Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Tak z ciekawosci... :)
JerryKing

Cannon fodder

Tak z ciekawosci... :)

Wpadam na to forum co jakis czas w miare mozliwosci i ciekawi mnie cos, o co w koncu - teraz Smile - postanowilem spytac... otoz czy pokazuja sie tu jacys fani muzyki filmowej, ogolnie? Jesli tak, to ile soundtrackow z serii macie w kolekcji? Bo ja dosc sporo i zauwazylem, ze niektorych nie wymienia doslownie zadna strona poswiecona Obcym. W kazdym razie, wsrod swoich soundtrackow mam:

- 7 wersji Jerry'ego Goldsmitha - lacznie zajmujacych 10 plyt (oryginal, isolated, isolated alternate/unused/rejected, bootleg MemoryR 2CD, bootleg z LP i tasm 3CD, bootleg HF Studios 2CD)
- 3 wersje Hornera (oryginal, bootleg, deluxe)
- Goldenthala (oryginalna, bo nie ma poszerzonego bootlegu Smile
- oryginalna A.R. Frizzella
- Alien Trilogy Edelmana.

Do kompletu brakuje mi wlasciwie tylko poszerzonego bootlegu Frizzella, ale tak naprawde wcale jej jeszcze nie szukalem... jesli zaczne, to pewnie bede mial Smile, jako ze skupialem sie dotad przede wszystkim na niedoscignionym oryginale - chodzi mi oczywiscie o cz. I, najlepsza i stojaca nieporownywalnie wyzej od reszty zarowno jako film, jak i soundtrack...

Dalej - moze ktos spotkal sie z bootlegiem Frizzella, na ktorym sciezki maja jakies tytuly? Ja na razie spotkalem sie tylko z tym z samymi numerami; moze ktos przerobil prywatnie te wersje na "tytulowana"?
2002-06-28 00:30:47
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

soundtracks

Masz oryginaly czy piraty/mp3 ?

Jak masz cokolwiek czego nei ma na tej stronie (oryginal) to please podeslij skany okladek i wkladek oraz jakies info - bede bardzo wdzieczny.
2002-06-28 14:38:36
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
JerryKing

Cannon fodder

Oryginaly, oczywiscie, jak napisalem (co prawda jesli chodzi o rozszerzone wydania bootlegowe - Alien isolated, Memory, HS; Aliens complete - to trudno mowic w ogole o oryginalnosci w odniesieniu do jakiegokolwiek bootlegu Wink. Moj skaner nie reaguje na proby skanowania Smile, ale moze doprowadze go do "stanu uzywalnosci"... Very Happy
2002-06-28 18:47:19
JerryKing

Cannon fodder

PS - do bootlega z wyizolowana muzyka i ripu z LP okladek nie bylo w ogole Wink, wiec zrobilem je sam - te dwie nie beda wiec zapewne nikogo interesowac (chociaz IMO wyszly mi ciekawie Smile
2002-06-28 21:27:18
v i r u s

Major

hmmm.....

jezeli chodzi o AL()ENS oryginal/BOOTLEG/DELUXE, ALIEN3, ALIEN4 to chyba zadna rewelka - pliki z wszystkich podanych przez Ciebie plyt sa dostepne w "soundtrack`ach"...
ALIEN oryginal/ALIEN BOOTLEG 2CD tez sa do sciagniecia... intrygujace natomiast jest pochodzenie reszty muzy... czy ISOLATED ALTERNATE/UNUSED/REJECTED nieznajduje sie na ALIEN DVD??? - byc moze to ta sama muza... masz oryginalne tloczone CD czy sam izolowales(?) natomiast z tego co mi wiadomo LP winylowe zawiera dokladnie to samo co CD /mam oryginal z POLYGRAM`u.../ a reszta z tasm? intrygujacy jest rowniez BOOTLEG HF STUDIOS... moze jakies szczegoly??? tytuly sciezek, dlugosci itp...

v_irus@interia.pl
2002-06-29 15:12:52
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

wlasnie...

Jak mozesz podeslac to prosilbym o jakies blizsze info o tych bootlegach ktore nie sa opisane na stronie i o skany okladek (a najlepeij takze wkladek) - chetnie uzupelnilbym zamieszczone na stronie info!
2002-06-29 21:38:56
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu