Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: [częścowy OT] pokoj science fiction
XenomorphCat
kill!

Sergeant

[częścowy OT] pokoj science fiction

Wiem, że to naprawdę nie wypada tak mało udzielać się na forum, nie tworzyć nowych tematów (no ale praktycznie nie wiem o nowego tu dodać) a jak założyć, to taki bezczelny OT na dodatek komercyjno-spamowy.. Sad
Z góry przepraszam, pewnie temat ten będzie jutro usunięty, bo wydaje mi się trochę nie na miejscu ale spytać chyba można... Sad :
Niedawno wchodząc na czata na onecie zauważyłam, że pokoi typu rpg fantasy i fantastyki ogolnej jest od cholery, a SF nawet nawet nie ma jednego, swojego pokoju Sad. wiedząc, że pokoj typu czatowe rpg SF byłby od razu skazany na porażkę, postanowiłam założyć po prostu pokój pt. ScienceFiction .... i pytanie, a raczej prośba jest taka, że o ile ktoś na czaci tam wejdzie, to gada od rzeczy itp. a ja szukam kogos, kto byłby chętny na posadę operatora/admina pokoju Sad ... a wiem, że gdzie jak gdzie, ale tutaj chyba najlepiej szukać, wśród że tak powiem Elity.
Oczywiście nie chcę zawracać głowy, wiem, że za to dostanę pewnie jakieś punkty ujemne czy coś... ale jakby ktoś był zainteresowany (nie musicie regularnie wchodzić, tylko np. kiedy macie czas...) to bardzo, bardzo proszę o odpowiedź mailem na xenomorphcat@gmail.com lub pod tym postem... SadSadSad
2008-03-19 13:08:00
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1729552 Odpowiedz z cytatem
Nezumi

Corporal

Dlaczego jeszcze nie powiesz, a już zaczynasz przepraszać?
Wyluzuj. Surprised
Ja niestety nie bywam na czatach. Wink
2008-03-19 14:23:08
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 13658336 Odpowiedz z cytatem
XenomorphCat
kill!

Sergeant

Nezumi napisał:
Dlaczego jeszcze nie powiesz, a już zaczynasz przepraszać?
Wyluzuj. Surprised
Ja niestety nie bywam na czatach. Wink

Szkoda że nie bywasz Sad.
Ale jakby co... wszyscy fani aliena mile widziani Very HappyVery Happy
2008-03-19 14:47:21
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1729552 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu