Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: OFF ENDER i K-PAX

Private

OFF ENDER i K-PAX

Wiem ze temat jest nie zwiazany, sorki. ALe wlasnie po to na poczatku jest OFF, wiec jak ktos nie chce to nie czyta...
Ostatnia konwersacja z Enderem przypomniala mi film K-Pax. Ogladaliscie? O gosciu ktory jest w psychiatryku i uwaza ze jest z innej planety...[sorki Ender, wcale nie uwazam ze jestes ten..tego.. tylko twoje stwierdzenie ze nie jestes ziemianinem przypomnialo mi ten film]
Przechodzac do rzeczy...jak myslicie-czy ten facet byl naprawde z innej planety (przeciez tamta panienka gdzies zniknela) i odlecial zostawiajac za soba jedynie pusta powloczke?
I CO MAJA ZNACZYC NAPISY NA BILBOARDACH "MATRIX NIE ISTNIEJE...ISTNIEJE K-PAX"???
Chyba zeby uznac ze jednak facet byl wariatem i porownac jego "wewnetrzny swiat" do wirtualnego swiata MATRIX....sam juz nie wiem
2002-04-30 10:39:41
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Prawdę mówiąc..

Prawdę mówiąc nie widziałem tego filmu , ale gdybym widział ... to zamieściłbym ten post na forum związanym z tym filmem Smile
2002-04-30 12:37:38
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Schamann
...but there are

First Sergeant

K-PAX i Obcy

ja widziałem ..... i jest tam jedna pyszna scena Smile(dialog podaje niedokładnie z pamięci, wg tekstu angielskiego a nie kinowego tłumaczenia, bo nasi tłumacze tradycyjnie juz dali ciała, akurat przy tej scenie)

Lekarz: więc jestes istota z innej planety ?

Pacjent: Taaa, ale nie bój się, nie wyrwę ci się z klatki piersiowej ani nic z tych rzeczy

jest nawiązanie do Obcego ? jest Very Happy, choc słabiutkie

Obcy sięga wszędzie !!! Smile
2002-04-30 13:23:58
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

Do Avatara

Spoko. Moje stwierdzenie to byla tylko teoria. Nie czuje sie ten tego... A K-PAX jest niezly Wink Po za tym, zalozmy ze koles byl kosmita. A to oznacza z ejego stwierdzenie (to o ktorym wspomnial Schamann) mialo uspokoic ziemianina, z enie jest przedstawicielem ksenomorfow. Czyli obcy istnieja ;-)

ehhh.... swieta w pracy + slonce powoduja ze chyba lapie mnie jakas glupawka...

Pozdrowienia
2002-05-04 14:40:04
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu