Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Enemef
Apone

Lance Corporal

Enemef

Ok, to tak, zeby odciagnac was na chwile od burzliwej debaty o avp.

Od dawna marzy mi sie zobaczyc stare obce w kinie... MOze skoro jest nas tu wieksza liczba, udaloby sie zorganizowac Enemef o Obcym, na stronce www.enemef.pl co prawda takiej pozycji w repertuarze nie ma, ale gdybysmy si ezebrali i napisali do kogo trzeba, to moze daloby rade??

Licze na wasze entuzjastyczne wypowiedzi;-)

Moja opcja jest taka, zeby wziac ich pod wlos;-) i z okazji premiery AVP2 zrobic enemef np. Aliens, Predator, Avp2, co wy na to?? Kto nie chcialby zobaczyc Aliens na duzym ekranie??
2007-08-30 17:41:04
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Re: Enemef

Apone napisał:
Ok, to tak, zeby odciagnac was na chwile od burzliwej debaty o avp.

Od dawna marzy mi sie zobaczyc stare obce w kinie... MOze skoro jest nas tu wieksza liczba, udaloby sie zorganizowac Enemef o Obcym, na stronce www.enemef.pl co prawda takiej pozycji w repertuarze nie ma, ale gdybysmy si ezebrali i napisali do kogo trzeba, to moze daloby rade??

Licze na wasze entuzjastyczne wypowiedzi;-)

Moja opcja jest taka, zeby wziac ich pod wlos;-) i z okazji premiery AVP2 zrobic enemef np. Aliens, Predator, Avp2, co wy na to?? Kto nie chcialby zobaczyc Aliens na duzym ekranie??

Dwa problemy:

1. Bodajże kilka lat temu zamailowałem do nich w tej sprawie. Dostałem odpowiedź że licencja na wszystkie części zarówno Obcego jak i Preda dawno wygasła i nikt się nie kwapi z jej ponownym wykupieniem. Czyli pozostają raczej kina kameralne.

2. Ja szczerze mówiąć połasiłbym się na wersję, która nie dawno weszła do IMAX'a w UK, a na którą NIKT nie poszedł z fanów na wygnaniu. Zbieram się w sobie aby popytać czy jakiś IMAX w Polsce nie sprowadziłby tych kopii.
2007-08-30 20:56:31
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

Osatatnio dowiedzialem sie od brata ze w Poznaniu istnieje stare kameralne kino w ktorym mozna pojsc na seans prywatny...zaciekawiło mnie to i szczerze mowiac mozna by sie pokwapic i sprawdzic - moze to nie SilverCity ani Multikino ale klimat starego dobrego bylby całkiem na miejscu.
2007-08-30 22:33:59
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6890012 Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

E, to może walnijmy się do wuja Virusa. Z ostatniej rozmowy jaką z nim przeprowadziłem wynika, że ma materiały na taki seans Surprised I wcale nie musi to oznaczać kameralności.
2007-08-30 22:47:44
Apone

Lance Corporal

Re: Enemef

Cytat:
Osatatnio dowiedzialem sie od brata ze w Poznaniu istnieje stare kameralne kino w ktorym mozna pojsc na seans prywatny

prywatny , fajna rzecz, ale z plyty filmu Ci nie puszcza... a skoro licencji nie ma to lipa
2007-08-30 22:55:11
v i r u s

Major

hmmm

HICKS napisał:
E, to może walnijmy się do wuja Virusa. Z ostatniej rozmowy jaką z nim przeprowadziłem wynika, że ma materiały na taki seans Surprised I wcale nie musi to oznaczać kameralności.

ma ma... jak skoncze remont to pomysle nad jakims kameralnym zlocikiem... (moze uda sie zone na weekend gdzies z dzieckiem wygonic...) no ale to za kilka miesiecy dopiero Very Happy

v_irus@interia.pl
2007-08-31 11:10:39
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu