Autor |
Temat: alien reboot |

Captain
|
alien reboot
jak myslicie, nowy obcy bedzie tak modnym ostatnio rebootem/remakiem?
w hollywood ostatnio wszystko remakuja, nawet podobno plugawe lapy podniesli na the thing. ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2009-11-20 12:25:41
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
osobiście nic dobrego Obcemu nie wróże. Pójść do kina pójdę ale ale nie odważę sie już mieć nadziei że gorzej być nie może :/ ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2009-11-20 18:23:24
|
|

Major
|
Re: alien reboot
TuReK napisał: | jak myslicie, nowy obcy bedzie tak modnym ostatnio rebootem/remakiem?
w hollywood ostatnio wszystko remakuja, nawet podobno plugawe lapy podniesli na the thing. |
przecie cieśla tyż podniósł plugawe łapska na the thing... ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2009-11-23 10:25:57
|
|

Captain
|
Re: alien reboot
v i r u s napisał: | TuReK napisał: |
w hollywood ostatnio wszystko remakuja, nawet podobno plugawe lapy podniesli na the thing. |
przecie cieśla tyż podniósł plugawe łapska na the thing... |
ale z jakim efektem  ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2009-11-23 13:22:45
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
...chwila chwila, my tutaj teoretyzujemy CZY zrobia reeboota czy tez mowimy o A:V?
...jesli mowa o ribucie to w chwili gdy cos takiego ogłoszą to będę z całych sił go potępiał (czyt. będę złorzeczył twórcom) - i nie za bardzo będzie mi zależało na tym jak dobrze/źle wyjdzie film...
...choć z drugiej strony ciekawe pytanie - co jeśli ewentualny reboot okazałby się lepszy od oryginału? wiem wiem ze zaraz powiecie "nie ma opcji bo zaraz cgi bedzie, i skoro to nie bedzie oryginalny film z 1979 to to nie moze byc lepsze" (sam bym tak powiedział) - ale co jesli byscie poszli do kina i uznali ze film jest tak rewelacyjny, że emocje w kinie przeszły wasze najśmielsze oczekiwania, że mimo doskonałej znajomości oryginału - film potrafił was zaskoczyc i oczarować - co wtedy? - Mój świat by się zawalił. ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2009-11-28 12:27:54
|
|

Lieutenant Colonel
|
Gdyby udało się twórcom zrobić coś tak dobrego jak District 9 to ja bym się bardzo ucieszył. Oryginał oryginałem, ale kto woli The Thing Carpentera, a kto woli oryginał ?
|
|
2009-11-28 14:20:14
|
|

Captain
|
niby ma byc prequel robiony, ale po nim co?
jakas alternatywna historia dziejaca sie rownolegle z alien i aliens czy wlasnie remake/reboot aliena? ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2009-11-28 19:26:38
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
No własnie, o reboocie ne slyszalem ale ostatnie co mi przeszlo przez monitor nt. prequela (chyba na zakazanej byl o tym news...) to ze oczywiscie Ridley i Weaver o nim mysla ale ze nie ma w nim byc ani LV-426 ani Space Jockey'ow...troche dziwnie. Ale jesli wyjdzie ok to jestem jak najbardziej za. Wole prequel niz reboot/remake - to by bylo zbyt ryzykowne...nie zabija sie kury znoszacej JESZCZE zlote jaja... ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2009-11-28 19:59:18
|
|
|