Autor |
Temat: ALIENS PREDATOR CCG - w Krakowie i na świecie! |

MODERATOR
|
ALIENS PREDATOR CCG - w Krakowie i na świecie!
Kupilem ostatnio na allegro "paczke" kart do ALIENS PREDATOR CCG - zawiera jakies 400 kart, jeszcze nie przejzalem ale sa to 3 startery (aliens, marines, pretator) i troche kart z busterow.
Chetnie bym to przetestowal - bo tak sie jakos zlozylo ze nigdy nie gralem w te gre... stad pytanie: JEST TU MOZE KTOS Z KRAKA KTO GRYWA W TE GRE? i czy wogule sa tu jacys gracze ALIENS PREDATOR CCG???
Zaczalem szukac na necie jakis dodatkowych informacji o tej karciance - i wyglada na to ze mozna w te gre pograc ZA DARMO PRZEZ INTERNET!!!!
Zaraz sobie zaloze konto na http://www.ccgworkshop.com i zaciagne "silniczek" potrzebny do grania - zapraszam doswiadczonych graczy w te gre, tudzierz kompletnych nobow jak ja - moze bysmy sie kiedys umowili i zagrali przez ten serwis?! ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2005-04-13 15:46:25
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
hmm brzmi ciekawie, zassac co trzeba, przetestuj i daj zać to sie pobawie (mam modem i brak chęci do sprawdzania czegos co może zerzreć moje cenne minuty na necie ) Swoją drogą łezka się w oku kręci jak pzypomne sobie jak z kumplami młuciliśmy w Doom Troopera;) ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2005-04-13 16:04:14
|
|

Lieutenant Colonel
|
Ja bym chętnie nawet i zagrał zwłaszcza, że jestem zagożałym graczem w Magic: The Gathering (chociażdawno już nie grałem, bo nie mam z kim ). Jeśli do gry przez neta nie będzie potrzeba oryginalnych kart (na zasadzie granie darmowa, ale np. musisz wpisać, znać swoją talię czy coś) to mogę się na to pisać .
|
|
2005-04-13 21:47:41
|
|

MODERATOR
|
## You have moved to the Aliens vs. Predator vs. Terminator room.
*** ciacho has entered from the Main room
[ciacho] ?
*** ciacho has moved to the Main room
*** ciacho has entered from the Shadowfist room
*** ciacho has moved to the Star Wars (Decipher) room
*** Suchy has entered from the Main room
[Suchy] no ciekawe, trzeba to obadac ;]
*** Suchy has logged out
*** requiem1979 has entered from the Main room
*** munakuppi has entered from the Access Denied room
LOL... i co suchar obadales?!
Smieje sie, bo widocznie ten chat dziala jak shout-box... wszedlem tam razno i nic nie pisalo poza moim pytajniekim... wszedlem o 2 w nocy i byly pozostalosci po Suchym...
Gra jest za darmo - przynajmniej na poczatku - po rejestracji dostajecie punkty na granie a jak wam sie skoncza to mozna dokupic za kase... niemniej kilka parti mozna zagrac za free...
To moze sie kiedys umowimy i przetestujemy?! ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2005-04-14 01:47:27
|
|

Gunnery Sergeant
|
Tia,da sie w to grac za darmo na necie,ale program do tego jest irytujacy,trudny,troche niezrozumialy,a karty sa kiepsko zeskanowane:/
Ale jesli masz ochote cos popykac,to sie mozemy spotkac i zagrac w krakowie;]Ja mam 2 startery(lub 3,w sumie nie jestem pewien;),i pewnie jakiegos kumpla by sie jeszcze dalo dosciagnac;]
So?:]
Pozdrawiam
Ssy ____________________________________ Destiny has many faces-life has but only one.
|
|
2005-04-14 03:13:28
|
|
MODERATOR
|
Nic nie obadalem bo zostalem wyciagniety na Statoil na piwo chwile pozniej . Teraz w robocie mam czas to dokladnie zobacze
|
|
2005-04-14 11:30:18
|
|
Lance Corporal
|
Jeśli ktoś chce się w to nauczyć grać to chętnie służę pomocą , jestem ba rdzo często na ccgworkshop pod nickime hichs23 .Jeśli chodzi o gre w realu to jestem z okolic częstochowy , w krakowie czasem bywam.
|
|
2006-08-14 14:38:18
|
|
Lance Corporal
|
Znalazłem inny program do grania w tą karciankę oto link http://go.to/cardtable
Można rozszerzyć swoją talie o karty do Terminatora czego gengine nie potrafi.
|
|
2008-01-15 20:20:01
|
|

Lieutenant Colonel
|
|
2008-01-15 22:32:25
|
|
Lance Corporal
|
Trzeba zrobić "stop" bo ładuje inną strone - mi się udało .Aha potrzebne będą jeszcze obrazki i def które można ściągnąć z grupy Yahoo "cardtablefiles"
|
|
2008-01-15 22:36:51
|
|
|