Autor |
Temat: AvP film |
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
AvP film
Na AvP.net pojawiła się kolejna informacja (plotka?) o realizacji filmu Avp. I pewnie można by ją potraktować jak każdą inną plotkę, gdyby nie to, że jest ona dość przekonywująca, a już na pewno interesująca. Podobno za reżyserię tego ambitnego projektu ma się wziąść Paul Anderson. Na wyżej wymienionej stronie na reżysera leci taka krytyka, że hej. Przedewszystkim takie filmy jak Event Horizon i Resident Evil są tam mocno krytykowane. No cóż ja osobiście uważam że przynajmniej ten pierwszy film jest bardzo dobry. Co do kwestii reżyserowania filmu przez Andersona to nie miałbym nic przeciwko temu gdyby nie to że jestem zagożałym przeciwnikiem powstania takiego obrazu. To obcego zabije. ____________________________________
|
|
2002-05-23 15:53:29
|
|

MODERATOR
|
spoko spoko
Holywood to nie studio filmowe Zebra wiec film- jesli powstanie bedzie na pewno lepszy od wiedzmina (a moze byc wogule gorszy film?).
Scenariusz do AVP tluk sie po roznych wytworniach kilka lat i byl przewaznie odrzucany z powodu... ceny ewentualnej realizacji - wiec nie mowimy tu o niskobudrzetowej produkcji tylko o filmie w ktory ktos zainwestuje naprawde wiele wiele milionow dolarow...
Ja nie uwazam tego projektu za kontunuacje sagi - raczej za "cos obok" jak gry i komiksy... i wychodzac z takiego nastawienia jestem jak najbardziej za realizacja takiego pomyslu.
Wysoko budrzetowa produkcja z obcymi i predatorami... nie przekreslajcie tak od razu tego pomyslu - bo to naprawde moze sie udac!
Pozyjemy zobaczymy!
Pozdrawiam
CIACHO ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2002-05-24 17:35:45
|
|
kabukiman
The Electrician ;)
|

First Sergeant
|
O proszę, w końcu ktoś zgodził się ze mną w sprawie Newborna..
|
|
2002-05-26 14:35:13
|
|
|