Autor |
Temat: Enemef |

Lance Corporal
|
Enemef
Ok, to tak, zeby odciagnac was na chwile od burzliwej debaty o avp.
Od dawna marzy mi sie zobaczyc stare obce w kinie... MOze skoro jest nas tu wieksza liczba, udaloby sie zorganizowac Enemef o Obcym, na stronce www.enemef.pl co prawda takiej pozycji w repertuarze nie ma, ale gdybysmy si ezebrali i napisali do kogo trzeba, to moze daloby rade??
Licze na wasze entuzjastyczne wypowiedzi;-)
Moja opcja jest taka, zeby wziac ich pod wlos;-) i z okazji premiery AVP2 zrobic enemef np. Aliens, Predator, Avp2, co wy na to?? Kto nie chcialby zobaczyc Aliens na duzym ekranie?? ____________________________________ No ofence...
Sonic, electronic BALLbrakers!
El Riesgo Siempre Vive
|
|
2007-08-30 17:41:04
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Re: Enemef
Apone napisał: | Ok, to tak, zeby odciagnac was na chwile od burzliwej debaty o avp.
Od dawna marzy mi sie zobaczyc stare obce w kinie... MOze skoro jest nas tu wieksza liczba, udaloby sie zorganizowac Enemef o Obcym, na stronce www.enemef.pl co prawda takiej pozycji w repertuarze nie ma, ale gdybysmy si ezebrali i napisali do kogo trzeba, to moze daloby rade??
Licze na wasze entuzjastyczne wypowiedzi;-)
Moja opcja jest taka, zeby wziac ich pod wlos;-) i z okazji premiery AVP2 zrobic enemef np. Aliens, Predator, Avp2, co wy na to?? Kto nie chcialby zobaczyc Aliens na duzym ekranie?? |
Dwa problemy:
1. Bodajże kilka lat temu zamailowałem do nich w tej sprawie. Dostałem odpowiedź że licencja na wszystkie części zarówno Obcego jak i Preda dawno wygasła i nikt się nie kwapi z jej ponownym wykupieniem. Czyli pozostają raczej kina kameralne.
2. Ja szczerze mówiąć połasiłbym się na wersję, która nie dawno weszła do IMAX'a w UK, a na którą NIKT nie poszedł z fanów na wygnaniu. Zbieram się w sobie aby popytać czy jakiś IMAX w Polsce nie sprowadziłby tych kopii.
|
|
2007-08-30 20:56:31
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
Osatatnio dowiedzialem sie od brata ze w Poznaniu istnieje stare kameralne kino w ktorym mozna pojsc na seans prywatny...zaciekawiło mnie to i szczerze mowiac mozna by sie pokwapic i sprawdzic - moze to nie SilverCity ani Multikino ale klimat starego dobrego bylby całkiem na miejscu. ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2007-08-30 22:33:59
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
E, to może walnijmy się do wuja Virusa. Z ostatniej rozmowy jaką z nim przeprowadziłem wynika, że ma materiały na taki seans I wcale nie musi to oznaczać kameralności.
|
|
2007-08-30 22:47:44
|
|

Lance Corporal
|
Re: Enemef
Cytat: | Osatatnio dowiedzialem sie od brata ze w Poznaniu istnieje stare kameralne kino w ktorym mozna pojsc na seans prywatny |
prywatny , fajna rzecz, ale z plyty filmu Ci nie puszcza... a skoro licencji nie ma to lipa ____________________________________ No ofence...
Sonic, electronic BALLbrakers!
El Riesgo Siempre Vive
|
|
2007-08-30 22:55:11
|
|

Major
|
hmmm
HICKS napisał: | E, to może walnijmy się do wuja Virusa. Z ostatniej rozmowy jaką z nim przeprowadziłem wynika, że ma materiały na taki seans I wcale nie musi to oznaczać kameralności. |
ma ma... jak skoncze remont to pomysle nad jakims kameralnym zlocikiem... (moze uda sie zone na weekend gdzies z dzieckiem wygonic...) no ale to za kilka miesiecy dopiero  ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2007-08-31 11:10:39
|
|
|