Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: PRIMAL HUNT
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

PRIMAL HUNT

Nie długo wyjdzie dodatek do AvP 2 - PRIMAL HUNT. Podobno akcja ma dziać się 500 lat wcześniej od wydarzeń z AvP 2 no i pojawi się PREDALIEN. Dodatek naprawdę zapowiada się nieźle zresztą zobaczcie jak będzie wyglądało pudełko:

http://www.avpnews.com/avp2/expansion/avp2phart.jpg
2002-05-25 14:47:55
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
kabukiman
The Electrician ;)

First Sergeant

A ja jak zwykle pomarudzę ;)

- dlaczego predator bez maski wygląda jak zmutowany prosiak ?

- dlaczego czujnik ruchu corporates'ow jest taki badziewny?

- dlaczego mamy grać predalienem (który wygląda jak krzyżówka świni z karaluchem), a nie normalnym xenomorphem?

Tylko pudełko dobrze wygląda, ale pewnie w polskim wydaniu i tak to zepsują...

A jak dodatek w końcu wyjdzie to dopiero będę miał nad czym pomarudzić Razz
2002-05-25 15:19:56
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

rozne takie

Kabuki: znowu sie ktos pod ciebie podszywa na GG czy tez zagadywales cos do mnie po pijaku... bo nie bardzo wiem o co biega - wywoluje mnie "kabuki man" z mojej listy kontaktow i gada jakies bzdety...

PRIMAL HUNT bedzie niezle... widze ze po Tomexxie ktory zniknal z forum inni przejeli role krytykantow... :P

Co sie dzieje z ircowym kanalem NOSTROMO ??? Wpadlem tam na chwile a tam masa jakis botow nastawiana??? Ukradl nam ktos kanal czy co? Niech no mi tylko w koncu Markom zrobi w domu porzadne lacze z wlasnym IP to pomysle na serio nad jakims dobrze zabezpieczonym kanalem na irc dla fanow obcego i sdszeroko pojetej fantastyki :)

Podjalem decyzje: na dzien dziecka odtajnie ukryta kartoteke Smile - co o tym myslicie?

Pozdro
CIACHO
2002-05-25 22:42:12
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
kabukiman
The Electrician ;)

First Sergeant

UWAGA! Wszystkie osoby które na GG ode mnie dostały jakieś bluzgi niech na to nie reagują, bo to nie ja... chyba muszę zmienić numer!

Boty na #nostromo są Pioka i są przyjazne, więc wszystko jest OK, ale dlaczego nigdy tam nikogo nie ma ? Ludzie, przecież ten kanał jest dla was!!!
2002-05-26 14:29:53
kabukiman
The Electrician ;)

First Sergeant

A faktycznie, Tomexxa coś dawno nie było... ktoś musi przecież narzekać Razz bo nudno będzie !
2002-05-26 14:37:49
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu