalem sie o program, dzieki ktoremu bede mogl zrobic takiego 'klipa' podobnego do 'aofortun', ktory mozna sciagnac ze strony ciacha (dla niezorientowanych: www.obcy.bilbo.com.pl/movie.htm ).
programow mam wiele (w sumie 3 plyty 700 MBajtowe), ale zadnego z programow nie potrafie obsluzyc
jesli umiesz, albo znasz kogos, kto umie oblsugiwac takie bajery jak Ulead MediaStudio Pro 5, to prosze sie do mnie zwrocic. to bedzie dla mnie najwiekszy prezent
potrzebna mi tez kasa na Primal Hunt (slowem 10 zlotych ), wiec jesli masz gdzies pod reka taki ladny bankocik 10 zlotowy, tez bym nie pozalowal.
i jest jeszcze 3-cia mozliwosc:
zbieramy ekipke i piszemy nasza wersje AvP  
najlepiej by bylo, gdyby wszystkie punkty bylyby mozliwe, ale jak ktos powiedzial (chyba ten koles od konserw... Puszkins! ) 'albo rybka, albo szproty w sosie pomidorowym'
|
|
2002-09-26 17:28:41
|
|

Lieutenant Colonel
|
ok
Piszę się tylko na 2 lub 3. 10 zlociszy to nie dużo jak za dwa takie filmy. Natomiast co do AvP, to przydałyby się szczegóły typu: jak? gdzie? kiedy?
Aha, rozumiem, że adres ma być zwykły? ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2002-09-26 18:53:46
|
|

Major
|
Help
musialem nie dostac od ciebie maila. mozliwe, ze nie przyszedl. jesli podasz mi swoj adres, bede w stanie wymienic z toba wszystkie dane dot. adresu mojego jak i twojego. chociaz jesli masz GG, bedzie chyba latwiej
a jesli chodzi o AvP, to zaraz wszystko wyjasnie w nowym temacie...
|
|
2002-09-26 19:48:10
|
|
|
|