Major
|
AvP- Map Editor&literatura
No tak. Przyszedl czas, zeby przelac swoj pomysl na forum, bo za dlugo z tym zwlekalem. Swojego czasu staralem sie tworzyc mapy w roznych grach, jakie brat do domu przynosil. Znaczacy sukces osiagnalem w Tzarze i HoM&M3, co nie oznacza, ze w te gry gralem. Lubie po prostu zrobic cos, co moznaby potem wykorzystac. I tak wlasnie chodzac po roznych edytorach natrafilem na AvP. Na ta gre poswiecilem wiele czasu. Moze za wiele? W kazdym razie w wersji podstawowej na plycie nie znajduje sie Map Editor, co mnie wielce zdziwilo. Either way, program do tworzenia map na AvP1 znalazlem na oficjalnej stronie tej gry, i co jak co edytor ten przyniosl mi wiecej schizofrenii i bolu oczu niz satysfakcji. Uginam sie na stworzeniu jakiegos prostego kwadratu, a nie moge nawet nadac mu odpowiedniego ksztaltu i wygladu. LUDZIE! ZLITUJCIE SIE! Jesli wiec ktos potrafi odpowiednio korzystac z tego programu, i wie, ze jest na tyle dobry, zeby stworzyc i dopracowac pare map, moge podrzucic mu moje pomysly (sa naprawde dobre) + szkice owych map. Nie bedzie to dla mnie zadna trudnoscia, i zaloze sie, ze wielu osobom sprawi przyjemnosc
I druga sprawa. Jak ktos wczesniej ujal, moznaby zrobic Aliena 5 (albo jak tam wolicie) Polish version 0.5. I w zwiazku z tym chcialbym zaproponowac wszystkim uczestnikom tego Forum stworzenie wirtualnego scenariusza. Pomysl wg mnie nie jest zly, bo jesli (powiedzmy) juz sie spotkamy, i tak nie dojdziemy do jednej wersji filmu i wybuchnie wielka jata pomiedzy nami. Tak wiec prosilbym o przysylanie swoich pomyslow na forum. nie beda one w zaden sposob odrzucane. to ma byc NASZ film. nie jakiegos dupka z FOX interactive stworzenie czegos takiego nie polega na zwyklym napisaniu. Sam tego nie wymysle, a niewiulu ludzi mnie tutaj zna(procz ciacha chyba nikt, hehe) wiec niewielu ludzi mi tuatj zaufa. poza tym, wszystko ma polegac na wspolpracy. wiec piszcie ludki piszcie, a wasz wklad zostanie szczerze doceniony
|
|