Autor |
Temat: KOMNATA ZYJE !!! |
Private
|
KOMNATA ZYJE !!!
RE : nie wiem czemu u mnie w domu to forum nie dziala :/ ale chodze do kafejki i cos moze skrobne. Wiec w Polsce sytuacja przedstawia sie tak : Jest piec klanow : TBH, DH, CHP, BOF, WOD. TBH jest w sojuszu z DH zas DH ma wojne z CHP. Klan BOF dziala na arenie miedzynarodowej [ i bog zaplac mu za to ] KOMNATA takze wyskoczy na ta arene pojaknajszybszym przetlumaczeniu calej strony na angielski. Kots podal informacje ze KOMNATA jest zadko aktualizowana. Osobiscie stwirdzam ze KOMNATA jako klan jest bardzo czesto aktualizowana. KOMNATA zyje... byly rozne turnieje Aliens versus Predator : GOLD EDITION jak i Aliens versus Predator 2 i pisalem o tym do ciacha ale najwidoczniej ciacho mnie ignoruje i ieodpowiedzial na ani jednegomaila od ponad roku : Zapraszam takze na nasze forum klanowe ! http://www.avp.komnata.pl <--- Liv3sMack_TBH !
|
|
2002-08-07 12:01:33
|
|

MODERATOR
|
re:
>Kots podal informacje ze KOMNATA jest zadko >aktualizowana
Mnie tez sie wydaje ze jest raczej zadko aktualizowana (na wjazdowce "reconstruction" od wiekow...) a nawet jak cos dorzucacie to przewaznie sa to male updaty... ale moze to tylko moje mylne wrazenie.
>KOMNATA zyje...
To sie ciesze!
>pisalem o tym do ciacha ale najwidoczniej ciacho >mnie ignoruje i ieodpowiedzial na ani >jednegomaila od ponad roku
Z tego co pamietam ostatni kontakt z kims z waszej "obsady" dotyczyl forum... zaproponowaliscie mi zebym sie polaczyl z wami... a poniewaz bylo to tuz po tym jak sie udalo wreszcie zrobic TO wspolne forum odmowilem i zaproponowalem wam dolaczenie do nas co tez was nie interesowalo...
Pozdro
CIACHO ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2002-08-16 19:52:39
|
|
Private
|
THX z odpowiedzi !
Rzeczywiscie na newjsciowej stronie komnaty jest napis RECONSTRUCTION albo cos w tym stylu jednak KOMNATA przechodzi przez szereg zmian jesli chodzi o klan. I tak CIACHO masz Ty i Predator.prv.pl wylacznosc na Serie Predatora i Obcego wiec na Komnacie zostal jusz tylko klan. Ostatni news jest z : Czwartek 15.08.2002 i zapewniam ze KOMNATA jest czesto aktualizowana [ rozumiem ze chodzi tu o newsy i update plikow ]. Naprawde dziwne ze niedostalem od ciebie zadnego maila aby sie przylaczyc do waszego forum :/ Szkoda... jednak mam nadzieje ze dzieki temu forum uda nam sie kontaktowac i wspolpracowac. CYA
|
|
2002-08-16 22:59:51
|
|
|