Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: [OT] Prośba o materiały - hełm USCM
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

[OT] Prośba o materiały - hełm USCM

Słuchajcie, mam wielką prośbę - jesli ktoś ma, niech podeśle zdjęcia/linki do fotek hełmu piechoty kolonialnej, najlepiej w większych rozdzielczościach - najlepiej żeby nie były to skriny z filmu, a zdjęcia replik itd.
Dzięki wielkie za pomoc Smile
2008-03-24 22:15:57
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Re: [OT] Prośba o materiały - hełm USCM

Rogue napisał:
Słuchajcie, mam wielką prośbę - jesli ktoś ma, niech podeśle zdjęcia/linki do fotek hełmu piechoty kolonialnej, najlepiej w większych rozdzielczościach - najlepiej żeby nie były to skriny z filmu, a zdjęcia replik itd.
Dzięki wielkie za pomoc Smile

Mam figurkę Hicksa w hełmie. Postaram się zrobić parę fotek. A do czego Ci potrzebne?
2008-03-25 01:13:43
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Mam fajny pomysl na plakat do A:CM, i potrzebny mi do tego właśnie hełm, a właściwie fotki. Nie chce mi się go malować, więc chce uzyc kilku technik fotomanipulacji i mattepaintingu Smile
Bede mega-wdzieczny za takowe Smile
2008-03-25 11:20:51
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Rogue napisał:
Mam fajny pomysl na plakat do A:CM, i potrzebny mi do tego właśnie hełm, a właściwie fotki. Nie chce mi się go malować, więc chce uzyc kilku technik fotomanipulacji i mattepaintingu Smile
Bede mega-wdzieczny za takowe Smile

http://www.spatcave.com/mojhelm.htm

i jeden egzemplarz gratis proszę Razz
2008-03-25 15:58:35
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

nie napalaj sie Hicks, ten człowiek robi mi "obiecany" obrazek na podkoszulke już przeszło pół roku Wink

co nie Rogal? Wink
2008-03-25 17:31:26
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Fakt Smile
Ale w tej sytuacji akurat zrobienie tego jest "po części" w moim interesie, więc ow plakat powstanie RazzRazz

Lepiej zarzuć jakimś ciekawym linkiem zamiast mi robic czarny PR Razz Very Happy
2008-03-25 18:51:48
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu