Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: ALIENS PREDATOR CCG - w Krakowie i na świecie!
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

ALIENS PREDATOR CCG - w Krakowie i na świecie!

Kupilem ostatnio na allegro "paczke" kart do ALIENS PREDATOR CCG - zawiera jakies 400 kart, jeszcze nie przejzalem ale sa to 3 startery (aliens, marines, pretator) i troche kart z busterow.

Chetnie bym to przetestowal - bo tak sie jakos zlozylo ze nigdy nie gralem w te gre... stad pytanie: JEST TU MOZE KTOS Z KRAKA KTO GRYWA W TE GRE? i czy wogule sa tu jacys gracze ALIENS PREDATOR CCG???

Zaczalem szukac na necie jakis dodatkowych informacji o tej karciance - i wyglada na to ze mozna w te gre pograc ZA DARMO PRZEZ INTERNET!!!!

Zaraz sobie zaloze konto na http://www.ccgworkshop.com i zaciagne "silniczek" potrzebny do grania - zapraszam doswiadczonych graczy w te gre, tudzierz kompletnych nobow jak ja Smile - moze bysmy sie kiedys umowili i zagrali przez ten serwis?!
2005-04-13 15:46:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

hmm brzmi ciekawie, zassac co trzeba, przetestuj i daj zać to sie pobawie (mam modem i brak chęci do sprawdzania czegos co może zerzreć moje cenne minuty na necie Rolling Eyes Razz ) Swoją drogą łezka się w oku kręci jak pzypomne sobie jak z kumplami młuciliśmy w Doom Troopera;)
2005-04-13 16:04:14
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Ja bym chętnie nawet i zagrał zwłaszcza, że jestem zagożałym graczem w Magic: The Gathering (chociażdawno już nie grałem, bo nie mam z kim Sad ). Jeśli do gry przez neta nie będzie potrzeba oryginalnych kart (na zasadzie granie darmowa, ale np. musisz wpisać, znać swoją talię czy coś) to mogę się na to pisać Smile.
2005-04-13 21:47:41
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

## You have moved to the Aliens vs. Predator vs. Terminator room.
*** ciacho has entered from the Main room
[ciacho] ?
*** ciacho has moved to the Main room
*** ciacho has entered from the Shadowfist room
*** ciacho has moved to the Star Wars (Decipher) room
*** Suchy has entered from the Main room
[Suchy] no ciekawe, trzeba to obadac ;]
*** Suchy has logged out
*** requiem1979 has entered from the Main room
*** munakuppi has entered from the Access Denied room

LOL... i co suchar obadales?!
Smieje sie, bo widocznie ten chat dziala jak shout-box... wszedlem tam razno i nic nie pisalo poza moim pytajniekim... wszedlem o 2 w nocy i byly pozostalosci po Suchym...

Gra jest za darmo - przynajmniej na poczatku - po rejestracji dostajecie punkty na granie a jak wam sie skoncza to mozna dokupic za kase... niemniej kilka parti mozna zagrac za free...

To moze sie kiedys umowimy i przetestujemy?!
2005-04-14 01:47:27
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Settesz
17 days?!

Gunnery Sergeant

Tia,da sie w to grac za darmo na necie,ale program do tego jest irytujacy,trudny,troche niezrozumialy,a karty sa kiepsko zeskanowane:/
Ale jesli masz ochote cos popykac,to sie mozemy spotkac i zagrac w krakowie;]Ja mam 2 startery(lub 3,w sumie nie jestem pewien;),i pewnie jakiegos kumpla by sie jeszcze dalo dosciagnac;]
So?:]
Pozdrawiam

Ssy
2005-04-14 03:13:28
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1203848 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Nic nie obadalem bo zostalem wyciagniety na Statoil na piwo chwile pozniej Cool. Teraz w robocie mam czas to dokladnie zobacze Surprised
2005-04-14 11:30:18
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Michał dave

Lance Corporal

Jeśli ktoś chce się w to nauczyć grać to chętnie służę pomocą , jestem ba rdzo często na ccgworkshop pod nickime hichs23 .Jeśli chodzi o gre w realu to jestem z okolic częstochowy , w krakowie czasem bywam.
2006-08-14 14:38:18
Michał dave

Lance Corporal

Znalazłem inny program do grania w tą karciankę oto link http://go.to/cardtable

Można rozszerzyć swoją talie o karty do Terminatora czego gengine nie potrafi.
2008-01-15 20:20:01
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Coś nie teges z linkiem.
2008-01-15 22:32:25
Michał dave

Lance Corporal

Trzeba zrobić "stop" bo ładuje inną strone - mi się udało .Aha potrzebne będą jeszcze obrazki i def które można ściągnąć z grupy Yahoo "cardtablefiles"
2008-01-15 22:36:51
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu