Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Kto kupi reedycje AVP 1 za 50 zl ?!
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Kto kupi reedycje AVP 1 za 50 zl ?!

Wlasnie widzialem w sklepie reedycje (zlota seria) AVP GOLD. Bylo to zapowiadane juz jakis czas temu i play it dotrzymal terminu.

Gra zapakowana w pudelko ala DVD (osobiscie nie trawie takiego pakowania gier - jak juz wydaje na oryginal to chce "old fashion" - duza tekture, ksiazeczke, etc...)

No i tak postalem nad tym chwile, i z jednej strony jako zbieracz tych nielicznych rzeczy ktore sa zwiazane z obcym i daja sie kupic w tym kraju w ktorym przyszlo nam zyc bardzo chcialem to miec... i nawet mialem 50 zl w portfelu... ale nagle zrobilo mi sie szkoda tej kasy... a pudelko badziewne i zafoliowane byle jak... a 5 dych jednak "piechota nie chodzi".... odwrocilem sie i odszedlem...

Czy ktos z was lpanuje zakup tej edycji?

Sam nie wiem co o tym myslec... kupic... nie kupic... ?!

Pozdro
CIACHO
2002-04-25 03:10:08
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
kabukiman
The Electrician ;)

First Sergeant

Ja niedawno kupiłem na Allegro za 80 złotych... ale w ładnym pudełku, z instrukcją i ze "strategy guide". Uważam, że było warto. Reedycje są zwykle badziewsko wydane (pudełko DVD, instrukcja w pliku .PDF), ale 5 dych to nie tak dużo -- za taką grę, ona przecież momentami jest lepsza od AVP2.
2002-04-25 09:52:32
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

wow - trzy plyty?

Moglbys dokladnie napisac co jest na trzeciej plycie?!

Kupilem nie dawno golda - na przecenie w jakims sklepie i tam sa dwie plyty i tak sie zastanawiam co DOKLADNIE jest na trzeciej w reedycji - mowisz narzedzia do edycji i jakies pathe?

Bo np w USA i Angli kiedy wychodzil gold to wyszedl tez jednoplytowy "update" do poprzedniej wersji - jak ktos mial stara wersje a chcial miec golda to nie musial placic pelnej ceny 40-kilku dolarow tylko za 10 mogl sobie kupic update - ladnie zapakowana "old-fashion" jedna plytke, a w limitowanej edycji byl do niej dolanczany gumowy model facehuggera w skali 1:1 - oczywiscie bylo to nie dostepne w Polsce...

Co do AVP2 to z tego co pamietam naklejke play it daje sie usunac bez bolu... rowniez bez bolu daje sie wyrzucic do smieci dolanczana jako bonus gre "pyl" - pewnie zalegala w magazynach i taniej wyszlo dokladac do avp2 niz placic za utylizacje i recykling tego plastiku...

Masz problemy z podswietelenie opcji w grze? Tam byl jakis kwas z niektorymi kartami grfiki - jak mialem jeszcze stre vodoo2 to tez mi sie sypalo... potem jak zmienilem grafike problem znikl.

Pozdro
CIACHO
2002-08-12 11:31:27
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

savy w avp "jeden"

Oryginalnie na poczatku avp nie mialo wogule opcji savowania - dodawal ja dopiero odpowiedni path.

Wersja gold z tego co pamietam miala od razu taka opcje - ilosc savow jest zalezna od poziomu trudnosci - 8 na easy 2 na "directors cut"
2002-08-12 19:26:42
Liv3sMack

Private

SIEC

No osobiscie widzialem wiekszosc tego co bylo w dodatkach w internecie. Wystarczy jedna noc no i ma sie to samo z tym ze za mniejsze pieniadze.
2002-08-15 21:03:43
Liv3sMack

Private

Nom

Moze przynajmnie opakowanie fajnie wyglada Very Happy
2002-08-16 22:52:20
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu