Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: LEGO
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

LEGO

Ukazał się nowy zestaw klocków LEGO (ech te wspomnienia;)). Nie było by w tym nic sensacyjnego gdyby nie to iż ten zestaw dotyczy świata ALIENS. Tak jest nareszcie jest możliwość zbudowania APC (naprawdę świetnie wygląda) oraz OBCEGO. Dotego mamy postacie z filmu: RIPLEY (ma nawet taką samą fryzurę) DRAKEA (ma smart gun i taką samą czapkę) i chyba HICKSA. Zresztą sami to zobaczcie

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=16583
2002-09-05 13:13:32
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

WOW!

Musze miec te klocki!!!!
2002-09-05 15:10:33
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

JA TEZ CHCE ... !!!

Smile
2002-09-06 12:00:23
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

fajne!

pomyslowosc fanow nie zna granic! zauwazcie, ze nie jest to oficjalne wydanie LEGO a fanowska produkcja typu "zbuduj z niczego cos konkretnego"...! Smile
zajebiste!

v_irus@interia.pl
2002-09-06 12:01:01
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

bardzo fajne....

Tam jest kilka roznych tego typu produkcji:
[URL=http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=23826]http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=23826[/URL]

ehh, niektore sa niezle....
2002-09-06 12:10:45
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

LEGO

no tak. klockami bawilem sie od najmlodszych lat (ach te wspomnienia...) trzeba jednak uwzglednic tylko jedna rzecz... czy wyjda one w Polsce. Bo jak wiadomo, jest to nieoficjalne Smile
wiec jesli nie wjdzie to w naszym wspanialym kraju (BIG THX za plakaty z 1 i 2 "artysci"!!!) to pozostaje tylko kupic gdzies w internecie, a to nie nalezy do chleba powszedniego. Zreszta i tak bedzie to drogo kosztowac.
2002-09-08 10:11:36
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

Klocki, klocki, klocki...

Chłopaki i dziewczyny, jak byłem dzicięciem miałem chopla na punkci klocków lego. Teraz bawi się nimi rodzeństwo, ja wyrosłem, a przynajmniej tak mi się do tej pory zdawało.

Jak zobaczyłem te zestawy, puls zaczął mi bić szybciej, powróciłu wspomnienia :P

W chacie wala się około 50 zestawów lego w kawałkach, (rzecz jasna), więc myślę, że takiego APCa można byłoby zbudować (nie takie żeczy się kiedyś robiło Very Happy)

Zreszta, kiegy jeden model mi się nudził budowałem nowy na podstawie katalogów (eech, gdybym wtedy obcego zobaczył). Chyba jeszcze pamiętam jak to się składa. :P

Czy macie dostęp do schematów tego cacka ?

Udostępnicie mi ?

Eeech, wraczają młodzieńcze lata....
2003-03-22 13:06:27
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Pogadaj z Kolaborem, on robil swojego APC jakos z pol roku temu, nawet fajnie mu wyszlo.
Sporo screenow porobil...
2003-03-22 14:05:56
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

ano, robilem Smile

mam jeszcze pozostalosci, i chyba sie tym niedlugo zajme na nowo Razz
mam jakies plany w glowie, jesli kogos naprawde interesuje zbudowanie wiekszej wersji APCka z LEGO, moge mu podeslac, chociaz znajac wasze podejscie, raczej nikt sie nie zainteresuje Razz
2003-03-22 16:50:33
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Ooo

..Tak.. jeszcze do niedawna dość często budowałem z LEGO, ale teraz mam mniej czasu. Jednak moją chlubna pamiątką z tego okresu jest SULACO. Niedawno zrobiłem kilka zdjęć modelu i po wywołaniu i zrzuceniu wrzucę na forum RazzRazzRazz Ale ostrzegam - jak zwykle żadnych planow nie mam hehe.
Pozdro
2003-03-23 09:23:02
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

[blockquote] ano, robilem Smile

mam jeszcze pozostalosci, i chyba sie tym niedlugo zajme na nowo Razz
mam jakies plany w glowie, jesli kogos naprawde interesuje zbudowanie wiekszej wersji APCka z LEGO, moge mu podeslac, chociaz znajac wasze podejscie, raczej nikt sie nie zainteresuje Razz[/blockquote]

jak to nikt się nie zainteresuje, ja się już zainteresowałem, mogę pomyśleć też o innych modelach ze świata obcego. Tylko co by tu jeszcze?
2003-03-24 08:55:22
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu