Autor |
Temat: [OT] LONDYN |

Major
|
[OT] LONDYN
mam prosbe do osob ktore byly w londynie (dluzej niz 1 dzien) i moga polecic jakies fajne sklepy ze stuffem z aliena czy ciekawe miejsca jakie warto zobaczyc... dodatkowo sklepiszcze z duza iloscia blu-ray czy dvd (i oczywiscie promocji )...
jestem tu juz kilka dni ale z dzieciakami to ciezko cokolwiek znaleźć (narazie natknalem sie na muzeum filmu przy london eye i sklep forbiden planet - ktory byl juz oczywiscie zamkniety, bo co robia angole po 18? zamykaja majdan i wala do pubow na cienkiego jak woda w klozecie browara...)
potrzebuje fachowej porady ze wskazaniem miejsc z dokladnoscia do 50m
a moze ktos byl przy/w acton power plant (tam gdzie krecili aliens...)?
pzdr ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2010-06-04 11:38:39
|
|

Lieutenant Colonel
|
Oxford, tam gdzie się byś nie ruszył jest co odwiedzić i gdzie kupić. Bodajże HMD się to zwało (jeden z większych sklepów z Dvd itp w okolicy).
Pojedź na Camden tam jest taki fajny bazar, mnóstwo gówna ale też czasem można znaleźć ciekawe rzeczy.
|
|
2010-06-04 12:34:23
|
|

Major
|
...
no prosze - jeden odważny sie znalazl dzieki
posucha dzis na forum ... ale zaraz... 17 wejsc i tylko 1 odzew...
hicks, suchy, samael? ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2010-06-04 19:24:07
|
|

Lieutenant Colonel
|
No i na dodatek znalazlem czas i odezwałem się, pomimo faktu, że mam w piwnicy 1.3 metra wody, bo wczorajsza burza zalała południową warszawę, a ja mieszkam koło puławskiej 3km na południe od Okęcia.
Ogólnie fajnie jest, zawsze chciałem dom z widokiem na jezioro albo basen, mam teraz obie rzeczy... Kajaka brak albo yachtu, patent mam i sie marnuje.
Jak chcesz coś fajnego zwiedzić to jedź na wyspę psów, co prawda nie wiem czy zobaczysz Cutty Sark, bo spłonął statek w tamtym roku i go teraz remontują, ale tak czy siak kawał fajnego miejsca.
Jak masz czas to pojedź do Dover, Brighton i Nottingham (gratka dla fanów Warhammera, tam znajduje sie ich siedziba... byłem ).
Piccadily Circus, twierdza Tower, most obok tego czy Big Ben to takie miejsca, które trzeba z bliska zobaczyć.
Jest też fajne muzeum średniowieczne niedaleko polskiego Ministerstwa, ale kurna nie pamiętam dokładnego adresu.
Niestety nie przychodzą mi już do głowy żadne ciekawe miejsca gdzie możnaby cokolwiek kupić i zwiedzić, byłem tam kilka razy, ale będąc na "zwiedzaniu" byłem ponad 3 lata temu.
|
|
2010-06-04 22:22:30
|
|

Major
|
dzieki...
a z tymi deszczami i powodzia to przeraza mnie jak wlaczam polskie wiadomosci...
jutro wypuszczam sie w miasto tylko z zona wiec pobiegam tu i tam  ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2010-06-05 00:41:16
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
Re: ...
v i r u s napisał: | . 17 wejsc i tylko 1 odzew...
hicks, suchy, samael? |
melduje się po powrocie z Egiptu tam powodzi brak, powtarzam BRAK
a co do Anglii i obcego - znajomi przywieźli mi niedawno czapeczkę Nostromo :] tak że łysa pała przykryta
i pisze się przez DWA "M"
pozdro;) ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2010-06-08 23:42:45
|
|
|